Pikaczu Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Aby Zostac Adminem Nalezy Sie Napisac Podanie wedlug Ponizszego Wzoru i Spelniac Warunki ! Wzór : Imie : Nick w Grze : Wiek : Staz w CS : Staz na Naszym Serwerze : Posiadasz Konto STEAM [TAK/NIE] : Posiadasz Mikrofon [TAK/NIE] : Posiadasz Ts3 [TAK/NIE] : Czy Miales/Masz Admina na Serwerze CS : Znajomosc AMXX [ W Skali od 1 do 10 ] : Ile Jestes w Stanie Poswiecic Dziennie na Obowiazki Admina : Czy Bedziesz Placil/Placila Skladki Miesieczne [ 11.07 ZL SMS / PRZELEW ] : Cos o Sobie : Kontakt GG : Jezeli Zlozysz Podanie Bez Powyzszego Wzoru to Twoje Podanie nie Bedzie Rozpatrywane ! Mozesz zlozyc 1 podanie na 1 tydzien ! Warunki : * Minimum 15 lat * Brak warnów na forum * Minimalna znajomosc amx: 2 * Przyzwoita aktywnosc na serwerze * 30 Godzin na serwerze old cod mod * Wypelnianie Swoich Obowiazków * Skladka * TeamSpeak 3 Skala znajomosci amxx: 1 - nie wiesz co to amxx 2 - wiesz mniej wiecej co to amxx, ale nie rozumiesz jeszcze o co w tym chodzi 3 - orientujesz sie w amxmodmenu 4 - umiesz sprawnie korzystac z amxmodmenu 5 - umiesz sprawnie korzystac z amxmodmenu oraz znasz kilka dodatkowych komend np. umiesz zrobic screenshoty 6 - umiesz sprawnie korzystac z amxmodmenu oraz znasz duzo dodatkowych komend 7 - umiesz sprawnie korzystac z amxmodmenu oraz znasz duzo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywac pluginy oraz ustalac cvary 8 - umiesz sprawnie korzystac z amxmodmenu oraz znasz duzo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywac pluginy oraz ustalac cvary i masz male doswiadczenie w edycji pluginów 9 - umiesz sprawnie korzystac z amxmodmenu oraz znasz duzo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywac pluginy oraz ustalac cvary i masz spore doswiadczenie w edycji pluginów 10 - umiesz sprawnie korzystac z amxmodmenu oraz znasz duzo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywac pluginy oraz ustalac cvary, umiesz takze pisac pluginy Podstawowe zasady: Ostateczny glos w podaniu ma Wlasciciel i Opiekun serwera Call of Duty. Jednak bedzie sie opieral na opinii innych graczy, adminów oraz musi uwzgledniac biezacy stan finansowy sieci. W podaniu prosze mówic prawde, która i tak predzej czy pózniej wyjdzie na jaw. Za oszustwa admin bedzie natychmiastowo odbierany. Admin przyznawany jest na okres 1 miesiaca, mozna go przedluzyc za zgoda Wlasciciela lub Opiekuna serwera. Kazdego admina obowiazuja: Regulamin serwera oraz znajomosc wykazu czasowego banów i jego przestrzeganie. Piszac po odbiór admina miej przygotowana kwote na telefonie 11,07zl. Jeżeli spodobał Ci się mój post lub po prostu Ci pomogłem - daj mi strzałkę w górę. Pisząc do mnie na GG, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: siema, jesteś, ? Jeżeli się dostosujesz to tych zasad na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Pamiętaj o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu, oczekuję szacunku. Nie ponaglaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta, jeśli zastosowałeś się do tych paru zasad przedstawionych powyżej. Dwa Serwery godne uwagi: GG:50069016 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/4806-wz%C3%B3r-podanie-o-admina-info/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Serwery CSowicze.pl → ZombieMod - 31.186.82.137:27251 → ON Podania na admina" do "Śmietnik → Archiwum". POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/4806-wz%C3%B3r-podanie-o-admina-info/#findComment-24748 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi