fiGhT Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 [P]Pepsi czy Cola? [O]Zależy, kupuje to i to. [P] Masz żone? dziewczyne? [O]Nie, kiedyś miałem. [P] Masz dzieci? [O]Nie. [P] Ile lat już zajmujesz się tworzeniem pluginów? [O]4-5 lat. [P] Ile już grasz w cs 1.6? [O]Od 2000 roku, czyli 17 [P] Lubisz mnie? [O]Każdego raczej lubię. [P] Jak tu trafiłes? [O]Od dawna chciałem tu zacząć kariere. I oto tu jestem. [P] Lubisz sam siebie? xD [O]Oczywiście, że tak. Ci którzy siebie nie lubią mają zaniżoną samo ocenę. P] Ile masz lat? [O]Już 28. [P] Jak masz na imię? :) [O]Maciej. [P] Uprawiasz sport? [O]Lubię bardzo biegać, tak to gram w koszykówkę z kumplami. [P] Uczysz się czy pracujesz? [O]Pracuję obecnie w xkomie jako szef działu. [p] Drugie imię? [O]Nie mam drugiego imienia :P. [p] Ulubiony kolor? [O]Niebieski. [p] Grasz na jakimś instrumencie? [O]Grałem na flecie. [p] Ulubiona osoba na forum? ( twoim zdaniem ) [O]Dla mnie @RumcajsJumper, dobry kumpel. Jest też oprócz niego @Trivor. Jest ich zbyt wielu by wymieniać. [P] Kiedy idziemy na piwerko? [O]Kiedy zechcesz. [P] Jakiego typu preferujesz gry? [O]FPS(First Person Shooter), strzelanki typu cod, przygodowe i historyczne typu Assassin's Creed. [P] Masz jakieś marzenie? [O]Być sławny. [P]Masz jakąś aspirację życiową? [O]Jak byłem mały chciałem grać w CS'a. xD [P] Dzień dobry? [O]Dobry, dobry. [P] Jak Ci mija dzień? [O]Narazie dobrze. [P] Wiesz, że masz coś z głową? xD [O]Oczywiście że tak. [P] Lubisz mnie? [O]Tak. [O][P] Bardzo? Ta. [O][P] Wiesz, że ja Ciebie też? No, wiem. [P] Jak trafiłeś na CSowicze? [O]Chciałem tu dołączyć ogółem, jakoś zaprezentować się na sieci. Wtedy brakowało mi weny, chociaż znałem tą sieć dobrze. Teraz jest jak jest. Ogółem dzięki rumcajsowi. [P] Co Cię tu zatrzymało? [O]@RumcajsJumper, oraz serwer JB, typ który uwielbiam. Jak widać zaszedłem na tym serwerze dość daleko. [P] Dlaczego AMXX Support? [O]Hmm, najprostsza odpowiedź jest taka: Jestem w tym dobry. [P] Kręci Cię to? [O]W sumie, to tak. [P] Czemu noł-lajfisz na JB? [O]Kocham ten tryb po prostu, staram się by był ogarnięty. [P] Myślisz, że będziesz dobrym Opiekunem? [O]W swoim odczuciu tak, nie wiem jak z innymi. [P] Dasz radę zapanować nad Adminami tego serwera? xD [O]Raczej tak. [P] Masz dużo autorskich pluginów? [O]Z 40-50. [P] Masz jakieś swoje inspiracje? [O]Inspiracje? Tak. Chciałem pracować w Microsofcie. [P] Interesujesz się czymś? [O]Na ten moment parkourem, ćwiczę i dość dobrze mi idzie. [P] [O] Nominuję:@DeeJay KaRol 2 PC1: CPU: i7 6950x@5,5ghz [overclocked] Cooler: NZXT Kraken X62 GPU: 3x ASUS STRIX 1080 TI 11GB GDDR5X OVERCLOCKED Ram: 32gb Corsair Vengeance LPX 3000mhz Mobo: MSI X99A Gaming Pro Carbon SSD1: Samsung 950 Pro 256GB M2 SSD2: Kingston HyperX 3K 120gb SSD3: Kingston HyperX 3K 240gb SSD4: Crucial MX200 500gb SSD5: Samsung 960 Evo Pro M.2 1TB HDD:WD Blue 1TB PSU: Thermaltake Toughpower DPS G RGB Digital 80+ 1250W Case: Fractal Design Define R5 PC2: CPU: i7 6700k @4,7GHZ OVERCLOCKED Cooler: Fractal desing Kelvin S36 GPU: 2x Geforce GTX 1080 TI MSI GAMING X Ram: 32gb Corsair Vengeance LPX 3000mhz Mobo:Gigabyte AORUS GA-Z270X-Gaming 5 SSD: Samsung 960 EVO M.2 1TB PSU: be quiet! Dark Power PRO 11 1000W Case:Lian Li PC-Q37WX PC3: CPU: i9 7900x@5,3GHZ Cooler: Fractal desing Kelvin S36 GPU: 3x NVIDIA TITAN X@ 3 slot SLI HB brigde [mostek SLI HB (3 slotowy)] Ram: 64gb Corsair Vengeance LPX 3000mhz Mobo:Gigabyte X299 AORUS GAMING 9 SSD: Samsung 960 EVO M.2 1TB HDD: WD Blue 2TB HDD2:WD Blue 1TB HDD3: Toshiba P300 [1TB] PSU: be quiet! Dark Power PRO 11 1000W Case:Corsair Carbide Series 540 Air PC4: CPU: AMD Ryzen ThreadRipper 1950X Cooler: Thermaltake Pacific RL360 RGB GPU: 3x NVIDIA TITAN X Ram: 128GB G.Skill Ripjaws V DDR4 3200MHZ Mobo:ASUS ROG ZENITH EXTREME SSD: Samsung 960 EVO M.2 1TB HDD: WD Blue 2TB HDD2:WD Blue 1TB HDD3: Toshiba P300 [1TB] HDD4:Seagate Barracuda Pro 10TB PSU: be quiet! Dark Power PRO 11 1000W Case:Be Quiet! Dark Base Pro 900 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/45260-45-po-fight-odpowiedzi-i-nominacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 5 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → P&O" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/45260-45-po-fight-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-228797 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi