Skocz do zawartości

Zablokowane [ WAŻNE ] Informacje dla wszystkich graczy serwera JailBreak

SztangaBiceps

Rekomendowane odpowiedzi

''dasz mi 50% tej kosy i koniec tematu'' gdzie to napisales mi ?

naprawde zalosne...

Seryjnie, albo zaczniesz czytać, albo przestaniesz spamować..

Robisz problem o to, że to Ty nawaliłeś, bo mogłeś to zgłosić na Forum i Słowik dostałby degra.

A tak tą kasę co mi dał Słowik przeznaczyłem na permanentnego vipa dla ciebie i go otrzymałeś od razu.

Edit:

@Kuli @Guter

Zastrzegam, że wszystkie posty od Gutera i od Kuliego oraz od innych osób, które będą tak samo jak te osobniki się zachowywały, będą automatycznie usuwane ze względu na brak dojrzałości i powagi ze sprawy.

Jest napisane. Kolejne posty będą zgłaszane do administracji za spam.

Seryjnie, albo zaczniesz czytać, albo przestaniesz spamować..

Robisz problem o to, że to Ty nawaliłeś, bo mogłeś to zgłosić na Forum i Słowik dostałby degra.

A tak tą kasę co mi dał Słowik przeznaczyłem na permanentnego vipa dla ciebie i go otrzymałeś od razu.

Sztanga, tylko nie wime czy sie orjentujesz ale nadanie pernametnego "VIP'a" to cie nic nie kosztuje, tylko nadanie odpowiednich flag na dany steamid :)

Wiec sztanga tez nie byles "Swiety" i tez okradales graczy ;)

Wiec to nie jest postawa "Godnego" Wlasciciela serwera :)

Sztanga, tylko nie wime czy sie orjentujesz ale nadanie pernametnego "VIP'a" to cie nic nie kosztuje, tylko nadanie odpowiednich flag na dany steamid :)

Wiec sztanga tez nie byles "Swiety" i tez okradales graczy ;)

Wiec to nie jest postawa "Godnego" Wlasciciela serwera :)

Ta okradłem <XD>..

Odezwał się miszczu scamingu na 270 euro..

Pozdro z fartem.

http://imgur.com/mSUOg9o

Tu  macie dowód jak Sztanga dostał skina o wartości 50% kosy...

Dalej się będziesz wypierał????

Nie wypieram się, wziąłem te "50%" ale to potraktowałem jako zakup jego permvipa.

Powinienem mu nic nie dać, tobie dać perma oraz degra i byłoby po sprawie, bo widzę, że jak zrobiłem polubownie to macie problem..

Bardzo szkoda chłopaków, lecz po czasie wyszło szydło z worka i chłopaki pokazali na co ich stać Dziękuję i nie pozdrawiam 

e8darj55ts69.png

Ta okradłem < xD>..

Odezwał się miszczu scamingu na 270 euro..

Pozdro z fartem.

Ja sie bynajmniej umiem przyznac do swojego bledu, mimo wyjasnionej sprawy dalej twierdzisz ze jest to 270€ pozdro dla ciebie.

Teraz juz widze ze jestes jedynie klamliwa i nie szczera osoba, bo na ts'ie wczoraj mi mowiles kompletnie co innego ;)

Ale mniejsza z tym pewnie i tak sie wyprzesz, ja popelnilem moj blad ale powiedzialem ze oddam te pieniadze to oddam, slowa potrafie dotrzymac a ty?

Jestes poprostu klamliwym dwulicowym typem bo szkoda mi gorszych slow na ciebie. 

Ps.

Po oddaniu calego hajsu nie chce miec z toba nic wspolnego, trzymaj sie dalej z shadym i playem to ten serwer napewno nie przetrwa!

Eldo Ezi

ah Ezi prosiaczku, ile nerwów jeszcze zdołasz z siebie wypocić za swoją parszywą gębę i prostackich ludzi w koło siebie, z którymi trzymasz? 

Myślę, że z nami (uczciwymi - tu piszę za siebie) graczami ten serwer ma większe szanse na przeżycie jak ze szczurem jakim jesteś, a teraz pozdrawiam Cię ponownie środkowym palcem i trzymaj się koła ratunkowego, bo powoli zaczyna się dziurawić a Ty tonąć (kwii kwii), heja. 

PS i Edit :. ''Jesteś poprostu'' - jak już to po prostu oraz ''napewno nie przetrwa'' - jak już to na pewno. 
Polecam pożyczyć słownik od sąsiadki i zająć się poprawną polszczyzną bo konkretne dziewczyny na to zwracają uwagę, ale w sumie...

parapet dla parapetu pisanym także - powodzenia! 

Edytowane przez OSplaya

"Za wychowanie za Ojca i Mamę!

Wers numer jeden dla Was, życie jest największym darem!"

Ohh Playa, nie pograzaj sie juz tym lizaniem dupska sztandze, pewnie napisales teraz ten post bo sztanga ci kazal

a propo mojej "polszczyzny" to mam wyjebane na to co myslisz bo jesli sie nie orjentujesz to mieszkam zagranica od ponad 7lat ;)

Wiec tak troche chuj ci do tego, a propo to sam nie swiecisz z ortografia jak i polszczyzna wiec mnie sie kurwa nie czepiaj ;)

Eldo

@EDIT

A dziekuje Macku za zyczenia ;)

Ciapaty plis dont brejk maj hart pozdro dla kumatych! :D

Odnośnie tych wszystkich sprzedaży VIPów, to ja z tego żadnych korzyści materialnych nigdy nie miałem.

Dopiero od tego update mam zamiar z tego coś zarabiać, bo chcę być niezależny od innych osób i w razie potrzeby płacić ze swojego konta bankowego a nie prosić RED EYE'a.

HAHA rozjebało mnie to XD. Napisałeś to tak jakbym zarabiał na tym w chuj kasy, poza tym jakoś nigdy o nic mnie nie prosiłeś no chyba że mówimy o ts'sie a tak to nic, serwer sam się utrzymuje za zakupionych Vip'ów, to powiedz mi Macieju gdzie poszły składki które brałeś od administratorów serwera, bo chyba przez całą moją kadencję jako właściciel dostałem tylko 3 przelewy z czego kasa ta poszła na ts'a. Piszesz  że chcesz być niezależny od innych osób ok to ja już skończyłem tutaj swoją robotę. Życzę powodzenia.

vDJJJN.gif

4435432.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie