Skocz do zawartości

Zablokowane Skraga Evix

EyeOff

Rekomendowane odpowiedzi

Blac nie wiem czy ty masz jakieś pojęcie o sprawdzaniu ss.  Widocznie masz bardzo małe te doświadczenie.

Nawet 5,4 ss-ów może być takich samych jak ktoś złapie laga.(W takich sytuacjach polecam oglądnięcie demka ,gdyż nigdy nic nie wiadomo.)

Kody CR32 mogą być na 2,3 takich samych ss. Czas zmodyfikowania też sprawdzać należy z tych informacji dużo się dowiemy.

Także ja się dziwie co do za skarga... Śmiechu wartę.

Gracz ma Ci rozpisać demko tzn podać czas kiedy złapał laga ? Jak ma jasny powód i wstawia ? Szkoda że nie przyglądacie się grze tzn nie macie pewności czy gra na WH. Banujecie pewnie po jednej akcji i już myślicie że jest git. Po za tym jeżeli dostał ss są one czyste to może admin wnieść do działu zgłoś czitera tą osobę. A najlepiej niech admin sprawdzi czy ktoś ma a nie daje ss z ***** :). 

Także skarga nie słuszna.

Evix to doświadczony UBTeam z długo miesięcznym stażem na tej randze. Jeden z wytrzymalszych. Także jak wam się nudzi na posadkach to oglądajcie demko osób przez Was zbanowanych :) (Mówię tu o przypadkach ,gdy macie 4 ss takie same ). 

Pozdrowienia Evix i trzymaj się tu :). A wam nie polecam pisać skarg jak nie macie pojęcia o danej sprawie. By nabić posta to każdy umie (Nie lepszy ,ale prawdę się mówi) Blac to akurat do Ciebie ,gdyż tu nic nie wnosisz. Piszesz jedno i to samo że kody CR32 nie mogą być takie same. Także nie udzielaj się tam gdzie nie masz racji. 

Człowieku wez najpierw zacznij czytac ze zrozumieniem a potem do mnie odpisuj :)

I skończ mi pierdolić że crc32 może być takie same . Czas zależy od ustawień systemu czasem może się nawet różnic godzina albo różnica może być do 1-2 minut pomiędzy ssami ... Najlepszy unbanteamowcu ; ) Nie odpisuj do mnie :) Bo ja już nie mam zamiaru z tobą dyskutować :)

Ty mi będziesz o doświadczeniu pisał coś Ci się porypało człowieku . ;) i nie spinaj się do mnie w taki sposób ; )

https://csowicze.pl/topic/23026-skraga-evix/page/2/#findComment-106405

• 1 rok później...

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Sprawy ogólneAdministracja - ForumSkargi na ekipę"

do

"Archiwum ForumTematy Archiwalne".

ddnxb19-1177b5ba-b62f-4a05-915c-461742245466.gif

https://csowicze.pl/topic/23026-skraga-evix/page/2/#findComment-213283

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie