Native Napisano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Spis wszystkich komend dostępnych dla Administatora na serwerze [Only AWP] ___________________________________________________________________________________ sm_help - Pokazuje wszystkie komendy Administratora dostępne na serwerze sm_admin - Główne menu administratora. Z poziomu tej komendy możemy używać wszystkich poniższych komend, więc zalecam zbindować tą komendę sm_ban "Nick/SteamID" "Czas" "Powód" - Banowanie gracza (Czas "0" oznacza perm, wszystkie inne wartości podawane są w minutach) sm_kick "Nick/SteamID" "Powód" - Wyrzucenie gracza z serwera przez SteamID/Nick sm_map "Nazwa mapy" - Zmiana mapy sm_chat "Tekst" - Wiadomość wysyłana do innych administratorów na serwerze sm_csay "Tekst" - Wyświetla komunikat *INFO* na środku ekranu sm_say "Tekst" - Wiadomość wysyłana do wszystkich graczy na serwerze sm_psay "Nick" "Tekst" - Wiadomość prywatna do konkretnego gracza sm_gag "Nick" - Komenda na zablokowanie czatu sm_ungag "Nick" - Usunięcie blokady czatu sm_mute "Nick" - Komenda na zablokowanie używania mikrofonu sm_unmute "Nick" - Usunięcie blokady używania mikrofonu sm_silence "Nick" - Komenda na zablokowanie czatu i używania mikrofonu sm_unsilence "Nick" - Odblokowanie czatu i używania mikrofonu sm_cancelvote - Anulowanie aktualnego głosowania ___________________________________________________________________________________ Administrator nie posiada uprawnień do odbanowania gracza. 1 Jestem jednym z tych co dobrze śpią, choć nie mam po co wstawać. Kontakt i warunki napisania do mnie wiadomości w profilu. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/44475-spis-komend-dla-pocz%C4%85tkuj%C4%85cego-administratora/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Serwery Counter Strike Global Offensive → CSowicze | ONLY AWP - 193.33.176.43:27080 → AWP Informacje/Konkursy" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/44475-spis-komend-dla-pocz%C4%85tkuj%C4%85cego-administratora/#findComment-216149 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi