STaTuS image 1 Napisano 25 Maja 2016 Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Chciałbym złożyć skarge na IzC3oNa. ponieważ sądze że nie dorósł żeby zostać adminem skoro wyzywa graczy i ich rodziców oraz cały czas mówi jak dadzą mu admina to da mi perma za WH którego nie miałem i nie mam. I niech przeczyta regulamin bo coś słabo go zna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hutoś 23 Napisano 25 Maja 2016 Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Zastosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzC3oN. 32 Napisano 25 Maja 2016 Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 (edytowane) Witam, proszę o dowody że tak mówiłem/pisałem to po 1 , po 2 mam zasadę że nie najeżdżam na rodziców , po 3 nie straszę nikogo permem/banem bo nie mam admina , po 4 wzór , po 5 moje podanie zawieszone. Pozdrawiam. ///////// Od Hutosia : po 3 nie straszę nikogo permem/banem bo nie mam admina Admin nie straszy banem, tylko informuje, co czeka gracza, jeżeli dalej będzie łamał regulamin. Edytowane 25 Maja 2016 przez Hutoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STaTuS image 1 Napisano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 (edytowane) Dowodów nie mam ale HLTV się zagrało i musze przyznać dobrze umiesz kłamać ... Brak wzoru. Zamykam // Hutoś Edytowane 25 Maja 2016 przez Hutoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper 4 851 Napisano 5 Czerwca 2016 Właściciel Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Serwery Counter Strike 1.6 → CSowicze | COD MOD 201 - 91.224.117.60:27205 → [COD 201] Skargi na admina/gracza" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi