Musk Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 (edytowane) Witajcie! Postanowiłem założyć ten temat, gdyż jak zapewne wszyscy zauważyli mój serwer jest nowy na sieci CSowicze.pl w związku z powyższym postanowiłem założyć temat informacyjny,a więc zapraszam do czytania! Pierwsza informacja dotyczy konkursów CSowicze.pl Zapewne niektórzy zauważyli,że mój JailBreak nie bierze udziału w konkursach,które wymyśli Właściciele Sieci,których na starcie pozdrawiam.Co do tematu informuję,że nie jestem jakimś 'żydem',który nie chce dać swoim graczą darmowej funkcji itp. Nie zgodziłem się na udział mojego serwera z powodów:1.Mój JB ma włączoną funkcje losowania vipa/svipa a więc twierdzę,że KAŻDY kto będzie/gra na serwerze dość aktywnie prędzej czy póżniej owe funkcje przetestuje. 2.Mam zamiar sam robić konkursy związane tylko i wyłącznie z moim serwerem.\ Druga informacja dotyczy kupna vipa/svipa A więc tak Vipa/svipa można zakupić w bardzo łatwy i tradycyjny sposób; Osoba zainteresowana pisze do mnie na GG:50412450 i mówi,że chce kupić ... Wtedy ja podaje cenę danej usługi i ewentualnie nr i treść do wysłania. Trzecia informacja dotyczy mojej pracy na serwerze. Niedługo zostanie otwarta 'Szybka rekrutacja na Admina' gdyż ludzie bez serca piszą do mnie na GG o dość wczesnej porze(ok.10 rano) abym wszedł na JB i tak piszą przez cały dzień.Zazwyczaj wstaje,ubieram się, włączam kompa i jestem,ale nie spamcie na GG po 20 wiad. abym przeczytał...Niedługo biorę się za serwer bo jest tam trochę rzeczy do ogarnięcia tylko potrzebuje czasu i chęci. Czwarta i ostatnia informacja dotyczy losowania vipa/svipa Vipa/svipa można wylosować grająć na serwerze.Owe funkcje losowane są NA MAPE i przyznawane na początku jej(ok.5 min po zmianie) Aby losowanie się odbyło potrzeba 6 graczy. Więcej informacji nie mam, jeśli jakieś dostane na PW raczej podzielę się wiadomością i odpowiedzią tutaj edytując post. Edytowane 16 Lipca 2015 przez Musk 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/16420-informacja-dotycz%C4%85ca-serwera-jailbreak-2/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Serwery Counter Strike 1.6 → CSowicze.pl >> Jailbreak #2 >> 80.72.33.54:27300 → Informacje / Konkursy" do "Śmietnik → Kosz". POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/16420-informacja-dotycz%C4%85ca-serwera-jailbreak-2/#findComment-80809 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi