Krime.^ Napisano 29 Września 2016 Udostępnij Napisano 29 Września 2016 [media=YouTube] [/media] "Znałem w moim życiu wielu amatorów przygód,Seks, dragi, dance, w weekend latali na przytup,Wtedy byłem dla nich śmieciem, nie chciałem wciągać syfu,Dzisiaj jadę furą, oni leżą brudni od rzygów,Byli panami życia, przez śmierć trzymani w szachuChcieli być dłużej młodzi, w rozwoju stanęli ze strachuDzisiaj zamiast na szczyt, mają bliżej do piachu,I już nie żałuję ich, choć potrzebowałem czasu, wiemNie widzisz tego, jeśli siedzisz w tym gównie,Myślisz, że wygrasz turniej, chociaż odpadłeś w grupie,Jak wbija w Ciebie chuja ziomuś, to nie jest kumpel,Bo prawdziwy przyjaciel w ogień za Tobą pójdzie.Nic nie warte znajomości po czasie tracą wartość.U mnie z ludźmi, jak z rapem - nie ilość, tylko jakość,Zbijam pionę ze strachem, czas lepsze życie zacząćOn daje odwagę, by cały ten burdel ogarnąć!!!" Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/41314-paluch-bez-strachu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi