Skocz do zawartości

Zablokowane Szukam Opiekuna !

Pikaczu

Rekomendowane odpowiedzi

- Imię: Paweł

- Nick: zyga

- AMXX: 7/8

- STEAM: Posiadam

- Microfon: Posiadam

- Ts3: Posiadam

- Pomoc finanosowa: Byłaby 

- Pomysł na rozkrecenie serwera: Reklama + zapraszanie znajomych 

- Ile poświęcisz dziennie czasu na serwer: Zależy od czasu, ale sporo czasu mam w godzinach wieczornych/nocnych

- Doświadczenie (dłuższa wypowiedź): Pełniłem funkcję admina sporo razy, kiedyś miałem własny serwer(upadł), miałem admina na paru serwerach typu: cspukawka, cs-brodnica, krzyzacka-twierdza, ale niestety te sieci upadły xx czas temu... 

- Dlaczego ja (dłuższa wypowiedź): Jak zauważyłeś ostatnio wpadłem w konflikt z easy skill, więc nie będę ściemniał że nie jestem konfliktowy od czasu do czasu jak ktoś wkurzy, a tak poza tym to jestem ogarniętą osobą, da się zemną dogadać, jestem także koleżeńską osobą.

- Kontakt: Steam, TS3

Śmierć Wrogom Ojczyzny 

https://csowicze.pl/topic/4685-szukam-opiekuna/page/3/#findComment-24482

• Odpowiedzi 27
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

- Imię: Igor
- Nick: HaQ
- AMXX: 8/10
- STEAM: nie ponieważ miałem dłuższą przerwe i sprzedałem
- Microfon: Tak
- Ts3: Tak
- Pomoc finanosowa: Tak
- Pomysł na rozkrecenie serwera: Moge wykupic specjalnie reklamy dla serwera u kolegi informatyka 
- Ile poświęcisz dziennie czasu na serwer: Ile moge czyl;i kolo 3h zalezy 
- Doświadczenie (dłuższa wypowiedź): Mam 7 letni staż w cs'a i miałem admnów tyle że zliczyc nie potrafie miałem kilka własnych serwerów i potrafiłem je dobrze utrzymac i potrafie doskonale odróżnić skill'a od cheatów. Jestem bardzo stanowczy.
- Dlaczego ja (dłuższa wypowiedź): Dlaczego ja ?? Dlatego że jestem bardzo cierpliwy i potrafie zadbac o dobra atmosfere na cs lub ts3 . Moge tez organizowac rozne konkursy na ts typu idol itp. Składki będę płacił regularnie i nie bedzie z tym większego problemu
- Kontakt: TS3 lub prywatnie numer podac moge

Edytowane przez HaQ
https://csowicze.pl/topic/4685-szukam-opiekuna/page/3/#findComment-24793

- Imię: Mateusz
- Nick: Toshiro
- AMXX: 9/10 (nie potrafię tylko pisać pluginów )
- STEAM: dopiero za tydzień będzie
- Microfon: tak
- Ts3: tak
- Pomoc finanosowa: Tak
- Pomysł na rozkrecenie serwera: Reklama/Konkursy
- Ile poświęcisz dziennie czasu na serwer: nom 4-6 godz.
- Doświadczenie (dłuższa wypowiedź): Bardzo dobre ponieważ miałem własną serwerownie i to parę razy :) Potrafię dobrze pracować z drugą osobą po za  tym lubię współpracować...
- Dlaczego ja (dłuższa wypowiedź): Ponieważ jestem miły i zabawny każdy mnie polubi :) lubię dużo rozmawiać z każdym i o wszystkim,każdym się dogadam...
- Kontakt:gg 23608859 Skype Mateusz Mateusz Nr Tel. Na priv mogę podać :)

Toshiro-2_whraara.png

https://csowicze.pl/topic/4685-szukam-opiekuna/page/3/#findComment-25859

Imię: Mariusz 
- Nick: Mariusz Trynkiewicz 
- AMXX: 8,5/10
- STEAM: JEST
- Microfon: JEST
- Ts3: JEST
- Pomoc finanosowa: Jak będzie taka potrzeba to tak
- Pomysł na rozkrecenie serwera: Konkursy,Reklamy,Spam na serwerach Bindami,Zapraszanie znajomych (FB,NK,Real,inne sieci)
- Ile poświęcisz dziennie czasu na serwer: Mogę tyle co H@ sb zażyczy
- Doświadczenie (dłuższa wypowiedź): Doswaidczenia nawet sporę na codzien opiekuje się Serwerem BF2 i nie ma na nim żadnych problemów a jak się pojawiają to je od ręki naprawiam,Kiedy nie mam nic do roboty z BF2 pomagam Wariatowi przy COD 4K Można zobaczyc efekty wbijając na NIEGO.Jutro będę starał się Naprawić 45K to będzie moje najwięsze wyzwanie bo jak eXe nie potrafił to nie wiem czy mi się uda.
Miałem nawet swój serwer COD 40K rozkręcony 23/23 cały dzien tak lecz go sprzedałem.Tyle powinno starczyc
- Dlaczego ja (dłuższa wypowiedź): Ponieważ na codach i bf2 znam się idealnie Mam nawet pomysl na 201 lvl iż potrafie wymyslac fajne klasy oraz perki i je tworzyć więc mógł bym się tego podjąc.A po za tym większosc mnie zna i wie że ogarniam
- Kontakt: GG:46764331 ,STEAM:CSowicze.pl|OptymalnY

https://csowicze.pl/topic/4685-szukam-opiekuna/page/3/#findComment-26632

Imię: Mariusz 

- Nick: Mariusz Trynkiewicz 

- AMXX: 8,5/10

- STEAM: JEST

- Microfon: JEST

- Ts3: JEST

- Pomoc finanosowa: Jak będzie taka potrzeba to tak

- Pomysł na rozkrecenie serwera: Konkursy,Reklamy,Spam na serwerach Bindami,Zapraszanie znajomych (FB,NK,Real,inne sieci)

- Ile poświęcisz dziennie czasu na serwer: Mogę tyle co H@ sb zażyczy

- Doświadczenie (dłuższa wypowiedź): Doswaidczenia nawet sporę na codzien opiekuje się Serwerem BF2 i nie ma na nim żadnych problemów a jak się pojawiają to je od ręki naprawiam,Kiedy nie mam nic do roboty z BF2 pomagam Wariatowi przy COD 4K Można zobaczyc efekty wbijając na NIEGO.Jutro będę starał się Naprawić 45K to będzie moje najwięsze wyzwanie bo jak eXe nie potrafił to nie wiem czy mi się uda.

Miałem nawet swój serwer COD 40K rozkręcony 23/23 cały dzien tak lecz go sprzedałem.Tyle powinno starczyc

- Dlaczego ja (dłuższa wypowiedź): Ponieważ na codach i bf2 znam się idealnie Mam nawet pomysl na 201 lvl iż potrafie wymyslac fajne klasy oraz perki i je tworzyć więc mógł bym się tego podjąc.A po za tym większosc mnie zna i wie że ogarniam

- Kontakt: GG:46764331 ,STEAM:CSowicze.pl|OptymalnY

HAHAHA przed chwila a podaniu napisales ze znajomosc amxx twoja to 3/10 a nagle 8.5 Niemozliwe . I niewiedziales co to steam a teraz nagle masz ? HAHAHA Przepraszam za to co napisalem ale nie moglem sie powstrzymac taka prawda :D

https://csowicze.pl/topic/4685-szukam-opiekuna/page/3/#findComment-26636

Juz nie szkuam.

Temat do zamk

Jeżeli spodobał Ci się mój post lub po prostu Ci pomogłem - daj mi strzałkę w górę.

Pisząc do mnie na GG, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: siema, jesteś, ? Jeżeli się dostosujesz to tych zasad na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem.

Pamiętaj o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu, oczekuję szacunku. Nie ponaglaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta, jeśli zastosowałeś się do tych paru zasad przedstawionych powyżej.

Dwa Serwery godne uwagi:

b_350_20_0B750B_0C4F08_39F115_111111.png

b_350_20_0B750B_0C4F08_39F115_111111.png

GG:50069016

graphic.png

https://csowicze.pl/topic/4685-szukam-opiekuna/page/3/#findComment-26674

• 2 miesiące później...

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Forum główneOrganizacjaOgłoszenia"

do

"ŚmietnikArchiwum".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

https://csowicze.pl/topic/4685-szukam-opiekuna/page/3/#findComment-54589

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie