Sm0k3R 0 Napisano 26 Maja 2016 Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 (edytowane) Coś o Sobie: Witam. Nazywam się Patryk, mam 17 lat, chciałbym dołączyć do was i pomóc w rozwijaniu sieci/serwerów :)Typ Serwera: Counter Strike 1.6 CODIlość Slotów: 13 (Narazie, na czas rozkręcenia)Link GameTracker: http://www.gametracker.com/server_info/46.105.43.92:27175/Dlaczego Chcesz Do Nas Dolaczyć: Chciałbym pomóc w rozwoju a także zdobyć nowych graczy na serwerze.Rozkręcony [TAK/NIE]: NieWiek właściciela serwera: 17Udostępniasz usługi na serwerze do konkursów [Tak/Nie]:TakPrzekazujesz serwer na konto sieci [Tak/Nie]: TakKontakt:GG: 25525869PWCoś o Sobie: Witam. Nazywam się Patryk, mam 17 lat, chciałbym dołączyć do was i pomóc w rozwijaniu sieci/serwerów :)Typ Serwera: Counter Strike 1.6 War3FtIlość Slotów: 19Link GameTracker: pw, mały problemDlaczego Chcesz Do Nas Dolaczyć: Chciałbym pomóc w rozwoju a także zdobyć nowych graczy na serwerze. Jest to zapomniany dobry mod.Rozkręcony [TAK/NIE]: NieWiek właściciela serwera: 17Udostępniasz usługi na serwerze do konkursów [Tak/Nie]:TakPrzekazujesz serwer na konto sieci [Tak/Nie]: TakKontakt:GG: 25525869PW @KiKerr To są dwa różne serwery, myślałem że optymalniej i czytelniej będzie osobne tematy. Mój błąd ;p Edytowane 26 Maja 2016 przez Sm0k3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mategros 125 Napisano 26 Maja 2016 Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Nie -sloty -nie rozkręcony +Przekazujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzusteR 900 Napisano 26 Maja 2016 Zasłużony Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Jestem na Nie - Serwer nie rozkręcony - Podanie nie przekonujące - GT - Sloty + Wiek właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sm0k3R 0 Napisano 26 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 No właśnie o to chodzi by się rozkręcił. Gdyby był 32/32 sloty to po co miałbym go gdzieś dodawać? 17 lat to źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RevengeST 100 Napisano 26 Maja 2016 Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Na Nie - legenda głosi, że ktoś tam grał - serwer postawiony we francji - sloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sm0k3R 0 Napisano 26 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 O co chodzi z Francją skoro serwer stoi na pukawce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haetham 15 Napisano 26 Maja 2016 Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 O co chodzi z Francją skoro serwer stoi na pukawce? pakiet EU ? -nikt nie gra -gt słabe -nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazaK 66 Napisano 26 Maja 2016 Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 A ja was zaskoczę i będę na TAK + Fajny mod + Zagrałbym + Udostępnia. Pomogłem? Daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cropek. 164 Napisano 26 Maja 2016 Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Jestem na NIE - szuka sieci by rozkrecic serw - gracze - nie rozkrecony Zapraszam na JailBreak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SouL. 12 Napisano 26 Maja 2016 Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Witam Jestem na NIE - Serwer na hostingu Pukawka + 13 slotow + lokalizacja EU = Brak mozgu. - wiek - pusty serwer i nigdy nie bedzie pelny - brak przepisania serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sm0k3R 0 Napisano 26 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Głownie chodzi o serwer War3FtPodanie o COD'a dodałem tak dla zasady, po co ma leżeć skoro ktoś może go przyjmie.War3Ft stoi na pukawce 19 slotów + lokalizacja Polska :)Co do wieku, co z tego że 17 lat skoro ogarnięty typ i normalny typ, nie jak połowa osób :vZarządzanie serwerem + wspomaganie, ogarnianie forum - 8/10Co do dołączania do jakiejkolwiek serwerowni, w tym jestem tylko zielony gdyż pierwszy raz gdzieś dołączam z serwerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysia ;* 4 093 Napisano 26 Maja 2016 Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat został zamknięty przez moderatora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper 4 860 Napisano 24 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Forum główne → Masz swój serwer? Dołącz do CSowicze" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi