Native Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Zasady ogólne: 1. Aby wziąc udział w turnieju należy: - posiadać konto na forum CSowicze.pl - posiadać mikrofon i zainstalowany program TeamSpeak3 2. Turniej odbywa się w wyznaczonych terminach i godzinach przez Organizatora (wszelkie nieobecności zgłaszamy na priv.). 3. Rywalizacja odbywać się będzie w 5-osobowych drużynach (+2 rezerwowych na drużynę, nieobowiązkowych). 4. Na każdym z meczy obecny będzie sędzia (niekoniecznie, HLTV dostępne na serwerze), którego zadaniem będzie pilnowanie przebiegu rozgrywki. 5. Każda z drużyn w czasie meczu ma do wykorzystania 3 minutową pauzę. 6. W przypadku wyjścia jednego zawodnika z danej drużyny podczas meczu, drużyna decyduje o tym czy gra dalej, czy oddaje mecz walkowerem. 7. W celu komunikacji zostanie utworzona specjalna strefa na potrzeby turnieju na TS3. Rozgrywka: 1. Turniej jest rozgrywany na zasadzie drabinki lub grup (w zależności od liczby chętnych). 2. Turniej ma możliwość startu przy osiągnięciu minimum 4 drużyn. Liczba drużyn musi być parzysta. 3. Podczas meczu na serwerze przebywają tylko gracze i HLTV (sędzia opcjonalnie). 4. Wszystkie mecze przedfinałowe rozgrywane będą systemem BO1. Sam finał jednak w systemie BO3. 5. Drużyny muszą być 5 osobowe + 2 osoby rezerwowe (nieobowiązkowo). Dopuszcza się do startu drożynę która skompletuje minimum 4 graczy (za zgodą organizatora). 6. Drużyna ma możliwość do 10 minutowego spóźnienia na swój mecz. Po tym czasie zostaje przyznany walkower (jeśli jest poniżej 4 graczy) 7. Rywalizacja odbywać się będzie w systemie MR12. 15 rund w CT i 15 rund w TT. Wygrywa drużyna, która jako pierwsza uzyska 13 punktów meczowych. 8. W przypadku remisu zostanie rozegrana dodatkowa runda, podczas której zostanie wyłoniona zwycięska drużyna. Rozgrywanie mapy: - nuke - train - dust2 - inferno - mirage - cache - cobblestone - tuscan - forge Gracze: 1. Lider drużyny jest odpowiedzialny za swój zespół i ma prawo wypowiadać się w jego imieniu. 2. Ping gracza nie może przekraczać przez dłuższy czas 100ms. 3. Zabrania się używania wulgaryzmów, oraz obraźliwych słów kierowanych do drużyny przeciwnej zarówno na „say’u”, jak i słownie. 4. Zabrania się używania rasistowskich oraz obraźliwych „nicków”. 5. Zabrania się używania programów ułatwiających grę (wszelkich rodzajów „cheatów”). 6. Zabrania się używania „recconectów” bez podania konkretnej przyczyny. 7. Wymagana jest konfiguracja w zakresie: - ex_interp 0.01-0.03 - rate 25000-30000 - cl_cmdrate 80-101 - cl_updaterate 80-101 - cl_cmdbackup 2 Planowany termin rozgrywek: 2 grudnia (piątek) - 4 grudnia (niedziela) Zapisy: 1. Zapisy rozpoczynają się w dniu 20.11.2016 i trwają do 29.11.2016. 2. Zapisu drużyny dokonuje kapitan w odpowiednim temacie i zgodnie z obowiązującym wzorem. Jestem jednym z tych co dobrze śpią, choć nie mam po co wstawać. Kontakt i warunki napisania do mnie wiadomości w profilu. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42792-turniej-5vs5-regulamin/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiKerr Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Forum główne → Konkursy → Turniej 5vs5" do "Forum główne → Konkursy → Archiwum konkursów". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42792-turniej-5vs5-regulamin/#findComment-204929 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 17 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Nasza Społeczność → Konkursy/Turnieje → Archiwum konkursów" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42792-turniej-5vs5-regulamin/#findComment-230356 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi