Skocz do zawartości

Zablokowane Gazetka podsumowująca Czerwiec

PepePanDziobak

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 30.06.2016 o 20:42, ShadoOw napisał:

Ale masz coś do moich wywiadów czy ogólnie? Ja staram się je robić jak najlepiej! Pamiętaj jedno doceń to co jest w tych działach i masz okazje to czytać niż widzieć totalne pustki. Obiecuje , że następną gazetka zostanie poprawiona!

Wszystko co robią obecnie redaktorzy jest  tak by było - ni to czytać w kolorach gnijących liści, ni to ogarnąć co jest napisane - ogólnie wszystko co robicie jest tylko tak pod kolor "byle by było i nara". Oczywiście jest to moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać - ale ja na to patrzeć już nie moge więc napisałem i może się zmieni. I tak BTW - to co piszecie jest nudne xD - żadnej rozrywki - niczego. Po co wam lider skoro i tak robicie cokolwiek - żadnych projektów tylko co jakiś czas każdy swoje jesienne liście..

Mam nadzieje że mój post coś wniesie :)

W dniu 30.06.2016 o 21:12, ShadoOw napisał:

To może się zamienimy i przejmiesz to i zajmiesz się tym  :) Postaramy się wszystko poprawić, ale zobacz na moje 3 wywiady a na 3 wywiady Lebela i oceniaj. Doceń to co jest  :)

Sorry - nie docenie byle czego. 

https://csowicze.pl/topic/37290-gazetka-podsumowuj%C4%85ca-czerwiec/page/2/#findComment-174552

• Sponsor
  W dniu 30.06.2016 o 20:56, esej napisał:

Wszystko co robią obecnie redaktorzy jest  tak by było - ni to czytać w kolorach gnijących liści, ni to ogarnąć co jest napisane - ogólnie wszystko co robicie jest tylko tak pod kolor "byle by było i nara". Oczywiście jest to moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać - ale ja na to patrzeć już nie moge więc napisałem i może się zmieni. I tak BTW - to co piszecie jest nudne xD - żadnej rozrywki - niczego. Po co wam lider skoro i tak robicie cokolwiek - żadnych projektów tylko co jakiś czas każdy swoje jesienne liście..

Mam nadzieje że mój post coś wniesie :)

To może się zamienimy i przejmiesz to i zajmiesz się tym :) Postaramy się wszystko poprawić, ale zobacz na moje 3 wywiady a na 3 wywiady Lebela i oceniaj. Doceń to co jest :)

Pokaż ukrytą zawartość

giphy.gif

giphy (2).gif

https://csowicze.pl/topic/37290-gazetka-podsumowuj%C4%85ca-czerwiec/page/2/#findComment-174554

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Color format