Skocz do zawartości

Zablokowane Gazetka podsumowująca Czerwiec

PepePanDziobak

Rekomendowane odpowiedzi

Ale masz coś do moich wywiadów czy ogólnie? Ja staram się je robić jak najlepiej! Pamiętaj jedno doceń to co jest w tych działach i masz okazje to czytać niż widzieć totalne pustki. Obiecuje , że następną gazetka zostanie poprawiona!

Wszystko co robią obecnie redaktorzy jest  tak by było - ni to czytać w kolorach gnijących liści, ni to ogarnąć co jest napisane - ogólnie wszystko co robicie jest tylko tak pod kolor "byle by było i nara". Oczywiście jest to moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać - ale ja na to patrzeć już nie moge więc napisałem i może się zmieni. I tak BTW - to co piszecie jest nudne xD - żadnej rozrywki - niczego. Po co wam lider skoro i tak robicie cokolwiek - żadnych projektów tylko co jakiś czas każdy swoje jesienne liście..

Mam nadzieje że mój post coś wniesie :)

To może się zamienimy i przejmiesz to i zajmiesz się tym  :) Postaramy się wszystko poprawić, ale zobacz na moje 3 wywiady a na 3 wywiady Lebela i oceniaj. Doceń to co jest  :)

Sorry - nie docenie byle czego. 

https://csowicze.pl/topic/37290-gazetka-podsumowuj%C4%85ca-czerwiec/page/2/#findComment-174552

• Sponsor

Wszystko co robią obecnie redaktorzy jest  tak by było - ni to czytać w kolorach gnijących liści, ni to ogarnąć co jest napisane - ogólnie wszystko co robicie jest tylko tak pod kolor "byle by było i nara". Oczywiście jest to moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać - ale ja na to patrzeć już nie moge więc napisałem i może się zmieni. I tak BTW - to co piszecie jest nudne xD - żadnej rozrywki - niczego. Po co wam lider skoro i tak robicie cokolwiek - żadnych projektów tylko co jakiś czas każdy swoje jesienne liście..

Mam nadzieje że mój post coś wniesie :)

To może się zamienimy i przejmiesz to i zajmiesz się tym :) Postaramy się wszystko poprawić, ale zobacz na moje 3 wywiady a na 3 wywiady Lebela i oceniaj. Doceń to co jest :)

giphy.gif

giphy (2).gif

https://csowicze.pl/topic/37290-gazetka-podsumowuj%C4%85ca-czerwiec/page/2/#findComment-174554

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie