Skocz do zawartości

Zablokowane Szybka rekrutacja na Moderatora

Trivor

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP

Imię: Karol
Data urodzenia: 29.10.2000
Nick na forum: Vixa
Co Cię skłoniło do napisania podania: Chcę pomóc czerwonym w ogarnianiu i pomagać nowym użytkownikom 
Ile czasu możesz poświęcić sieci w ciągu dnia?: 2-3h w tygodniu w weekendy 3-6h
Czym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz ?: Aktualnie uczęszczam do Technikum kierunek Mechatronik. Na co dzień trenuję piłkę ręczną
Posiadasz doświadczenie na tego typu stanowisku? [TAK/NIE]: TAK
Czy posiadasz rangę na innej sieci powyżej użytkownika ?:UBT,Redaktor,opiekun,admin
Czy dostałeś kiedyś bana w jakiejkolwiek z sieci serwerów lub bana na forach ? (jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności):Nie nie miałem
Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać moderatorem? (dłuższa odpowiedz mile widziana): Jestem mądrym zaufanym człowiekiem. Wiem ze moderator to nie tylko kolorek na forum tylko zobowiązuje to do pracy jak i pomocy . Jestem już tu długo i co niektórzy mają do mnie zaufanie. Bardzo chciałbym dostać się na te stanowisko :) nie zawiodę !

Pozdro,Vixa

Edytowane przez Vixa

"Jest jedno słowo, którym wszyscy powinniśmy kierować się jak regułą - wzjameność."

sygna.jpg.e79868fcd3ae1bac67bdb11f48c518b4.jpg

https://csowicze.pl/topic/46807-szybka-rekrutacja-na-moderatora/page/2/#findComment-221788

Imię: Kamil
Data urodzenia: 12.06.1995
Nick na forum: 
 @Wujek GoGi 
Co Cię skłoniło do napisania podania: już kiedyś nad tym myślałem aby złożyć podanie, lecz zapis "min 250 sensownych postów " eliminował tę myśl. A teraz jest okazja więc myślę że mógłbym się przydać.
Ile czasu możesz poświęcić sieci w ciągu dnia?: około 5-6 godzin dziennie. Na forum jestem raczej cichym obserwatorem, gdyż uważam że jeśli nie ma się do napisania czegoś sensownego to lepiej nie pisać nic.
Czym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz ?: obecnie pracuje jako piaskarz i próbuję się uczyć. Oprócz tego rozwijam również swoje zainteresowania.
Posiadasz doświadczenie na tego typu stanowisku? [TAK/NIE]: Moderatorem jeszcze nie miałem okazji być, za to byłem administratorem sieci więc wiem z czym to się je.
Czy posiadasz rangę na innej sieci powyżej użytkownika ?: 
nie. Nie gram również na serwerach innych sieci.
Czy dostałeś kiedyś bana w jakiejkolwiek z sieci serwerów lub bana na forach ? (jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności): nie.
Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać moderatorem? (dłuższa odpowiedz mile widziana): uważam że przydałbym się sieci na tym stanowisku. Jestem wiernym użytkownikiem tej sieci i też troszkę czasu jednak na niej jestem.

HxTrBmY.gif

906jim.gif

Nick pod jakim znajdziesz mnie w grze:

Wujek GoGi | pokaz to na LANie

Zapraszam na sewer Only DD2 KLASYK i życzę miłej gry!

Snap: siwety95tdw Insta: swiety95shayba

https://csowicze.pl/topic/46807-szybka-rekrutacja-na-moderatora/page/2/#findComment-221823

A co tam, każdy ma szansę :) spróbować można jak temat mówi sam za siebie :)

Wymagania:

Minimum 17 lat (wyjątki w skrajnych przypadkach - dojrzałość):  28lat  +
Sprawny mikrofon:  +
Dłuższy staż na forum (minimum 1.5 miesiąca): +/-  ( ogółem bywam tu już  10 miesięcy )
Aktywność: +/- (teraz sie poprawi)
Dobra opinia wśród administracji: @RumcajsJumper Sam stwierdzi czy dobra .... 

Zaangażowanie w życie forum: Początkujący na tym forum, lecz długo praktykujący.
Odpowiedzialność: +
Bezkonfliktowość: Zdarzyło się nie z mojej winy....
Wysoka kultura osobista:
Znajomość Regulaminu Forum 
Znajomość Regulaminu Moderatora 
Znajomość ortografii, interpunkcji + 
Mile widziane doświadczenie: Bardzo spore +

Wzór:

Imię: Grzegorz
Data urodzenia: 1989.03.23
Nick na forum: @GrZ3SiU
Co Cię skłoniło do napisania podania: Skłoniło mnie to, że została otwarta szybka na na Moda, a mam Sporą wiedzę jako były właściciel paru forum i jednego w którym pomagał mi @RumcajsJumper
Ile czasu możesz poświęcić sieci w ciągu dnia?: Powiem tak, pierwsza jest rodzina potem praca, a reszta czasu poświęcam Internetowi czyli Forum...
Czym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz ?: Pracuje jako spawacz konstrukcji metalowych, dorywcza praca u kolegi na Gospodarstwie Rolnym  (Kierowca Ciągników, praca w polu)
Posiadasz doświadczenie na tego typu stanowisku? [TAK/NIE]: TAK
Czy posiadasz rangę na innej sieci powyżej użytkownika ?: NIE
Czy dostałeś kiedyś bana w jakiejkolwiek z sieci serwerów lub bana na forach ? (jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności): Tak dostałem, dlatego iż zostałem wrobiony Właściciel Forum jest w to wtajemniczony, więc niema co dużo mówić na ten temat.
Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać moderatorem? (dłuższa odpowiedz mile widziana): Dlaczego Ja dobre pytanie na swoim miejscu, mile widziana długa wypowiedz lecz powiem w skrócie żeby nie zanudzać.. Miałem swoje forum, w którym mi pomagał i również uczył mnie wasz Właściciel @RumcajsJumper od niego posiadam sporą wiedzę na temat silnikach IPB, krótko mówiąc Ranga Moderator to dla mnie pryszcz, regulaminy mam w małym paluszku jak i posiadaniu wiedzy na różne tematy w rozwiązywaniu problemów, to wszystko co mam powiedzenia dlaczego "Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać moderatorem?"  

Mam nadzieję że Administracja na pewno moje jak i wszystkie podanie rozstrzygnie Rozsądnie :) 

Edytowane przez GrZ3SiU

https://csowicze.pl/topic/46807-szybka-rekrutacja-na-moderatora/page/2/#findComment-221937

Imię: Michał
Data urodzenia: 3 września 1995 r.
Nick na forum: SoLLuffka
Co Cię skłoniło do napisania podania: Jestem na sieci od bardzo długiego czasu. Staram się pomagać, jeżeli tylko znajdę chwilkę. Ostatnio miałem urlop od cs'a, ale wróciłem z nową większą siłą :)
Ile czasu możesz poświęcić sieci w ciągu dnia?: ok. 4-5h
Czym się obecnie zajmujesz-uczysz się, studiujesz, pracujesz ?: Pracuję jako webmaster oraz grafik.
Posiadasz doświadczenie na tego typu stanowisku? [TAK/NIE]: TAK, miałem kiedyś własną sieć serwerów.
Czy posiadasz rangę na innej sieci powyżej użytkownika ?: NIE
Czy dostałeś kiedyś bana w jakiejkolwiek z sieci serwerów lub bana na forach ? (jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności): NIE
Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać moderatorem? (dłuższa odpowiedz mile widziana): Jestem użytkownikiem z długim stażem na forum. Starsza ekipa na pewno mnie pamięta. Nie prowokuje zbędnych kłótni, staram się żyć w zgodzie z innymi użytkownikami. Bardzo dobrze znam silnik IPB, ponieważ na takim silniku budowałem wiele forów. Mam spokojną pracę, w której mam sporo wolnego czasu dlatego uważam, że osoba taka jak ja zasługuje na danie szansy :)

https://csowicze.pl/topic/46807-szybka-rekrutacja-na-moderatora/page/2/#findComment-222266

• 1 miesiąc później...

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Sprawy ogólneRekrutacjaikona-off.png Moderator"

do

"Archiwum ForumTematy Archiwalne".

PRYWATNE WIADOMOŚCI:

• Proszę nie wysyłać do mnie setki PW w jednej sprawie.
  • Przy wysyłaniu wiadomości trzymaj się JEDNEJ WIADOMOŚCI na dany temat.
  • Kontaktując się ze mną pamiętaj aby odrazu pisać o co konkretnie chodzi, ponieważ oszczędzi to mój czas, jak i Twój.
  • Nie pisz po jednym wyrazie, sformułuj zdanie.

KONTAKT ZE MNĄ:

SERWERY NA KTÓRYCH MOŻESZ MNIE SPOTKAĆ:

• [RETAKES ONLY PISTOL] - 145.239.16.170:27085
https://csowicze.pl/topic/46807-szybka-rekrutacja-na-moderatora/page/2/#findComment-225691

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie