BadGerDog Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Imię: MateuszWiek: 18 latekKontakt [steam/Gadu-Gadu]: Steam (mój profil) / prywatna wiadomość na forum / teamspeak 3 / gg :12701128Staż na forum: od 03 lut 2015Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Kiedyś pisałem wywiady. Ogólnie lubię dużo pisać, więc zawsze można spróbowaćTwoje osiągnięcia na forum CSowicze.pl: Jak na razie to brak ale w przyszłości kto wie ?Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 6 i 1/2Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: minimum 2hPrzykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): BadGerDog: Hej, witam czy mógłbyś poświęcić mi chwilkę czasu na wywiad ? KozackO: Cześć, tak. BadGerDog: To na początek przedstaw się, napisz kilka słów o sobie. KozackO: A więc, na imię mam Kacper, 15 lat (za miesiąc 16). Interesuje się dziewczynami, piłką nożną i podróżowaniem. BadGerDog: Podróżowanie ? w jakich krajach już byłeś ? KozackO: Ohooho, trzeba było się spytać w jakich nie byłem. ^ ^ Podróżuje już od 8 lat a byłem w Portugalii, Hiszpanii, Francji, Grecji a jutro (17.07.2015r.) udaję się do Włoch (Rimini). BadGerDog: A jaki kraj byś polecił najbardziej naszym CSowiczom ? KozackO: Zależy kto co lubi, dla fanatyka piłki nożnej to proponuje, żeby udał się do Hiszpanii (Madryt lub Barcelona) jest tam wiele atrakcji, gdzie może się dobrze bawić i potrenować z jakimś piłkarzem (jest taka możliwość), jak ktoś jedzie na jakieś wakacje (para), no to proponuje do Francji do Paryża lub na Lazurowe Wybrzeże, przepięknie tam. W Portugalii natomiast jest wiele fajnych imprez (dla tych co lubią się bawić).Ja się interesuję piłką nożną, więc ja proponuje Hiszpanię. BadGerDog: Piłką nożną się bardzo interesujesz a możesz nam powiedzieć jakiemu klubowi/ zespołowi najbardziej kibicujesz ? KozackO: Od 5 lat jestem kibicem Barcelony. :)"W moim sercu tylko ona Katalońska Barcelona.!" BadGerDog: Ja również jestem kibicem Barcelony :) Opowiesz nam jak rozpoczęła się twoja przygoda z Counter-Strike ? KozackO: O to fajnie. ^^ Oczywiście, że opowiem. A zaczęło się to 6 lat temu, jak byłem u sąsiada w domu i pokazał mi wtedy CS 1.6 i od tamtego momentu gram w CS, po 6 latach zakończyłem grę w CS 1.6 a zacząłem w CS:GO. (3 miesiąc). :) BadGerDog: A w jaki sposób trafiłeś na sieć Csowicze.pl ? KozackO: A jaki sposób? Rok temu szukałem serwerów cs 1.6 o modzie DD2 i tak znalazłem serwerek Rumcajsa i tak na nim grałem, póki nie dostałem bana, bo od czasu bana zacząłem częściej przesiadywać na forum niż na serwerze. I tak jestem do teraz. :) BadGerDog: A wracając do twoich zainteresowań, to bardzo lubisz dziewczyny :) Masz już dziewczynę ? Jaki jest twój ideał dziewczyny ? KozackO: Lubić lubię, ale już jedną kocham. Mój ideał dziewczyny jest aby była miła, sympatyczna, piękna i kochana. :) BadGerDog: Bardzo dziękuje, że poświęciłeś swój czas na przeprowadzenie że mną wywiadu. Na koniec możesz kogoś pozdrowić, dodać coś od siebie. KozackO: Również dziękuje za wywiad. Oczywiście, a pozdrawiam Rumcajsa, Ciebie i resztę CSowiczów i moją Gabrysię :* BadGerDog: Dziękuje za pozdrowienia. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/16403-redaktor-badgerdog/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozackO. Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Jestem na Tak. + brak redaktorów + wywiad + ortografia - krótki wywiad (mało pytań) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/16403-redaktor-badgerdog/#findComment-77156 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najarany Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat został zamknięty przez moderatora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/16403-redaktor-badgerdog/#findComment-77202 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najarany Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat został zamknięty przez moderatora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/16403-redaktor-badgerdog/#findComment-77203 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Forum główne → Rekrutacja - [KLIKNIJ] → Redaktor" do "Śmietnik → Kosz". POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/16403-redaktor-badgerdog/#findComment-94168 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi