Paula :* Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 SKARGA NA ADMINA/GRACZA Twój nick: Paula :*Nick oskarżonego:ezIP/SID oskarżonego STEAM_0:0:1439148Godzina i data zdarzenia:26.07,2015 00:56Mapa:Jali_piramidScreeny/demo:[CSowicze.pl] wlaczyles AWP DAY[CSowicze.pl] Prowadzacy Paula :* dal glos wiezniom![AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zbanowany przez Admina: ~eZ.[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.CSowicze.pl[AMXBans] Powod: 'Paula : OBRAZA, KULTURA'[AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:124104607'[AMXBans] Twoje IP: '95.90.223.128'[AMXBans] ===============================================Kicked by ConsoleKickedOpis sytuacji:Gram soobie na serwerze i jesttem w ct naraz admina ez zmienil avatar taki jak mam justina biebera , nastepnie cos mu powiedzialam zeby sie ogarna i ze chcialby tak wygladac jak justin bieber. Powiedziałam mu ze jesli cos do mnie ma niech powie a nie sie kryje pozniej zaczynał obrazac i przeanklinał. Powiedziałam mu jeszcze raz i ban a on do mnie "Zamknij sie i sklej cipe!" wiec dałam mu bana a on dał sb ub wiec dałam mu znowu bana! A on dał mi bana za nic I mowie ze mam dosc takich frajerów co obrazaja I banuja. WIec niech h@ Bara ogarnij sie i wez mu tego ADMINA BO JESLI NIE ZOBABCZYSZ ZE POŁOWA SERWERA NIE BEDZIE GRAC ##Nie usuwać dopisku z regulaminem !Regulamin: Dowody typu IP/SID lub wycinek z konsoli, muszą być pokazane na screenie - w innym przypadku, Twoja skarga nie zostanie pomyślnie rozpatrzona. Wulgarny język będzie odpowiednio nagradzany, a Twoja skarga może nie zostać rozpatrzona. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/16969-skarga-ez/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smF Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Byłem świadkiem tego zdarzenia i powiem że Paula ma racje. Ez myśli że dokuczanie Paulinie jest fajne. Może i tak ale bez przesady, bo jak ktoś mówi już o kimś że jest "tępy" albo "debilem" to chyba już o czymś świadczy. Można przecież pożartować, pośmiać się ale jak już druga osoba czuję się urażona, to chyba pora przestać. Paula się tylko broniła, a ty cały czas ją prowokowałeś do tego bana. Jeszcze te zmienione avatary na steamie, nie wolno jej mieć na zdjęciu J.Biebera? windows screenshot Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/16969-skarga-ez/#findComment-79211 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran ~eZ. Napisano 26 Lipca 2015 Weteran Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Dużo nakłamane, bardzo dużo. Dzisiaj około 15 już się sapałaś do mnie, wtedy na serwerze był Negative. Pisałaś do mnie, że liżę każdemu dupę etc. Tak bez powodu. Negative się na Ciebie wkurzył i swoim wkurwionym głosem Ci powiedział prawdę, nie wiem czy się wtedy popłakałaś, bo szybko uciekłaś z serwera. Co do tej sytuacji. Dużo nakłamałaś. Nie mam zamiaru się tutaj tłumaczyć, ale to Ty koleżanko mnie obrażałaś od frajerów etc, że ja każdemu liżę dupę, że mnie nikt nie lubi. Szkoda, że ty masz 1 znajomego na steamie i trzymasz się tylko z "Juniorem" - osobą, której każdy chciał dać perma, gdy Bara pozwolił. Pe0 - osoba, która na serwerze nie gra i to tylko dlatego, że nikt jej nie chciał. Nerwusek - on jest po prostu nieogarnięty. To jest twoja "paka". Co do tego "Zamknij sie i sklej cipe". Każdy mi na steam pisał, żebym się z debilami nie kłócił, bo się zniżam do Twojego poziomu. To ich słowa. Wtedy powiedziałem "Sklej pizde i się wreszcie zamknij", sory, nerwy puściły, ale miałem tego dość. Wtedy mi chciałaś dać bana, ale byłem mądrzejszy. amx_unban "STEAM_0:0:1439148" Skopiowałem to i trzymałem, czekałem aż mnie zbanujesz, co było czystym nadużywaniem admina. Ty mnie obrażasz i wyklinasz w moim kierunku, a jak ja Ci odpowiadam to nagle mnie banujesz na 3h z powodem "OBRAZA KULTURA". Brawo hipokrytko. Mrufka.: zbinduj ub Mrufka.: xD Mrufka.: zbinduj ub i jak ci jebnie bana to ty wrocisz ijej jebniesz Tłumaczyć się tutaj nie będę, ty się i tak pogrążyłaś w poprzedniej skardze, kiedy to nadużywałaś Caps Locka i byłaś zalana we łzach. I te komentarze w mojej stronę "Chciałbyś być Justinem Bieberem, pokaż swoje zdjęcia" - żałosne. To Ty wyslałas Sammiemu swoje zdjęcia, oczywiście Go pozdrawiam, on ma teraz cały Twój album. XD Pozdrawiam, tłumaczyć się mogę Barze na priv, ale pewnie już mnie obgadasz i nakłamiesz wcześniej.. A i szkoda, że na serwerze nie ma hltv. //EDIT: Dokuczanie Paulinie? Ale smf, nie było Cię dzisiaj o 15, bo to znowu od tego się zaczęło. Ja, mrufka i Negative na serwerze, wbija Paula i znowu okresu chyba dostała. Zobacz ile czasu było wszystko ok i nagle Paula wbiła dzisiaj i zaczęła się sapać. Wtedy Ciebie smf nie było, więc proszę, nie stawiaj się cały czas za nią, bo ona święta nie jest. Co do Bana nadanego przeze mnie, bo pewnie o to będzie największy problem. Jakim prawem mi Paula dała bana jeżeli siedzieliśmy w tym razem? Ona mnie obrażała to jej powiedziałem "Sklej pizde i się wreszcie zamknij" i ona się poczuła urażona? WIec niech h@ Bara ogarnij sie i wez mu tego ADMINA BO JESLI NIE ZOBABCZYSZ ZE POŁOWA SERWERA NIE BEDZIE GRAC - To mnie rozbawiło. Nie wiem po co mam sobie samemu schlebiać, cały serwer mnie lubi, miałem opiekuna na poprzednim serwerze Bary i jako jedyny go chyba napędzałem, na tym serwerze również, moje kreatywne prowadzenie, wymyślanie własnych zabaw podoba się każdemu, dbam również o nowych graczy. W przeciwieństwie do Ciebie, bo ty tylko ostatnią reakcję robisz i gdyby nie admin, to byś bana na CT dostała, bo ty wybijasz ostatnią reakcją wszystkich więźniów, zostają 2 osoby i włączasz box. Twoje prowadzenie. Byłem dzisiaj w CT i przede mną było 20 więźniów. W CT byłem z Negative, prowadzliśmy kreatywnie. Przez całą mapę liczba więźniów nie zmalała, brałem nawet po 15 osób na mapę, czego nie można powiedzieć o Tobie. Ja czekam tylko aż przyjdzie tutaj jakaś osoba i powie "idę stąd bo ez ma admina". Wiele osób tutaj gra tylko ze względu na mnie, a mój gang, który istniał, miał ponad 30 osób. Szczegół, ale ja miałem połowę serwera w gangu. 3 Steam: https://steamcommunity.com/id/ezovsky Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/16969-skarga-ez/#findComment-79212 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paula :* Napisano 26 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 (edytowane) Płakać to mogę jak zemna chłopak zerwie a nie z takimi zerami co do dziewczyny zaczynają i obrażają . W internecie kozak a jak wyjdę z serwera wyzywasz mnie od szmat , debili itp. A bara ty kurwa w końcu przejrzyj na oczy bo długo tak serwera nie pociągniesz . A i jeśli chcesz mogę więcej co pisałeś o mnie wszystko wiem a to ze mam steam i nie gram u mnie na kompie tylko tu chwilowo to znaczy ze To fb ze zbieram jak najwięcej znajomych ja to nie ty uświadomić to sobie musisz i dorośnij chłopczyku Edytowane 26 Lipca 2015 przez Paula :* Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/16969-skarga-ez/#findComment-79213 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran ~eZ. Napisano 26 Lipca 2015 Weteran Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Ja mam dorosnąć? Proszę, spójrz na swój post. "W internecie kozak a jak wyjdę z serwera wyzywasz mnie od szmat". Ostatnio jak była kłótnia, gdzieś tydzień temu to Bara mi napisał na steam i zapytał wprost "Czy obrażałeś Paulę od szmat". Postanowiłem mu udowodnić, że jest to kłamstwo i przeczytałem tę wiadomość 15 osobom będącym wtedy na serwerze. Zauważyłem tylko śmiech, że tutaj admini to zwykli krętacze (mówię o tym, który dał to "fake info" barze, a wiem teraz, że byłaś to ty). BaRa wie, że kłamaliście wtedy, teraz znowu się to powtarza. Ja tam nie mam zamiaru się tutaj kłócić z osobą, która nie nauczyła się poprawnie pisać po polsku. Zapisz się na naukę używania Caps Locka, bo z tym są problemy. :< Pozdrawiam, czekam BaRa na steam. Mojego posta tutaj nie zobaczycie, bo się spam robi, a Paula proszę Cię, chociaż tutaj nie klnij, a tym bardziej nie klnij w stronę Bary. Steam: https://steamcommunity.com/id/ezovsky Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/16969-skarga-ez/#findComment-79215 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paula :* Napisano 27 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Tylko bara ci będzie wierzył a np jak wy to mówicie dzieci jak np junior i inni co potwierdza to nie słuchacie ich każdy bym kiedyś dzieckiem jeśli byś nie miał admina każdy by się cieszył 2 osoby mi powiedziały ze jeśli teraz nie straci admina odchodzą rób sobie co CHCESZ BARA WYJEBANE MAM DO PÓKI SIĘ SKARGA NIE ZAKOŃCZY NIE WYPOWIADAM SIĘ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/16969-skarga-ez/#findComment-79216 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 (edytowane) Dobra, bo póki co, to stałem po obu stronach, ale widzę, że nie masz odwagi Paula powiedzieć prawdy. Przestań w końcu lizać dupę adminom, ba, nawet Barze, bo nic Ci to nie da. Jedynym problemem jesteś Ty na serwerze, bo co? Bo okres? Daj na luz w końcu, bo to przez Ciebie serwer traci graczy. Potwierdzam, ostatnio Paula wchodzi na serwer i ma problemy o wszystko do eZ, negavite, adameez i innych adminów. Jak skończy się miesiączka, to wróć. /Edit: Jeśli degradacja, to tylko Paula. Edytowane 27 Lipca 2015 przez Sammy 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/16969-skarga-ez/#findComment-79220 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najarany Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Co wy wyprawiacie na tym JB to jest śmiechu warte. Cały czas spór pomiędzy Paulą a `Ez-em. Zakończycie to wreszcie ?Robicie spór o byle co ... Już teraz jestem za wyciągnięciem konsekwencji z tego zachowania. (Nawet degradacja.)Serwer traci na tym że takie są zachowania. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/16969-skarga-ez/#findComment-79232 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paula :* Napisano 27 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Irytujące jest takie zachowanie ile ty masz lat 12 /13 ??. Żeby admin przy graczach mówił do ciebie "ZAMKNIJ SIĘ SKLEJ CIPE" i jak obraża czasem nawet na żarty ale jeśli sobie tego nie życzę to nie musi cały czas do mnie spinac. Jeśli Lubie JUSTINA BIEBERA to nie musicie z niego się śmiać ze np : pedal , gey ,itp . Dlatego ze dba o swój wygląd ? Nie jest taki jak niektóry z was który bierze kompiel 1 raz na tydzień. Jeśli go nie lubicie to nie musicie każdemu mówić o tym . Ale nie bo ez ma zawsze rację może obrażać , wyzywać , itp. Jeśli mu się należy ban to niech nie daje sobie UB! Każdy mówi jaki to ez zjeb ze juz nie będą grać a boją się nawet powiedzieć tego Bo jeśli byliście by sprawiedliwi to EZ POWINIEN STRACIĆ ADMINA. W poprzedniej skardze tez nie mylę się jest ze ez obraża od szmat Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/16969-skarga-ez/#findComment-79249 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Negative Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Co do skargi to mnie wtedy na serwerze nie było i nie wiem co i jak. Lecz ostatnio droga Paulo sapałaś się do każdego, w tym jestem ja, nic ci nie zrobiłem, nie obraziłem, a ty mi kurwa wyjeżdżasz że liżę dupę Nerwuskowi, peo , Legionowi. O co ci kurwa chodzi kobieto ? Więc ja ci odpowiedział że osoba która liże dupę jesteś tylko i wyłącznie ty. Z Nerwuskiem,peo,Legion lubię pogadać jak gramy na JB, lub na innych serwerach. A tak to gadam tylko z Graczami JB, ~eZ. , Mrufka, flow, smf, itd, Nigdy nikomu nie obrabiam dupy za plecami, nie obrażam, więc najlepiej nie wbijaj na JB bo są kurwa przez ciebie same problemy. "BO JESLI NIE ZOBABCZYSZ ZE POŁOWA SERWERA NIE BEDZIE GRAC " ~eZ. Chyba jako jedyny prowadzi w CT bardzo kreatywnie, czasami nawet całą mapę. Gracze się cieszą z takiego prowadzenia. A ty co ? Ostatnia reakcja i rzeźnia. Więc lepiej się ucisz bo robisz przeciąg na serwerze. Przepraszam za słownictwo, i pozdrawiam @@`Negative" 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/16969-skarga-ez/#findComment-79271 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi