Skocz do zawartości

Zablokowane Szanowni Państwo Proszę o Odbanowanie Bo nie obczajam Bazy o co chodzi

Indyk(Warszawa)

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Indyk
Twój steamid: VALVE_2:0:1123101813
Serwer: DD2 Vip
Nick admina: Młodsza
Data i godzina:18.03.2016 - 21:41:38
Powód bana:~ez rozpisze na forum, WH
Opis sytuacji:Gram Kilka map,pierwszy w tabeli. staty rozne od 30 do 8 po 18 na 12 i nagle dostaje bana bez zadnych Ss.
Dodatkowe informacje:Codziennie tak gram i dzisiaj dostałem nagłe Wh:) Nie muszę tu grać jezeli ktoś na siłe tego nie chce. Na pierwszym DD2 nikt nie ma żadnego problemu a tu sa one zawsze i to nie wychodza one od nas a od administratorów niestety. Nie tylko ja sie skaże,proszę wejść na serwer i zobaczyć co się dzieje. Nie dostane Ub trudno,ja nie mam sobie niczego do za zarzucenia,nie zamierzam też się spowiadać bo nie mam z czego. Pozdrawiam

https://csowicze.pl/topic/29625-szanowni-pa%C5%84stwo-prosz%C4%99-o-odbanowanie-bo-nie-obczajam-bazy-o-co-chodzi/

• Weteran

Byłem wtedy na serwerze i powiedziałem Młodszej, żeby dała Ci bana bez zastanowienia z takim właśnie powodem. Zaraz rozpiskę tutaj napiszę, daj mi parę minutek na obejrzenia demka. ;)

Wiesz jaka jest Zasada dobrej Gry w Cs?

Słuchawki Nie z rynku,myszka nie na 3 przyciski od Starego Pc i Klawiatura nie zalana kawa,to tak na marginesie. Pozdrawiam i Miłego Wieczoru

Drogi Graczu Indyk tak jak mówiłam ~Ez na ts, sama miałam Ci już dawać bana za wh.

Czekałam w sumie aż pojawi się demo z poprzednich chyba 2 map.

Dla mnie również nie grałeś czysto bo chyba zbyt pewnie się poczułeś jak miałeś już kilka razy robione ssy.

Zbanowałam Cię na prośbę Ez http://www82.zippyshare.com/v/vE6OgAFO/file.html 

Chociaż sama miałam Cię banować bo wchodziłam już na spect. 

Więc przestań w końcu nas oczerniać bo to naprawdę do niczego dobrego nie prowadzi. 

Ty chcesz mnie zniszczyć kłamstwem, ja Cię zniszczę szczerością.

Czekam na to Demko. Bardzo Chętnie Obejrzę do kolacji :) Poziom Miedzy tym serwerem a drogim DD2 jest Całkiem inny. Nie zamierzam się już wypowiadać,tak jak napisałem chętnie zobaczę co mam zobaczyć i kończę to przedstawienie,bo nie zamierzam wchodzić w jakieś w dyskusje,na dodatek z młodzieżą nie dorosłą niestety :)

• Weteran

Powiadasz, że grasz dobrze, tak? Dobre żarty. Jedynie wh Cię ratuje, bo bez tego byś na plus nie wyszedł. ;) Strzelać nie potrafisz.

4:30 - widzi model w dolnym, cofa

6:10 - pędzi na nożu tam, gdzie akurat zazwyczaj jest "wojna", wyjmuje m4 i zatrzymuje się przy krawędzi, gdy widzi rywali

6:40 - reakcja na model, PEREŁKA NUMER 1

7:29 - podczas ucieczki ogląda się za siebie, widzi model i postanawia się wrócić, żeby się z nim strzelać

10:10 - skanowanie po modelu ukrywającym się na podeście

13:30 - PEREŁKA NUMER 2. Pomylił ściany i celował w typa

• Weteran

Wiadomość wygenerowana automatycznie
Temat został zamknięty przez moderatora.

gracz_zbanowany.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Strefa BanówProśba o odbanowanie [brak Screenów]"

do

"Strefa BanówArchiwum".

luna.gif

1600 postów 19.01.2016 [°]

1700 postów 31.01.2016 [*]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie