Skocz do zawartości

Zablokowane Weźmiecie się w garść?! Trzeba mówić jak jest..

Alvaro Soler

Rekomendowane odpowiedzi

To że wyrażam swoje zdanie to jedynie moje prawo. A że wam sie nie podoba to trudno. Nie macie jak działać bo właściciele mają wylewke? Nie tylko czerwoni są ale także administratorzy którzy na pewno będą z wami działać tylko trzeba chcieć. Skoro wy wolicie płakać w temacie zamiast starać się coś osiagnąć to już nie mój problem.

A któryś tam nie wiem jak on sie wabi. Skoro uważasz że komuś przysłowiowo liże to jesteś w błędzie od pół roku mam na tą sieć lotto, jeszcze za mojej kadencji zaczęło się sypać. Nie ma osób dzięki którym ta sieć tętniła życiem. Teraz moim zdaniem na tej sieci są tylko dzieci potrafiące płakać zamiast działać. Tyle nie pozdrawiam.

luna.gif

1600 postów 19.01.2016 [°]

1700 postów 31.01.2016 [*]

Administratorzy? KiKerr i syśka robią co do nich należy, najarany tak samo. Evixa nie widuję na forum, to o czym mowa? Co mamy sobie zgadnąć hasła do wszystkich danych serwera i działać na własną rękę? Zastanów się trochę...

04.09.2016 - 100 postów.

A czy ja coś wspominałem na temat serwerów? Powinniście stworzyć taką atmosfere na forum żeby przyciągać ludzi by zostawali na dłużej niż chwile. Serwery to nie wszystko pamiętaj.

luna.gif

1600 postów 19.01.2016 [°]

1700 postów 31.01.2016 [*]

To prawda,że esej jakoś ingerował technicznie i nie tylko w te serwery, było spoko mówiąc krótko.

Skoro rumcajs nie wbija 'tak często jak powinien' tzn,że ma pracę/ważniejsze sprawy.

Zamiast płakać i odchodzić zastanówcie się jak można pomóc.

PS:przymknijcie ten spam.

Pamiętam jak przychodziłem na forum w lutym to bylo 350-400 osób online a teraz zaledwie jest 150! Rumcajs dużo rzeczy się o tobie dowiedzielismy a ty nawet nie wypowiesz się w tym temacie! śmiech na sali! Ja również odchodzę bo nie ma cotu dalej siedzieć :)

Kurwa czlowieku.. Irytujesz mnie i zrozum, ze ja nadal mam "Nieobecnosc", zajrzyj na moj temat a sie dowiesz. Nie mam kompa i nie mam jak oracowac na sieci, jedynie zostaje mi telefon w tej sytuacji ale na nim nie bede pracowal bo nie mam jak. A chcac sie wczoraj wypowiedziec niestety ale nie moglem, byc moze wina przegladarki. Twraz lece spac bo wrocilem do domu i jestem zmeczony, takze dobranoc i milej nocy zycze :).

Słowa Izcona - żałosne. Irytujesz to Ty wszystkich na tej sieci, co Ty w ogóle robisz jako Właściciel? Przypomnieć Ci co zrobiłeś z Shieldem, którego potem nie potrafiłeś wyłączyć? Szkoda słów na Ciebie, kto Cię w ogóle wziął na to stanowisko...

04.09.2016 - 100 postów.

Po co wy sie kłócicie ? Zachowujmy sie jak dorośli.

Co do spraw sieci to jasne, ze Rumcajs ma olewke, uduwodnił to nie raz, a co do Izcona to nie wiem, ale jak widze jak tu piszecie to chyba też nic.

Co do spraw teamspeak też gadaliśmy, zeby przyszła reklama, bo wchodzi coraz mniej ludzi, siedzą tylko w piątki/soboty powyżej 60, a tak to ledwo 40.

Przez czasy jak miałem admina na 4maps jako jedyny admin przez jakies 3 tyg wchodziłem sam i ogarniałem, wkurzyłem sie nie wchodziłem tam no i dostałem degrada, teraz serwer stoi lepiej także cieszy mnie to, ale i tak są crashe.

Może i masz rację, ale nie widzisz tego z perspektywy administracji, każdy ma swoje życie i każdy z nas ma swoje obowiązki. Możliwe, że nie widzisz ich pracy. Nie każdą wprowadzaną poprawkę opisują na forum w temacie okraszonym fanfarami. Masz rację, ale to nie jest kwestia braku czasu administracji, tylko braku technika serwera. Nie wszystko Rumcajs jest w stanie zrobić.

Jest wielu platnych technikow serwerow ;) Wystarczy jeden temat[...] dobrze wiecie gdzie w zleceniach platnych, ze napewno znajdzie odpowiedniego. Brak czasu? Siec do sprzedania

pffu.gif.26eeb6c6498f4e34bfa1874f91d41a8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie