Kashi 5 Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Oceniać :D FizzY , Nati. ;3 i RumcajsJumper dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkeeT 0 Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Jak mam być szczery. Podobają mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chesterfield. 34 Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel RumcajsJumper 4 108 Napisano 9 Września 2014 Właściciel Udostępnij Napisano 9 Września 2014 A mi tylko i wyłącznie podoba się napisz na 1 avku :) łap + POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FizzY 5 Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 A mi tylko i wyłącznie podoba się napisz na 1 avku :) łap + <3 to co rumcajs , avek 1 jest zajebiscie zrobiony , skladaj podanie o grafika :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kashi 5 Napisano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Złozyl bym ale nie spełniam wymagań jak chesz żeby coś ci zrobił to napisz na gg (GG masz w sygnaturze mojej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FizzY 5 Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Złozyl bym ale nie spełniam wymagań jak chesz żeby coś ci zrobił to napisz na gg (GG masz w sygnaturze mojej) to co , ze nie spelniasz? ale wazne jest to , czy ci zalezy i jak wykonujesz swoja prace :) , u nas liczy sie jakos a nie szybkosc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kashi 5 Napisano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Potem bedzie ze lece tylko na range itd a takiego czegos nie che. :) Jeszcze jeden avek który teraz wykonałem :): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WariaciK ;3 5 Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Przyjacielu ! Jesteś wielki ! :D . Super Avatarki ! <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaGicSuRSloW 2 Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 bardzo fajne najlepszy moim zdaniem to ten przed ostatni CSowicze.pl najlepsza serwerownia na Świecie ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiKerr 216 Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Nic ciekawego tylko dodane napisy, nie kombinowałeś z tłem a napis to każdy głupi może zrobić tylko czcionke trzeba mieć. 4/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiciuś 4 Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 1. i 3. ujdzie, reszta nie za bardzo. Jedyna MISTRZYNI tego serwera! ^.^ ~You can't always get what you want. But if you try sometimes.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel RumcajsJumper 4 108 Napisano 19 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat został zamknięty przez moderatora. Powód: Temat został zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi