Skocz do zawartości

Zablokowane [Zaufany] Lotholt

AliceGator

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Ok koledzy, pozwólcie, że i ja wtrące swoje 3 grosze. Według mnie zaistniała sytuacja [ta sprzed miesiąca] powinna jak najszybciej zostać rozpatrzona. Jak na moje oko, mamy ewidentny przykład mylenia graczy, a co do słów Lotholta,że musiał go zabić to niestety mój drogi się mylisz. Miesiąc temu , dokładnie 2 Lutego o wszystkim nam znanej faworyzacji nic w regulaminie nie było ;) Więc AliceGator wcale, a wcale nie musiał zabijać typka, który kucnął -> Jeden ban za nic. Ok, lecimy dalej - ubliżanie . Skąd miał biedny Arek wiedzieć, że te pojedyncze słowa obrażają biednego króla, skoro pisał tak wiele razy, a ty je zlewałeś uznał, że może robić to dalej a tobie to nie przeszkadza i jestem wręcz pewien, że gdybyś powiedział, by przestał tak do ciebie mówić to on by przestał. Skoro piszesz do niego,, kotku "a on ci odpisze za przeproszeniem,, siema kurwo" , sytuacja powtórzy się parę razy to sory bardzo, ale równie dobrze za każdego takiego ,,kotka" powinna być skarga. Skąd wiesz, że go to nie urazi, że nie nawidzi homosiów i takich odzywek.Rozumiem, że lubisz się czasem pobawić z ojcem w wannie i potem przenosisz się na kolegów, znajomych etc. , ale nie zawsze każdemu to się podoba. Raz czy dwa, spoko - ale nie kurna ciągle. Już mnie osobiście przestały bawić te twoje odzywki typu : ,,osa siema kotku" czy ,,idziemy się ruchać" . Jeśli tak bardzo podobają ci się chłopcy to idź z mamą do lekarza, może uda ci się zmienić płeć na przeciwną. Możesz udać się też do psychologa - on ci doradzi co robić w takiej sytuacji.Wczoraj znowu pokazałeś jaki wielki to ty nie jesteś - kolejny ban za free + bonus na 1 dzień bo powiedziałem ci, że dostaniesz degrada. (zajebiste grożenie stary) Nieźle tam masz na chacie, bo musiałeś się serio zdenerwować o te parę słów - gratulacje nerwów adminie, widzę zimna krew przede wszystkim.

Na przyszłość radzę lepiej dobierać administrację, albo co jakiś czas sprawdzić ich poziom socjalnego spierdolenia, co by przypadkiem nie spadł na taki poziom jak u kolegi. 13 latkowie nie są zbyt dobrymi kandydatani na to stanowisko. Ich zdolności do komunikacji i współpracy są uzależnione od dnia okresu , średniej z pszyrki, bądź sytuacji w domu.

Dziękuje, pozdrawiam wszystkich. Gratulacje dla tych co dotrwali do końca i przeczytali moje wypociny.

Eloooooo :D

tumblr_mozif1kw721rkx1seo1_500.gif
https://csowicze.pl/topic/26055-zaufany-lotholt/page/2/#findComment-131031

• 3 tygodnie później...

Wiadomość wygenerowana automatycznie

temat_zamkniety.png
Powód: Skarga przedawniona

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

https://csowicze.pl/topic/26055-zaufany-lotholt/page/2/#findComment-137713

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie