Skocz do zawartości

Zablokowane Kilka zmian na sieci - propozycja

Native

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszą rzeczą na którą zwrócę uwagę będzie zminimalizowanie takich rzeczy jak: strefy/działy, panel boczny, rangi.

Zaproponuję również zmiany w rozmieszczeniu stref i działów, dzięki czemu według mnie forum będzie wyglądać bardziej przejrzyście.

Pomoże to również w szybszej nawigacji na forum.

________________________________________________________________________________

Strefy/działy:

- Przeniesienie strefy "Edukacja" do Hydepark'u lub całkowite jej usunięcie. Strefa mało aktywna, a jej umiejscowienie na samej górze jest co najmniej dziwne..

- Połączenie działów redakcyjnych i graficznych, tworząc "Strefę twórczą"

- Całkowite usunięcie strefy "AMXX". Nikt nie napisze tam nic autorskiego, jedynie skopiowane tematy z innych for tematycznych.

- Całkowite usunięcie strefy "Strefa pomocy". Kolejna zbędna rzecz na sieci serwerów CS.

________________________________________________________________________________

Panel boczny:

- Dodanie grupy steam

- Dodanie podglądu TS3

- Zmniejszenie ilości wyróżnionych osób w dodatkach tj.: czas online, posty, reputacja.

- Zamiast kontaktu z Administracją dodać dodatek pokazujący Administrację Online

- Przerobienie wszystkich sponsorów/partnerów na format PNG (estetyka)

Rangi:

- Usunięcie rang:

* [sG] Moderator

* Opiekun UBT (pieczę nad rangą powinna stanowić cała wyższa Administracja J@-Właściciel)

* Opiekun redaktorów *(tj. wyżej)

* Uploader

* Technik serwerów lub AMXX Support (jedno i to samo znaczenie)

Rozmieszczenie stref/działów:

► Sprawy ogólne:

٠ Regulaminy

٠ Informacje / Ogłoszenia

٠ Rekrutacja

٠ Sprawy dotyczące forum (propozycje, odpracuj warna, pytania do administracji)

٠ Administracja - Forum (nieobecności, rezygnacje, pochwały, skargi, 

٠ Usługi (forum, serwery, reklamacje)

٠ Zareklamuj Nas! - kolor

٠ Masz swój serwer? Dołącz do CSowicze. - kolor

► Nasza społeczność:

٠ Kącik użytkownika (przywitaj się, pożegnaj się, galeria, opinie o CSowicze.pl)

٠ Konkursy & Turnieje 

► Strefa banów:

٠ --- bez zmian ---

► Serwery Counter Strike 1.6:

٠ --- bez zmian ---

► Serwery Counter Strike Global Offensive:

٠ --- bez zmian ---

► Strefa Gier:

٠ --- bez zmian ---

► Strefa Twórcza:

٠ Redakcja (aktualności ze świata, wywiady, gazetki, Q&A, recenzje, inne treści)

٠ Grafika (zlecenia, twoje prace, pytania/problemy)

► Hydepark:

٠ --- bez zmian ---

► Archiwum:

٠ --- bez zmian ---

► Strefa Twórcza:

line.pngline.png

Jestem jednym z tych co dobrze śpią, choć nie mam po co wstawać.

line.pngline.png

c6xPXvV.gif

line.pngline.png

Kontakt i warunki napisania do mnie wiadomości w profilu.

line.pngline.png

https://csowicze.pl/topic/42828-kilka-zmian-na-sieci-propozycja/

Strefy/działy:

- Przeniesione nad Hydepark,

- Jak dla mnie punkt zbędny, graficy i redaktorzy będą się gryźli i będzie tam niewygodnie,

- Dział AMXX jest stworzony by poprawiać zawartość strony pod jej tematykę,

- Strefa pomocy usunięta lecz działy "Skrypty" zostają przeniesione do Hydeparku (dział podpięty pod csowicze.pl/files).

Dzisiaj na tyle, jutro zacznę sprawdzać resztę propozycji i proszę użytkowników o rozsądne przepatrzenie tego i wyrażenie swojej opinii. W przeciwnym razie robię tak jak z pierwszą kategorią "Strefy/działy", czyli na własną rękę lecz z rozumem :)

Ciąg dalszy nastąpi...

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

https://csowicze.pl/topic/42828-kilka-zmian-na-sieci-propozycja/#findComment-203204

Nie sądzę, aby graficy i redaktorzy gryźli się przy takim podziale:

nePDtfC.jpg

line.pngline.png

line.pngline.png

c6xPXvV.gif

line.pngline.png

line.pngline.png

https://csowicze.pl/topic/42828-kilka-zmian-na-sieci-propozycja/#findComment-203206

Wiekszosc Twoich propozycji mi sie podoba :) aczkolwiek jestem na nie pod wzgledem usuniecia rangi technik serwerow gdyz jest to miejsce dla osoby ktora zajmuje sie sprawami technicznymi serwerow lecz obecnie brakuje nam kogos na to stanowisko

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2!

91.224.117.91:27450

b_350_20_692108_381007_ffffff_000000.png

original.gif

https://csowicze.pl/topic/42828-kilka-zmian-na-sieci-propozycja/#findComment-203215

Wszystkie propozycję które dałeś, bardzo mi się podobają. Jednak mam kilka drobnych propozycji od siebie, które przedstawię jutro albo dzisiaj, jak załatwie wszystkie sprawy.

ih1BQ6H.png
https://csowicze.pl/topic/42828-kilka-zmian-na-sieci-propozycja/#findComment-203219

Wiekszosc Twoich propozycji mi sie podoba :) aczkolwiek jestem na nie pod wzgledem usuniecia rangi technik serwerow gdyz jest to miejsce dla osoby ktora zajmuje sie sprawami technicznymi serwerow lecz obecnie brakuje nam kogos na to stanowisko

Strona techniczna powinien zajmować się Opiekun serwera, przynajmniej moim zdaniem ta ranga do tego zobowiązuje, aby móc się w takim stopniu zaopiekować serwerem.

line.pngline.png

line.pngline.png

c6xPXvV.gif

line.pngline.png

line.pngline.png

https://csowicze.pl/topic/42828-kilka-zmian-na-sieci-propozycja/#findComment-203234

Ktoś jeszcze może wypowiedziałby się przed zmianami?  :) 

line.pngline.png

line.pngline.png

c6xPXvV.gif

line.pngline.png

line.pngline.png

https://csowicze.pl/topic/42828-kilka-zmian-na-sieci-propozycja/#findComment-203757

Strefy/działy:

- Przeniesienie strefy "Edukacja" do Hydepark'u lub całkowite jej usunięcie. Strefa mało aktywna, a jej umiejscowienie na samej górze jest co najmniej dziwne.. +

- Połączenie działów redakcyjnych i graficznych, tworząc "Strefę twórczą" - (Dlaczego? Sądzę, że każda z ekip powinna mieć osobny dział aby się nie kolidowało z innymi strefami)

- Całkowite usunięcie strefy "AMXX". Nikt nie napisze tam nic autorskiego, jedynie skopiowane tematy z innych for tematycznych. - (Dlaczego? Ponieważ niejedna niedoświadczona osoba będzie mogła potrzebować pomocy/wsparcia)

- Całkowite usunięcie strefy "Strefa pomocy". Kolejna zbędna rzecz na sieci serwerów CS. + (Tu już zadecydował Rumcajs)

Panel boczny:

- Dodanie grupy steam + (Wspomogłoby to rozreklamowanie grupy i łatwy dostęp do niej)

- Dodanie podglądu TS3 - (Uważam, że to zbędna rzecz)

- Zmniejszenie ilości wyróżnionych osób w dodatkach tj.: czas online, posty, reputacja. + (Jak najbardziej za)

- Zamiast kontaktu z Administracją dodać dodatek pokazujący Administrację Online + (Również jestem za. Znacznie bardziej by to pomogło w kontakcie z całą administracją [Zaliczam również w to j@ i moderatorów])

- Przerobienie wszystkich sponsorów/partnerów na format PNG (estetyka) + (Również popieram tą decyzję)

Rangi:

- Usunięcie rang:

* [sG] Moderator + (jestem za, ponieważ jest wystarczająca liczba moderatorów aby mogła te działy również ogarnąć)

* Opiekun UBT (pieczę nad rangą powinna stanowić cała wyższa Administracja J@-Właściciel) - (Tutaj jestem na nie, ponieważ administracja wybiera opiekuna, który dla nich powinien być wzorcem i przy okazji odciąża to trochę administrację gdyż mają oni jeszcze inne obowiązki na głowie)

* Opiekun redaktorów *(tj. wyżej) - (tak jak @UP ^^)

* Uploader + (Tutaj jestem za, zbędna ranga jak dla mnie)

* Technik serwerów lub AMXX Support (jedno i to samo znaczenie) +/- (Tutaj jestem przeciw usunięcia technika ale za jeśli chodzi o usunięcie AMXX support)

Rozmieszczenie stref/działów: + (Całość jak najbardziej za)

Tyle z mojej strony.

Pozdrawiam

https://csowicze.pl/topic/42828-kilka-zmian-na-sieci-propozycja/#findComment-203965

• 2 tygodnie później...

Panel boczny:

- Dodanie grupy steam -> Koliduje certyfikat ssl z grafikami ze steam, nie posiadają oni certyfikatu co wiąże się z utrata naszego.

- Dodanie podglądu TS3 -> to co wyżej.

- Zmniejszenie ilości wyróżnionych osób w dodatkach tj.: czas online, posty, reputacja. -> Nikomu nie przeszkodzi jak zostanie tak jak jest, ponieważ mamy duże forum.

- Zamiast kontaktu z Administracją dodać dodatek pokazujący Administrację Online -> zostaje, PW + steam do administracji to raczej podstawa, dodam jedynie podlinkowanie do profilu.

- Przerobienie wszystkich sponsorów/partnerów na format PNG (estetyka) -> Jest zrobione.

Rangi:

- Usunięcie rang:

* [sG] Moderator -> Usunięte,

* Opiekun UBT (pieczę nad rangą powinna stanowić cała wyższa Administracja J@-Właściciel) -> Opiekun UBTeam jest od sprawdzania aktywności UBTeam w dziale, ich pracy oraz testowaniu ich przed dodaniem rangi,

* Opiekun redaktorów *(tj. wyżej) -> To co up,

* Uploader -> Usunięte,

* Technik serwerów lub AMXX Support (jedno i to samo znaczenie) -> Technik jest od spraw związanych z zawartością serwerów a amxx support jest od moderacji działów amxx (działy amxx są po to by linkowanie strony było kompatybilne z jej zawartością i domeną)

Rozmieszczenie stref/działów:

► Sprawy ogólne:

٠ Regulaminy

٠ Informacje / Ogłoszenia

٠ Rekrutacja

٠ Sprawy dotyczące forum (propozycje, odpracuj warna, pytania do administracji)

٠ Administracja - Forum (nieobecności, rezygnacje, pochwały, skargi, 

٠ Usługi (forum, serwery, reklamacje)

٠ Zareklamuj Nas! - kolor

٠ Masz swój serwer? Dołącz do CSowicze. - kolor

► Nasza społeczność:

٠ Kącik użytkownika (przywitaj się, pożegnaj się, galeria, opinie o CSowicze.pl)

٠ Konkursy & Turnieje 

► Strefa Twórcza:

٠ Redakcja (aktualności ze świata, wywiady, gazetki, Q&A, recenzje, inne treści)

٠ Grafika (zlecenia, twoje prace, pytania/problemy)

Działy / Kategorie zrobione.

Jeszcze jakieś propozycje które mogą być wygodniejsze dla użytkowników?

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

https://csowicze.pl/topic/42828-kilka-zmian-na-sieci-propozycja/#findComment-205248

Wszystko ładnie pięknie i należą się brawa za starania i za wygląd całego forum. Mam tylko jedno ale. Nie uważacie że dział ubt powinien być nieco wyżej niż Strefa twórczości? Choćby z tej racji, iż jest bardziej odwiedzana. Tylko takie mam zastrzeżenie a co z nim zrobicie to zależy od Was. :)

A za resztę pracy naprawdę gratuluję i należy Wam się flaszeczka! :D

Z fartem! :)

https://csowicze.pl/topic/42828-kilka-zmian-na-sieci-propozycja/#findComment-205297

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie