Dajman Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Nie rozumiem, wytłumacz, czemu jesteś tak chłodna?Jak mam z Tobą rozmawiać, jak odbić się od dna?No powiedz coś, no błagam powiedz coś... Napisałem parę tygodni temu tekst dla ciebieNie miałem odwagi by po prostu ci powiedziećNapisałem więc wierszę dla ciebieBy szczerze wyrazić co czujęTeraz już wiem, że to był błądSzczerze Ci powiem, że mam już dość motywowaniaDo działania, bo coś chcesz, ale nie działaszZnasz mnie, wiesz że mam chwile zwątpieniaAle to już kilka ładnych lat, kiedy lecę jak bumerangRaz jestem na dole, a raz się wznoszęMoże kiedyś to zrozumiesz, gdy zmierzysz się z losemNauczysz się na błędach, poznasz jakie jest naprawdę życieI pewnie będzie ci wtedy szkoda, że Ci w nim nie towarzyszę. Codziennie staram się byle by było dobrzeChociaż czasami, tak ciężko się podnieśćWstaje idę dalej, jestem pilnym życia uczniem!Coraz szybciej czas mój biegnie - prędzej życie ucz mnie! Codziennie staram się byle by było dobrzeChociaż czasami, tak ciężko się podnieśćWstaje idę dalej, jestem pilnym życia uczniem!Coraz szybciej czas mój biegnie - prędzej życie ucz mnie! Teraz już więcej mi nie przychodź, mam już tego dosyćPoważnie z mojego życia możesz się wynosićEj, wiesz to jest koniec tak chce, znów nie kłamięNie chcę więcej, mam na to wszystko wyjebaneJestem pewien, raczej na pewno chcę zapomniećByło fajnie, teraz chcę już pozbyć się tych wspomnieńTaka prawda, kiedy milczysz, a ja od łez tonęSiedzę i wszystko mnie dobija, w smutku tonęSzukam odbicia, ale jest ciężkoZ liścia wyjebało mi znów życieSmutek zabija płacz - płacz na smutek lekiemBo tutaj miłość jest życiem - śmiercią brak miłości!Pamiętaj Kochaj albo znienawidź, brać albo zostawić,Nie bądź obojętna, nie graj uczuciami Ja wciąż cierpiałem,Ty wolałaś mnie w tych chwilach zostawić! Codziennie staram się byle by było dobrzeChociaż czasami, tak ciężko się podnieśćWstaje idę dalej, jestem pilnym życia uczniem!Coraz szybciej czas mój biegnie - prędzej życie ucz mnie! Codziennie staram się byle by było dobrzeChociaż czasami, tak ciężko się podnieśćWstaje idę dalej, jestem pilnym życia uczniem!Coraz szybciej czas mój biegnie - prędzej życie ucz mnie! Teraz musisz zrozumieć, że spotka cię karaPoczekam aż zatęsknisz, wtedy powiem ci Spierdalaj!Nie mamy o czym gadać - sorry wiem że boliAle możesz już iść, jak skończyłaś na mój temat pierdolićW swoją stronę, śmiało do góry głowa i z fartemJuż jest za późno, ja już nic nie czujęMiałaś szansę, teraz myśl że jestem chujemWszystko jest dobre do czasu, nic poza tymSerce masz ze stali, ale nogi jak z watyKiedyś poczujesz, że traciłaś coś co się z tobą wiążeNie życzyłem ci źle i wciąż życzę ci dobrzeChciałaś tego, no to masz to czego chciałaśIdź w swoją stronę, trzymaj się ode mnie z dalaWtedy nie żałowałaś, więc proszę nie płacz,Bo to już jest głupie, Rozumiem?Zresztą mam to już głęboko w dupie! Żegnaj! 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/26820-wiersz-2/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyimaginowany Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 sam pisałeś???? No łapka leciiii ! + Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/26820-wiersz-2/#findComment-124583 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EVIX Napisano 16 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/26820-wiersz-2/#findComment-125987 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Hyde Park → Offtopic" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/26820-wiersz-2/#findComment-227610 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi