Skocz do zawartości

[Mapy] Propozycje Map, Które Dodać, A Które Usunąć.

red

Rekomendowane odpowiedzi

Temat służy do składnia propozycji dodania lub usunięcia mapy z serwera.

Jeżeli chcesz, aby na serwerze pojawiła się jakaś mapa zastosuj się do poniższego wzoru:

Nazwa mapy:
Screeny mapy:
Link do pobrania mapy:

Jeżeli chcesz, aby z serwera znikła jakaś mapa zastosuj się do poniższego wzoru:

Nazwa mapy:
Powód:

Jeżeli dajesz kilka propozycji nowych map, rób to w jednym poście i sprawdzaj, czy ktoś już nie zaproponował danej mapy wcześniej.

Propozycje map dodajemy tylko i wyłącznie w tym temacie!

Dzięki za uwagę. :)

https://csowicze.pl/topic/2806-mapy-propozycje-map-kt%C3%B3re-doda%C4%87-a-kt%C3%B3re-usun%C4%85%C4%87/

Zgłaszam się z porśbą o usunięcie mapki. Nie pamiętam dokładnie nazwy mapy, ale wiem, że to był dust.

Powodem jest to, że zombie podczas budowania mogą zbugować swój resp i wyjść z niego. W takim wypadku zabijają CT, przeszkadzają im..

Zgłaszam się z porśbą o usunięcie mapki. Nie pamiętam dokładnie nazwy mapy, ale wiem, że to był dust.

Powodem jest to, że zombie podczas budowania mogą zbugować swój resp i wyjść z niego. W takim wypadku zabijają CT, przeszkadzają im..

To pewnie jest mapa bb_dust_2012

Mapka dobra lecz musi zawsze na tej mapie byc admin bo wiadomo zm  "buguje respa zm".

Mapa bb_dust_2012 zostanie usunięta.

eXtreMe , nie grasz na serwerze to się nie wypowiadaj w temacie , grałbyś to byś wiedział jakie są..

Mapka jest spoko. Można na niej zbudować wiele fajnych kamp tylko trzeba umieć je zrobić.

Ona wcale nie utrudnia gry nowym graczom no bo niby jak??

Jeśli moja odpowiedź jest nie potrzebna można ją usunąć.

Też moje zdanie to: Nie potrzeba jej usuwać.

Dzisiaj będę mieć czas na dodawanie mapek , więc dawać propozycje , sam fajnych nie znajdę , może jakieś przeoczę ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie