Skocz do zawartości

Zablokowane [ WAŻNE ] Informacje dla wszystkich graczy serwera JailBreak

SztangaBiceps

Rekomendowane odpowiedzi

Jak widac to co napisalem(zostalo usuniete przez Sztangusia Maciusia czy jak on tam ma) byla prawdziwa, a sztanga jak widac klamie.

Nie wiemy co powiedziałeś. W jednym z postów Sztanga napisał, że twoje posty będą usuwane.

Squid-Girl-animated-gif-%E4%BE%B5%E7%95%

HAHA rozjebało mnie to XD. Napisałeś to tak jakbym zarabiał na tym w chuj kasy, poza tym jakoś nigdy o nic mnie nie prosiłeś no chyba że mówimy o ts'sie a tak to nic, serwer sam się utrzymuje za zakupionych Vip'ów, to powiedz mi Macieju gdzie poszły składki które brałeś od administratorów serwera, bo chyba przez całą moją kadencję jako właściciel dostałem tylko 3 przelewy z czego kasa ta poszła na ts'a. Piszesz że chcesz być niezależny od innych osób ok to ja już skończyłem tutaj swoją robotę. Życzę powodzenia.

Składki szły albo do ciebie albo na serwer jb (1s1k). Prosiłem cie o ts, licke i kiedyś o reklamy. Duzo tego nie było, ale sam fakt że musiałem o takie coś prosić to dla mnie wstyd ^^

Powodzenia w maturze :D

Nie wiemy co powiedziałeś. W jednym z postów Sztanga napisał, że twoje posty będą usuwane.

Olej go, z tego tematu ani jednego posta jego nie przeczytałem. Jedynie co robiłem to je kasowałem (tak samo postąpiłem z tym).

Szkoda mi chłopaka... Mimo, że jest informacja na początku tematu to nadal spami tymi postami.

Ale całym sercem jestem z nim, wierzę że kiedyś uda mu się być normalnym chłopcem.

Ps. Pewnie ten ban dla ossoskiego był pierwszym banem w życiu Gutera

Składki szły albo do ciebie albo na serwer jb (1s1k). Prosiłem cie o ts, licke i kiedyś o reklamy. Duzo tego nie było, ale sam fakt że musiałem o takie coś prosić to dla mnie wstyd ^^

Powodzenia w maturze :D

Za powodzenie w maturze dziękuje. Natomiast nigdy ale to nigdy nie prosiłeś mnie odnośnie licencji i reklam, za licencję płacił Ezi, a za reklamę ty, więc dlaczego próbujesz wmówić mi że ja to robiłem. Odnośnie tego twojego wstydu, normalnie w życiu rozjebało mnie to że jest to dla ciebie aż tak bolesne że poprosiłeś mnie o coś, to nie wiem jak poprosisz swojego kolegę którego znasz od dajmy 5 lat to ci wstyd, bo jak dla mnie to jest normalna rzecz. A i jeszcze jedno stary (informuje że nikogo nie bronie ani nic podobnego) dlaczego usuwasz posty gutera, ja rozumiem że cie wkurwił i tak dalej, ale to twojego problemu nie rozwiąże.

vDJJJN.gif

4435432.png

Mam pomysł chłopaki...

Spotkajcie się gdzieś, pójdzcie do pubu, strzelcie sobie po piwku, wyjaśnijcie to sobie i na koniec dajcie sobie wszyscy po ryju i będzie cycuś glancuś pizd*****. :D

pozderki

tumblr_mozif1kw721rkx1seo1_500.gif

Za powodzenie w maturze dziękuje. Natomiast nigdy ale to nigdy nie prosiłeś mnie odnośnie licencji i reklam, za licencję płacił Ezi, a za reklamę ty, więc dlaczego próbujesz wmówić mi że ja to robiłem. Odnośnie tego twojego wstydu, normalnie w życiu rozjebało mnie to że jest to dla ciebie aż tak bolesne że poprosiłeś mnie o coś, to nie wiem jak poprosisz swojego kolegę którego znasz od dajmy 5 lat to ci wstyd, bo jak dla mnie to jest normalna rzecz. A i jeszcze jedno stary (informuje że nikogo nie bronie ani nic podobnego) dlaczego usuwasz posty gutera, ja rozumiem że cie wkurwił i tak dalej, ale to twojego problemu nie rozwiąże.

Przez internet prosząc "obcą" (bo tak właściwie nigdy się na oczy nie widzieliśmy) osobę o pieniądze jest dziwnie.. ^^

Usuwam jego posty, bo to jest temat w którym nie mam zamiaru widzieć jego nicku.

Smutne jest to, że po takim czasem doświadczyłem jego problemy ze sobą.

Pozdro

• 2 tygodnie później...

Wiadomość wygenerowana automatycznie

temat_zamkniety.png
Powód: Archiwum

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

• 10 miesięcy później...

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike Global OffensiveCSowicze | 5vs5 - 91.224.117.61:271805vs5 Archiwum"

do

"Archiwum ForumTematy Archiwalne".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie