VIP Vixa Napisano 30 Kwietnia 2017 VIP Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) Imię: KarolData urodzenia: 29.10.2000Nick na forum: VixaCo Cię skłoniło do napisania podania: Chcę pomóc czerwonym w ogarnianiu i pomagać nowym użytkownikom Ile czasu możesz poświęcić sieci w ciągu dnia?: 2-3h w tygodniu w weekendy 3-6hCzym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz ?: Aktualnie uczęszczam do Technikum kierunek Mechatronik. Na co dzień trenuję piłkę ręcznąPosiadasz doświadczenie na tego typu stanowisku? [TAK/NIE]: TAKCzy posiadasz rangę na innej sieci powyżej użytkownika ?:UBT,Redaktor,opiekun,adminCzy dostałeś kiedyś bana w jakiejkolwiek z sieci serwerów lub bana na forach ? (jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności):Nie nie miałemDlaczego akurat Ty powinieneś zostać moderatorem? (dłuższa odpowiedz mile widziana): Jestem mądrym zaufanym człowiekiem. Wiem ze moderator to nie tylko kolorek na forum tylko zobowiązuje to do pracy jak i pomocy . Jestem już tu długo i co niektórzy mają do mnie zaufanie. Bardzo chciałbym dostać się na te stanowisko :) nie zawiodę ! Pozdro,Vixa Edytowane 1 Maja 2017 przez Vixa "Jest jedno słowo, którym wszyscy powinniśmy kierować się jak regułą - wzjameność." Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/46807-szybka-rekrutacja-na-moderatora/page/2/#findComment-221788 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek GoGi Napisano 1 Maja 2017 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Imię: KamilData urodzenia: 12.06.1995Nick na forum: @Wujek GoGi Co Cię skłoniło do napisania podania: już kiedyś nad tym myślałem aby złożyć podanie, lecz zapis "min 250 sensownych postów " eliminował tę myśl. A teraz jest okazja więc myślę że mógłbym się przydać.Ile czasu możesz poświęcić sieci w ciągu dnia?: około 5-6 godzin dziennie. Na forum jestem raczej cichym obserwatorem, gdyż uważam że jeśli nie ma się do napisania czegoś sensownego to lepiej nie pisać nic.Czym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz ?: obecnie pracuje jako piaskarz i próbuję się uczyć. Oprócz tego rozwijam również swoje zainteresowania.Posiadasz doświadczenie na tego typu stanowisku? [TAK/NIE]: Moderatorem jeszcze nie miałem okazji być, za to byłem administratorem sieci więc wiem z czym to się je.Czy posiadasz rangę na innej sieci powyżej użytkownika ?: nie. Nie gram również na serwerach innych sieci.Czy dostałeś kiedyś bana w jakiejkolwiek z sieci serwerów lub bana na forach ? (jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności): nie.Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać moderatorem? (dłuższa odpowiedz mile widziana): uważam że przydałbym się sieci na tym stanowisku. Jestem wiernym użytkownikiem tej sieci i też troszkę czasu jednak na niej jestem. Nick pod jakim znajdziesz mnie w grze: Wujek GoGi | pokaz to na LANie Zapraszam na sewer Only DD2 KLASYK i życzę miłej gry! Snap: siwety95tdw Insta: swiety95shayba Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/46807-szybka-rekrutacja-na-moderatora/page/2/#findComment-221823 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrZ3SiU Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 (edytowane) A co tam, każdy ma szansę :) spróbować można jak temat mówi sam za siebie :) Wymagania: Minimum 17 lat (wyjątki w skrajnych przypadkach - dojrzałość): 28lat +Sprawny mikrofon: +Dłuższy staż na forum (minimum 1.5 miesiąca): +/- ( ogółem bywam tu już 10 miesięcy )Aktywność: +/- (teraz sie poprawi)Dobra opinia wśród administracji: @RumcajsJumper Sam stwierdzi czy dobra .... Zaangażowanie w życie forum: Początkujący na tym forum, lecz długo praktykujący.Odpowiedzialność: +Bezkonfliktowość: Zdarzyło się nie z mojej winy....Wysoka kultura osobista: + Znajomość Regulaminu Forum + Znajomość Regulaminu Moderatora + Znajomość ortografii, interpunkcji + Mile widziane doświadczenie: Bardzo spore + Wzór: Imię: GrzegorzData urodzenia: 1989.03.23Nick na forum: @GrZ3SiUCo Cię skłoniło do napisania podania: Skłoniło mnie to, że została otwarta szybka na na Moda, a mam Sporą wiedzę jako były właściciel paru forum i jednego w którym pomagał mi @RumcajsJumperIle czasu możesz poświęcić sieci w ciągu dnia?: Powiem tak, pierwsza jest rodzina potem praca, a reszta czasu poświęcam Internetowi czyli Forum...Czym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz ?: Pracuje jako spawacz konstrukcji metalowych, dorywcza praca u kolegi na Gospodarstwie Rolnym (Kierowca Ciągników, praca w polu)Posiadasz doświadczenie na tego typu stanowisku? [TAK/NIE]: TAKCzy posiadasz rangę na innej sieci powyżej użytkownika ?: NIECzy dostałeś kiedyś bana w jakiejkolwiek z sieci serwerów lub bana na forach ? (jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności): Tak dostałem, dlatego iż zostałem wrobiony Właściciel Forum jest w to wtajemniczony, więc niema co dużo mówić na ten temat.Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać moderatorem? (dłuższa odpowiedz mile widziana): Dlaczego Ja dobre pytanie na swoim miejscu, mile widziana długa wypowiedz lecz powiem w skrócie żeby nie zanudzać.. Miałem swoje forum, w którym mi pomagał i również uczył mnie wasz Właściciel @RumcajsJumper od niego posiadam sporą wiedzę na temat silnikach IPB, krótko mówiąc Ranga Moderator to dla mnie pryszcz, regulaminy mam w małym paluszku jak i posiadaniu wiedzy na różne tematy w rozwiązywaniu problemów, to wszystko co mam powiedzenia dlaczego "Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać moderatorem?" Mam nadzieję że Administracja na pewno moje jak i wszystkie podanie rozstrzygnie Rozsądnie :) Edytowane 2 Maja 2017 przez GrZ3SiU Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/46807-szybka-rekrutacja-na-moderatora/page/2/#findComment-221937 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoLLuffka Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Imię: MichałData urodzenia: 3 września 1995 r.Nick na forum: SoLLuffkaCo Cię skłoniło do napisania podania: Jestem na sieci od bardzo długiego czasu. Staram się pomagać, jeżeli tylko znajdę chwilkę. Ostatnio miałem urlop od cs'a, ale wróciłem z nową większą siłą :)Ile czasu możesz poświęcić sieci w ciągu dnia?: ok. 4-5hCzym się obecnie zajmujesz-uczysz się, studiujesz, pracujesz ?: Pracuję jako webmaster oraz grafik.Posiadasz doświadczenie na tego typu stanowisku? [TAK/NIE]: TAK, miałem kiedyś własną sieć serwerów.Czy posiadasz rangę na innej sieci powyżej użytkownika ?: NIECzy dostałeś kiedyś bana w jakiejkolwiek z sieci serwerów lub bana na forach ? (jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności): NIEDlaczego akurat Ty powinieneś zostać moderatorem? (dłuższa odpowiedz mile widziana): Jestem użytkownikiem z długim stażem na forum. Starsza ekipa na pewno mnie pamięta. Nie prowokuje zbędnych kłótni, staram się żyć w zgodzie z innymi użytkownikami. Bardzo dobrze znam silnik IPB, ponieważ na takim silniku budowałem wiele forów. Mam spokojną pracę, w której mam sporo wolnego czasu dlatego uważam, że osoba taka jak ja zasługuje na danie szansy :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/46807-szybka-rekrutacja-na-moderatora/page/2/#findComment-222266 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trivor Napisano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Moderatorzy wybrani. Rekrutacja zamknięta Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/46807-szybka-rekrutacja-na-moderatora/page/2/#findComment-222273 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matixen Napisano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Sprawy ogólne → Rekrutacja → Moderator" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". PRYWATNE WIADOMOŚCI: Proszę nie wysyłać do mnie setki PW w jednej sprawie. Przy wysyłaniu wiadomości trzymaj się JEDNEJ WIADOMOŚCI na dany temat. Kontaktując się ze mną pamiętaj aby odrazu pisać o co konkretnie chodzi, ponieważ oszczędzi to mój czas, jak i Twój. Nie pisz po jednym wyrazie, sformułuj zdanie. KONTAKT ZE MNĄ: Steam - >Kliknij< Forum - >Kliknij< GG - 57333370 SERWERY NA KTÓRYCH MOŻESZ MNIE SPOTKAĆ: [RETAKES ONLY PISTOL] - 145.239.16.170:27085 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/46807-szybka-rekrutacja-na-moderatora/page/2/#findComment-225691 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi