CrunCheep 0 Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Moj nick: CrunCheep Nick oskarzonego: Na haju [czy jakos tak ] opis sytuacij: Wszedlem sb na serwer on mnie wzial w ziemie nie moglem sie ruszac i zabil mnie dla mnie to jest glupie ,poniewaz admin jest po to ,aby pilnowac porzadku na serwerze ... Juz nie raz tak robil. Np. wchodzi do kogos na kampe i go zabija pod koniec rundy bez zgody. Dowody: hltv o godzinie okolo 19 27. 2015.06.26 Dziekuje wiem ze go nie zawiesisz ale chociaz o ub bo bym chcial pozniej pograc ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper 4 970 Napisano 26 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: Napisz temat w dziale serwera. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bravo. 123 Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Forum główne → Organizacja → Skargi na ekipę" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi