Evanella Napisano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Witajcie, po raz kolejny otwieramy rekrutację na promotora naszej sieci. Tym razem jest ona na troszkę innych zasadach. Promotor będzie miał za zadanie nie tylko promowanie sieci na innych sieciach Cs'a, ale także w jego interesie będzie dogadywanie się z właścicielami forów innych gier - takich jak metin2 czy minecraft. Przykładowo zaproponowanie wymiany banerów promocyjnych czy ogólne pozwolenie na reklamę sieci. Wymagania: • Minimum 50 wykonanych reklam, • Miesięczny staż na forum, • Wiek minimum 16 lat, • Umiejętność dobrej komunikacji z ludźmi, • Dobra opinia wśród użytkowników i administracji, • Przede wszystkim chęci i otwartość na nowe wyzwania. Wzór: Imię: Wiek: Co Cię skłoniło do napisania podania?: Staż na forum i ilość wolnego czasu: Coś o sobie: Dlaczego chcesz zostać promotorem sieci?: 1 Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/48958-wz%C3%B3r-oraz-wymagania-na-promotora/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi