Sponsor Popularny post ShadoOw Napisano 2 Września 2016 Sponsor Popularny post Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Z wielką przyjemnością mam Wam do zaprezentowania kolejny wywiad w moim wykonaniu. Tym razem postanowiłem przepytać jednego z jedynych Grafików na tym forum, czyli @ferstel, mam nadzieję, że miło wam się będzie czytało wywiad z owym panem :) Jakub strzelił Sobie takie selfie, za wiele nie mówi o sobie, otwarty na wszelakie propozycje, dowcipny, miły, nie lubi fałszywych ludzi :) ShadoOw: Siemanko mordeczko! Na samym wstępie pragnę Ci podziękować za chęć udzielenia mi wywiadu.[CSowicze.pl] FerStel: Siemka! Nie ma sprawy ponieważ mam czas, a nie miałem co robić to z miłą chęcią odpowiem na parę Twoich pytań.ShadoOw: Na początek może się nam przedstawisz, powiesz ile masz lat i skąd pochodzisz.[CSowicze.pl] FerStel: No jak tak prosisz to dobrze. Mam na imię Jakub, przeminęło mi już 16 wiosen [wiem, jestem już trochę stary], i pochodzę z miasta Tarnów w województwie Małopolskim.ShadoOw: Opowiadasz głupoty, młodziak z Ciebie, opowiedz nam więcej o twoim miejscu zamieszkania, są w Tarnowie jakieś ciekawe miejsca, albo zabytki do pozwiedzania.[CSowicze.pl] FerStel: Co by tutaj dużo pisać o moim miejscu zamieszkania. Urodziłem się w Tarnowie, ale sam naprawdę nie wiem co można było by zwiedzić. Ale tak naprawdę to warto odwiedzić Park Strzelecki, w którym możesz sobie odpocząć, jak i po dychać świeżym powietrzem. Ale znalazłem jeszcze jeden zabytek którym jest Budynek Bractwa Strzeleckiego.ShadoOw: Możesz nam powiedzieć coś więcej o Tym Parku Strzeleckim, a szczególnie o Budynku Bractwa Strzeleckiego, w dwóch lub trzech zdaniach, byłem już w Tarnowie nie raz, ale nigdy nie miałem okazji tego zwiedzić.[CSowicze.pl] FerStel: Dowiedziałem się od babci, że dnia 30 października 1918 roku, zostało w Budynku Bractwa Strzeleckiego skoszarowanych ponad 200 młodych ludzi z harcerskiego Pogotowia Narodowego. Także po II wojnie światowej został on pierwszą siedzibą późniejszego Pałacu Młodzieży. A jeżeli pytasz się o Park Strzelecki, to powstał on dokładnie w 1866 r., a autorem założenia ogrodu był Antoni Schmidt, ogrodnik z Krosna czyli twojego miasteczka.ShadoOw: Ciekawe, ciekawe, dopiero Babcia musiała Cię w tym zagłębić (śmiech), zapraszałeś Mnie do siebie do Tarnowa, teraz gdy będę miał więcej czasu, chętnie je przyjmę i zawitam do Ciebie. Mam nadzieję, że Mnie oprowadzisz po tych dwóch miejscach.[CSowicze.pl] FerStel: Nie ma sprawy, chętnie gdzieś wyskoczymy. Możesz nawet przywieść coś od Siebie [wiesz o co chodzi].ShadoOw: Wiem, wiem, okej zostawimy już ten temat i może przejdziemy do samego Ciebie, wakacje się skończyły, jak Ci minęły, no i jakie obierasz sobie cele w szkole na ten rok.[CSowicze.pl] FerStel: Minęły mi jak każde moje wakacje, czyli całe dnie spędzone na serwerach CSowicz'ów, jak i grania z kolegami na boisku. A jeżeli pytasz jaki cel obieram w tym roku, to postaram się z całych sił mieć na koniec roku dobre oceny żeby dostać się do porządnego technikum, mieć następnie dobrą pracę, i mieć z czego utrzymać rodzinę. Ale także nie mogę zaniedbywać obowiązków które zostały mi przydzielone.ShadoOw: O obowiązki jakie zostały Ci przydzielone nie pytam, do technikum masz zamiar się wybrać, jaki kierunek, czym tak naprawdę się interesujesz.[CSowicze.pl] FerStel: Moim zainteresowaniem jest głównie piłka nożna, ale także komputery, a dokładnie grafika komputerowa oraz webmastering. Więc chyba wybiorę technikum informatyczne. Ale też nasuwa mi się wybór szkoły policyjnej. ShadoOw: Z tego co widać na twoim gadu w opisie, jak i rangi na forum było to oczywiste, a jeżeli chodzi o piłkę nożną to zagłębimy się trochę w temat, bo też ja uwielbiam, twój ulubiony klub, a oprócz tego jak oceniasz szanse Legii w fazie grupowej Ligi Mistrzów.[CSowicze.pl] FerStel: Tutaj Cię zaskoczę, ponieważ nie mam swojego ulubionego klubu, bo każdemu kibicuję tak samo. Czy to Barcelonie, Realowi, Chelsea itp. A na ostatnie pytanie nie mogę dać Ci odpowiedzi, ponieważ nie interesuję się tak dokładnie piłką, bo nie śledzę co i jak.ShadoOw: Rozumiem, no więc zostawimy ten temat i powiedz nam jeszcze czy masz jakąś drugą połówkę w swoim życiu, a może miałeś i jaki jest twój wymarzony ideał kobiety.[CSowicze.pl] FerStel: Aktualnie nie posiadam swojej drugiej połówki, jak i nie posiadałem "jeszcze". Ale ideałem mojej kobiety, to zgrabna, seksowna , brunetka lub blondynka, żeby były kształty tam gdzie powinny być.ShadoOw: Haha, na tyle Cię już poznałem na forum jak i na fb, że wcale Mnie to nie dziwi. Zmieniamy całkowicie temat i powiedz jak zaczęła się twoja przygoda z cs-em i jak trafiłeś na csowicze.pl.[CSowicze.pl] FerStel: Moja historia z cs'em? Hmm..... Pomyślmy: [tak czasami myślę xd] To zaczęła się około 6-7 lat temu kiedy patrzyłem jak mój tata [pozdrawiam go] grał w cs 1.6, i przypatrywałem się jak i o co chodzi w tej grze, i w jednym momencie zapytałem się czy mogę ja spróbować. No to zgodził się, ale na początku nie wiedziałem czym się chodzi, ani czym strzela Ale wszystko wytłumaczył mi i wreszcie strzeliłem swojego pierwszego soczystego head'a. Cieszyłem się niezmiernie, ale potem postanowiłem bardziej się zagłębić w Tą grę i uczyłem się movementu'u jak i opanowywania full auto itp. A jak trafiłem na CSowicze? Jak chyba każdy użytkownik z różnorodnych reklam, czy to na CSSetti, czy to na forach internetowych.ShadoOw: No ciekawa historyjka, Tatuś pykał w starego dobrego 1.6, i tak już Ci zostało. Przechodzimy do tematu forum, jak oceniasz stan techniczny serwerów jak i również wygląd forum, czy czegoś Ci brakuje.[CSowicze.pl] FerStel: Na forum to brakuje jedynie Mnie w kolorze zielonym, a Ciebie w żółtym [oczywiście joke], ale na serio to wszystko jest tak jak powinno jak i na serwerach, jak i na forum.ShadoOw: Bardzo śmieszne Masz rangę Grafika, czy w najbliższych tygodniach lub miesiącach będziesz się starał jeszcze o jakiś kolor? Ogólnie inaczej to ujmę, czy będziesz startował na jakieś stanowisko (nie chodzi o serwery) tylko o forum.[CSowicze.pl] FerStel: Na razie cieszę się że mam rangę grafika i wystarczy mi to. Ale chciałbym się starać gdy wszystkie wymagania będą spełnione to zostaje ranga moderator. Ale to nie zależy tylko ode mnie, ale także od wyższej sfery forum xD Tak mówię o Tobię Rumcek.ShadoOw: No proszę, marzy Ci się Moderator forum, oczywiście życzę Ci zielonego koloru. Jeszcze powiedz w jednym zdaniu jak oceniasz pracę Administracji.[CSowicze.pl] FerStel: Wszyscy wypełniają Swoje obowiązki jak mają rozdzielone, i nie mam jak na razie żadnych zastrzeżeń. Ujmując tutaj Ciebie, jako opiekun redaktorów dbasz o porządek w swoim dziale, i jako moderator dbasz o porządek na forum.ShadoOw: Dziękuje Ci bardzo, ale i do tego przyczynia się też drugi Redaktor Nesco który ogarnia temat najlepiej jak potrafi i wywiązuje się bardzo dobrze ze swoich obowiązków. Muszę się o to zapytać, bo Mi nie da. Jak wiesz pożegnał się z nami kilka osób jak i zniknęło parę serwerów, co o tym myślisz i jakie masz na ten temat zdanie.[CSowicze.pl] FerStel: Moje zdanie jest następujące... Jest to dziecinne zachowanie ze strony właścicieli serwerów które odeszły, bo jak przyłączyli się do naszej sieci to po co odchodzili? Bo lepsze mieli warunki na innej sieci? Mogli w ogóle nie dołączać się. A jeżeli chodzi o osoby które odeszły to mogły mieć powód, albo po prostu znudziła im się sieć.ShadoOw: Rumcajs zapewnił nas, że nie zadziała to żle na sieć, oczywiście trzymamy go za słowo, oprócz tego wspomniał iż serwerów już nie będzie ubywać, a przybywać. Ja sam twierdzę, że wszystko się okaże z czasem. Zostawiamy całkowicie forum, jakiego rodzaju muzyki słuchasz i kto jest twoim ulubionym wykonawcą, możesz zapodać link do jednego utworu.[CSowicze.pl] FerStel: Ja też go trzymam za słowo :) Nie mam ulubionego rodzaju muzyki, ale lubię posłuchać czasami muzyki rozrywkowej, ale najbardziej uwielbiam bass bosted. A oto dwie nutki które można puścić jeżeli masz dobry głośnik z basem. ShadoOw: Czyli coś z mocnym pierd*lnięciem, pjontka dla Ciebie przyjacielu. Z racji tego, że ja jestem kucharzem i pracuję na kuchni zapytam się Ciebie czy lubisz gotować, i co uwielbiasz smakować.[CSowicze.pl] FerStel: Lubię wszystkiego smakować, jak i gotowaniem zainspirowała mnie Mamusia. A najbardziej lubię gotować pancake'sy, oraz tzw. papkę zrobioną z pomieszania duszonych ziemniaków oraz jajecznicy xDShadoOw: O tym to ja nie wiedziałem, hahah i w sumie nie chce wiedzieć co to jest. Przechodzimy do lużnych pytań, aby nie przeciągać BMW czy Audi?[CSowicze.pl] FerStelBMW. ShadoOw: Myślałem, młodzi teraz uwielbiają BMW. 1.6 czy CS:GO?[CSowicze.pl] FerStel: Stary, dobry cs 1.6, bo do CS:GO nie mam nerwów, a każdy wie dobrze dlaczego.ShadoOw: Tak myślałem, nie tylko Ty masz nerwy do Cs:go, ShadoOw czy FerStel?[CSowicze.pl] FerStel: A jak myślisz? Oczywiście że My xD My to GANG PLEBANI!ShadoOw: Hahahah, ja chyba nie należę do takiego gangu, kawa czy herbata?[CSowicze.pl] FerStel: Herbata, ale czasami gdy się chce spać, albo do komputera się idzie to kawka najlepiej pasuje. ShadoOw: Ja tylko kawusia, czasami i cztery dziennie hehe, pytanie zagadka: ile razy dziennie wskazówki zegara pokrywają się?[CSowicze.pl] FerStel: Tutaj Cię zaskoczę, ale to chyba 22 razy?ShadoOw: No jednak nie, hahaha, jesteś kolejną osobą która nie trafiła. Mam dla Ciebie zadania! Masz chwilę by w jakikolwiek sposób rozśmieszyć naszych użytkowników, czy to filmem, kawałem, czymkolwiek?[CSowicze.pl] FerStel: Co ma piernik do wiatraka? Wiatrak może się spierniczyć hahah :) ShadoOw: Szału nie ma, ale ja Ci zapodam coś: http://jbzd.pl/obr/471746/najbardziej-utalentowany-czlowiek-na-swiecieMyślę, że każdy bardzo dobrze go zna :)[CSowicze.pl] FerStel: haha, Łysy!ShadoOw:No łysy, łysy, ostatnie pytanie: Pes 2017, czy może Fifa 2017? [CSowicze.pl] FerStel: Zdecydowanie Fifa.ShadoOw: Jakub dziękuję Ci za czas który mi poświęciłeś, mam nadzieję, że dużo Ci go nie zabrałem, teraz masz okazję pozdrowić kogo tylko zechcesz. Ja z osobna Pozdrawiam Najaranego, Rumcajsa, Eseja, Nesco, Evixa, Kikeerka jak i Ciebie!.[CSowicze.pl] FerStel:A ja pozdrawiam tak... Rumcajsa, Marichuana [Najarany xd], Redaktora NesCo, Evixa, Kikera, Sysiunie i Ciebie ShadoOwek za tak fajny i przyjemny wywiad. Było Mi miło udzielić wywiadu takiej osobie jak Ty.ShadoOw:Dzięki Mordeczko, trzymaj się z fartem! [CSowicze.pl] FerStel: No siemaneczko! Dziękuję za przeczytanie i Pozdrawiam WAS! :) 17 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40587-wywiad-z-ferstel/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzOcIkakaSztos Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 A więc z wywiadu dowiedziałem się naprawdę dużo,forma wywiadu estetyczna,składna,zrozumiała + ;) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40587-wywiad-z-ferstel/#findComment-191989 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ferstel Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Jestem sławny 8) Ale ładnie dobrana kolorystyka itp. Masz ode mnie + Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40587-wywiad-z-ferstel/#findComment-191990 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alvaro Soler Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Wywiad bardzo ciekawy, przyjemnie się czyta, pytania są odpowiednio dobrane. Plusik leci ShadoOw, doskonała robota :) 04.09.2016 - 100 postów. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40587-wywiad-z-ferstel/#findComment-191991 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najlepszy Strzelec Luis Enrique Napisano 2 Września 2016 Najlepszy Strzelec Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Bardzo ładny wywiad plusik Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40587-wywiad-z-ferstel/#findComment-191997 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS7. Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 @ShadoOw Jak zawsze perfekcyjnie. Wywiad bardzo ładny i czytelny dla oka ;* Oceniam go 10/10, nie zabrakło, żadnego pytania co do wywiadu. Wszystko jest jak miało być :) Plusik :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40587-wywiad-z-ferstel/#findComment-191999 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cropek. Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Długi, wyczerpujący tak powinno być :D Oczywiście + Zapraszam na JailBreak ! Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40587-wywiad-z-ferstel/#findComment-192009 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParkouReK :3 Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Wymuszony Komentarz!!! Bardzo ładnie Pasierbie. :D Estetycznie, stylistycznie - bomba. :D Hahahahah. xDD Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40587-wywiad-z-ferstel/#findComment-192015 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Darkness Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Jak zwykle twój wywiadzik ciekawy i fajny: ) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40587-wywiad-z-ferstel/#findComment-192025 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Vixa Napisano 2 Września 2016 VIP Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Nieźle kolego , plusik :) "Jest jedno słowo, którym wszyscy powinniśmy kierować się jak regułą - wzjameność." Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40587-wywiad-z-ferstel/#findComment-192033 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi