csowicze.pl, serwery cs, forum cs, serwery csgo, siec serwerow csgo, siec serwerow, csgo, serwer csgo, sieć serwerów, poradniki csgo, poradniki cs 1.6, artykuł cs, problemy csgo, najlepsze serwery csgo, najlepsze serwery 1.6, serwery cs 1.6, zareklamuj swoj serwer cs, zareklamuj swoja strone, reklama forum, reklama cs 1.6, reklama csgo, amxx, amxbans, sourcebans, donator, sponsor, admin cs, dolacz z serwerem cs, dolacz do forum cs
[Skarga przyjęta] - Skarga / zapytanie do administracji. - Rozpatrzone - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS2 - Forum Skocz do zawartości
[KONKURS W CHINCZYKA}-DOWIEDZ SIE WIECEJ ×
<<Rekrutacja Na Moderatora Otwarta>> ×
[**Plebiscyt Sierpien**] ×

Mamy to! Nowy szablon forum

Pomóż nam go udoskonalić - zgłoś błędy

Idź do tematu

Czyżby nowy serwer pojawi się w gurdniu? Wyczekujcie!!

Nowego serwera

Wyczekuj!

Nasi partnerzy

Zablokowane [Skarga przyjęta] - Skarga / zapytanie do administracji.

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
Napisano (edytowane)

Na wstępie zaznaczę, że może to nie do końca skarga, bardziej zapytanie bo może my, nieświadomi użytkownicy nie wiemy przy czym działa administracja, może coś od wewnątrz o czym nie wiemy.

Ogólnie biłem się z myślami, czy w tym temacie powinien znaleźć się także @ White Legend  oraz @ moose`  jednak, Moose działa przy dd2, coś tam pisała w redakcji, szkoda, że nie pod userów a bardziej jakieś prywatne przemyślenia (nie miej za złe), Damiano coś się czasem pokaże na czatbox, coś tam poprawiał z początku. @ Leqallny  to wiadomo w@ więc może mieć wbite, tu administacja powinna robić, szczególnie, że on robi przy JB oraz przy DD2.

Data zdarzenia: Odkąd dostali awanse

Nick użytkownika: @ ilovehotmilfs:3  @ Lolek  

Dowody: No proszę państwa myślę, że dowody tutaj nie są potrzebne xD Każdy widzi co się dzieje, jedynym aktywnym członkiem waszej ekipy na ten moment jest tylko @ vivor . Jest tyle ludzi chętnych do pomocy którzy siedzą tutaj całe dnie a takie osoby jak te wyżej blokują miejsca w administacji.

@ Lolek

Trzymanie Lolka bo jest współ w@ jedynego żyjącego tutaj serwera? Nie argument, więc może to otworzy Wam oczy XD -> Awans lolka: 

9 lipca tego roku, powód awansu: aktywny chłopak jest, i zaangażowany w sieć nie poddaje się chlopaczyna należy mu się, jak widać część tutaj śmiechła po tym bo każdy wie, że lolek to od zawsze człowiek widmo ale nie skupiajmy się na jego porywającej aktywności przed awansem, skupmy się na tej po awansie, UWAGA:

Całe 15 postów, 1 temat z awansem, 0 wpisów na czatbox, posty nic nie wnoszące i nie merytoryczne bo same odpowiedzi na przywitania oraz nadania rang

Serio? 

@ ilovehotmilfs:3

Temat z awansem -> 

24 lipca, tymczasem aktywność Junior Admina:

Kilka wpisów na czatbox może w pierwsze dni od awansu było, 38 postów (o ile się nie jebłem tak na szybko), w tym kilka tematów w redakcji, posty -> 99% odpowiedzi na pytanie dnia.

Tutaj też myślę jej aktywności nie ma co oceniać. 

Świadkowie: Społeczność Csowicze

Uzasadnienie: 

Drogi panie @ Leqallny  oraz droga administracjo, MY użytkownicy tej sieci, jak i pewnie wy sami też widzimy, że sytuacja nie jest zbyt wesoła, gdyby nie kilka osób które ciągnie życie na CB to by tutaj nie było nic, ruch jest praktycznie zerowy, ludzie zachowują się jak widmo, z administacji widać tak na prawdę tylko @ moose`  oraz @ vivor , nie chcemy administacji która wchodzi jedynie po to by pisać odpowiedzi w przywitaniach lub odpowiadać na pytanie dnia. Jest tutaj masa ludzi którzy z chęcią zastąpiliby ich na rangach dając pewnie od siebie dużo więcej niż wyżej wymienione osoby. Każdy user patrzący na to co się tutaj dzieje, zgodzi się ze mną bez żadnego ale. 

Jest taki skład w administracji, że cały czas powinniście coś działać bo macie możliwości, jest was sporo, coś powinno się dziać, każdy z Was jest świeży tutaj na csowicze (jako administator obecnie) a efekt jest mizerny, nie ma nic nowego (nie mówię o serwerach) z treści, konkursów, zabaw - ciągniecie cały czas tylko to co jest tutaj ciągnięte od lat i średnio cieszy się zainteresowaniem, dużo rzeczy leży, konkurs spamera skończył się 6 dni temu, nikt nie chce tego rozstrzygnąć,  tutaj np przydałoby się zamknąć tematy? https://csowicze.pl/forum/7-propozycje-uwagi-problemy/

Szczerze? Nie chce wyjść na ego top ale gdy ja byłem tutaj w administracji za czasów mersha to obecnie żadna z tych osób która jest w administracji prócz @ moose`  raczej długo by nie posiedziała na rangach. 

Pozdro i liczę na wyjaśnienie tematu, poszukanie zaangażowanej ekipy, może jakieś inne comebacki na stawnowiska, rekrutacja - nawet taka spoza sieci?

Edytowane przez Król Enchi

Black Salami on Make a GIF

• Właściciel CS 1.6 [Paintball Mod]
Napisano (edytowane)

nikt już tak dawno na forum nie zrelował

duzo awansów, a od awansów aktywnośći brak, moose niby tego dusta odpala, ale to nie jest powód zeby nic tutaj nie pisać, bo ona nawet tego dusta nie robi, tylko placi za niego :kekw:

vivor to tutaj już dawno awans powinnem dostać, bo tylko on tutaj sie udziela i dobry chlopok z niego

ciężko oj ciężko tutaj

jeżeli lolek tylko posiada tutaj range, żeby serwer zombie tutaj stał na forum, to lipa jak skurwesyn z waszej strony x.d

do white'a nic nie mam, chociaz moglby poprawic ta aktywnosc tak jak wtedy byl aktywny gdy byl Patrryk na forum

a ta love cos tam to ja nie wiem kto to jest nawet, i za co ta osoba ma tutaj range XD

edit 1. @ moose` szacunek do końca życia, jesteś pewnie jedyna osobą z administracji, która potrafiła by się przyznać do błędu, masz jaja babo. mam nadzieję, że troszkę wiecej aktywności bedzie, ja też rozumiem ze w zyciu może coś się dziac, w pełni to rozumiem.

edit 2. @ Wumpus!k kacper, tylko powiedz Nam, to co lolek robi na forum oprócz tego co napisałeś, bo ja nie wiem to wielkie kwestie techniczne są na takim poziomie, ze nie moglby chociaz napisac hej na chatbox. pozdrawiam

Edytowane przez squizy
  • Administrator
Napisano

Nie to żebym się broniła ale muszę dodać parę słów od siebie. Dzięki mimo wszystko za te dobre słowa ale ja mogę dać z siebie więcej i jestem świadoma, że robię mało jak na siebie. Myślę, że część osób, która mnie zna o tym wie, że to nie jest moje zaangażowanie w 100%. Wróciłam tutaj trochę pomóc i tak też będzie. Po prostu trafiło na dziwny okres w moim życiu, ale mimo to chcę tu być i pomagać. Nie wiem, być może mogłam najpierw ogarnąć prywatne rzeczy ale no wyszło już jak wyszło. Wam ze swojej strony mogę obiecać, że to nie koniec ode mnie. Mam przygotowane pytania do serii w redakcji, muszę je tylko Wam rozesłać i będziemy działać! Trochę jednak mam obawę, że aktywność nie będzie zadowalająca a to napędza do działania. W planach są też edycje radiowe znów, tylko tu nie mam pomysłu póki co na gościa i temat rozmowy.

DD2 nie pochłania mi dużo czasu bo jak słusznie zauważył @ squizy  ja w zasadzie tylko za niego płacę, mówię „co chce” a chłopaki ogarniają. Ewentualnie coś protestuje jeśli trzeba i marudzę co poprawić. 

Trochę też (niedużo ale jednak) w wolnej chwili staram się dopieszczać szczegóły, które na pierwszy rzut oka nie są widoczne. Działy troszkę poprawiłam, znajdę jakieś tematy stare to ukrywam. Jakieś drobne grafiki. Ogólnie kilka rzeczy między administracją dzieje się poza okiem użytkownika. To nie jest tak, że nikt nic nie robi. Nie wiem, być może powinniśmy prowadzić jakiś dziennik zmian? 

Musicie dać nam troszkę czasu żeby „podnieść” ten statek o ile to możliwe. Myślę, że ta skarga była potrzebna. No nie wiem, mnie zmotywowało, że jednak trzeba coś podziałać w tej redakcji, szybciej niż planowałam. 

Dzięki! 

sygna.jpg.113fc4cb2bf798e7b046ef76ef5a2ffd.jpg

Oboje wiemy, że mogłabym rozerwać Cię na kawałki

jednocześnie malując paznokcie. 

• Junior Admin
Napisano

Hej. Masz rację Enchi, moja aktywność nie jest zadowalająca i zdaje sobie z tego sprawę. Na samym początku była we mnie motywacja aby coś tutaj powstawiać i ruszyć te forum, ale aktywność tutaj jest tak słaba, że naprawdę większość osób wstawiająca cokolwiek by się zniechęciła. Za czasów kadencji Mershy też wstawiałam różne treści bez większego odbioru i jest to po prostu frustrujące, w szczególności gdy kiedyś sytuacja była zupełnie inna. Oczywiście nie piszę tego aby się usprawiedliwić, bo wiem, że to było do przewidzenia patrząc na stan forum i z drugiej strony, na pewno znalazłby się ktoś, kto wstawiałby tematy pomimo znikomej aktywności, ale chciałam tylko abyście spojrzeli na to wszystko z mojej perspektywy. Chciałabym bardzo pomoc @ moose`  i wiem, że ona też liczy na mnie, więc poprawie się z aktywnością i będziecie mogli liczyć na nowe tematy ode mnie. Przepraszam.

xd.jpg.7dc3b369bcc23d6f1b81d073368098e7.jpg

• VIP
Napisano

Czytając wypowiedzi @ moose`  i @ ilovehotmilfs:3  mam wrażenie że minęliście sie z powołaniem bo wypowiadacie się jakbyście były tutaj redaktorami, tematy, redakcja, treści bez odbioru. My chcemy żeby coś się tu działo i ruszyło w kwestii rozwoju nie redakcji 

Przez moose`,

Nie będę już spamic więc dodam Ci notatkę. Mam nadzieję, że ruszymy z tym chińczykiem jak najszybciej. No i konkursy itd. również możecie się spodziewać. Tylko nie wszystko na raz. Nasza działka to było zawsze „show”- konkursy, zabawy na forum. Stąd temat redakcji ;) 

Edytowane

• Junior Admin
Napisano

Witam,

Poniekąd zażalenie nie koniecznie dotyczy mnie, ale pozwolę się wypowiedzieć o swojej sytuacji jaka jest na forum.

Trafnie Enchi napisał cytuje „ mam wrażenie że minęliście sie z powołaniem bo wypowiadacie się jakbyście były tutaj redaktorami, tematy, redakcja, treści bez odbioru. 

Ja również zaznaczę, iż nie kandydowałem na rangę redaktora czy coś tego typu podobne rangi, a na moderatora. Jak miałem chwile coś tam pododawałem, ale to po prostu z powodu braków kadrowych i się zwyczajnie zbytnio nie miałem zamiaru do tego przywiązywać. Nie jestem wystarczająco kreatywną osobą na redakcje, ani też nie dysponuje na tyle nadmiarem wolnego czasu. - Wyjaśnienie, jakby ktoś się chciał do mnie przyczepić o to, że tam nic nie robię.

Nawet wywnioskowałem z tego tematu, że jestem chwalony za co dziękuję, chociaż nie wiem za co. Osobiście uważam, że nie siedzę dużu, a raczej mało właśnie, wchodze jak mam na to przede wszystkim czas i ochotę. Każdy z nas jest dorosły i ma tam jakieś swoje obowiązki, sprawy prywatne itd. Nie mniej jednak uważam rownież, że jak ktoś kompletnie nie ma czasu na forum / serwery, to powinien zwolnić rangę dla kogoś kto ten czas będzie miał. Bardzo nie lubię kolekcjonowania rang i nicnierobienie na nich.

Reasumując; Jak chcemy by coś się działo to trzeba ruszyć z serwerami, to jest najprostsza, a może i jedyna metoda. Sam dostałem propozycję zajmowania się DD2, ale zwyczajnie odmówiłem, bo ja już swoje 5 minut na scenie miałem i trzeba wiedzieć kiedy z niej zejść. Poza tym nie chciałbym czegoś olewać z powodu braku czasu, bądż chęci do tego. 

Co do serwerów się nie wypowiadam, są od tego odpowiednie osoby, które nimi zarządzają, moge jedynie być dobrej myśli, że ruszy to wszystko jak najszybciej i jak najmocniej.

Ja chciałbym się dalej skupić na doraźnym przeglądzie forum i pilnowania porządku w miare odpowiedniego zasobu czasu na to. Poza ten zakres nie ingeruje dalej, co najwyżej z boku proponuje jakieś swoje pomysły co można zmienić, poprawić już gdzieś tam w strefie nie widocznej gołym okiem dla was.

Pozdrawiam serdecznie,

~ Majkel. 

logoooo.png.eec9d29565d71c81726d748d1f55bcd3.png.3ac94278d54d2037b7a37ed82c188267.png

2013 - 2023

2023 -> Csowicze 👑

Napisano

Powiem tak, rozumiem, że niektórzy patrzą na forum przez pryzmat tego, kto ile napisał postów albo ile razy pojawił się na czatboxie. Tylko że to nie zawsze pokazuje, jak naprawdę wygląda praca administracji i co kto robi. Na przykładzie Lolka widać to najlepiej. On ma swoje życie prywatne, ma pracę, rodzinę i przede wszystkim dziecko. Każdy, kto jest rodzicem, dobrze wie, ile czasu i energii pochłaniają takie sprawy i że wtedy komputer czy forum często schodzi na dalszy plan. To jednak nie oznacza, że @ Lolek nic nie robi i tylko „zajmuje miejsce”. Tylko że wielu rzeczy po prostu nie widać publicznie. Admin to nie jest ktoś, kto ma obowiązek pisać setki postów dziennie i codziennie udzielać się w pytaniach dnia. Często jest tak, że większość pracy odbywa się w tle i zwykły użytkownik może tego nie zauważyć. Trzeba przypilnować spraw forum, ogarnąć coś związanego z serwerem, załatwić techniczne kwestie czy dogadać się w ważnych sprawach. I Lolek właśnie w tym bierze udział, nawet jeśli nie zawsze widać go na forum oraz serwerze. Warto też pamiętać, że administracja to nie jest etatowa praca. Każdy robi to w wolnym czasie i na tyle, na ile pozwalają mu obowiązki. Jedni mogą sobie pozwolić na to, żeby siedzieć na forum długie godziny, inni mają mniej czasu i logują się wtedy, kiedy mogą. I nie da się tego porównywać jeden do jednego, bo każdy ma inną sytuację. Wymaganie, żeby wszyscy byli codziennie aktywni, jakby to była praca zawodowa, jest trochę nie fair, bo w rzeczywistości nikt za to nie dostaje pensji, a i tak wkłada w to swój czas. Dlatego moim zdaniem nie powinno się patrzeć tylko na liczby, bo licznik postów albo wpisy na czatboxie to nie wszystko. Lepiej docenić to, że ktoś faktycznie coś zrobi wtedy, kiedy jest potrzebny, niż tylko patrzeć, czy siedzi na forum od rana do wieczora. Sam rozumiem, że dla użytkowników może wyglądać to tak, jakby nic się nie działo, bo nie każdy widzi kulisy, ale to nie znaczy, że one nie istnieją. Podsumowując, każdy może mieć swoje zdanie na temat pracy administracji i każdy ma prawo do krytyki, ale dobrze jest też pamiętać, że za tymi nickami stoją normalni ludzie z własnym życiem. W przypadku Lolka jest dokładnie tak – ma rodzinę, dziecko i pracę, ale mimo tego dalej ogarnia forum i serwer na tyle, na ile może. I to też powinno być brane pod uwagę przy ocenie jego pracy. Dziękuje za uwage i pozdrawiam serdecznie! Bella ciaau

11.png.37597c4ea218f7c1ee407639594183e1.png 

• VIP
Napisano
4 godziny temu, Wumpus!k napisał:

Powiem tak, rozumiem, że niektórzy patrzą na forum przez pryzmat tego, kto ile napisał postów albo ile razy pojawił się na czatboxie. Tylko że to nie zawsze pokazuje, jak naprawdę wygląda praca administracji i co kto robi. Na przykładzie Lolka widać to najlepiej. On ma swoje życie prywatne, ma pracę, rodzinę i przede wszystkim dziecko. Każdy, kto jest rodzicem, dobrze wie, ile czasu i energii pochłaniają takie sprawy i że wtedy komputer czy forum często schodzi na dalszy plan. To jednak nie oznacza, że @ Lolek nic nie robi i tylko „zajmuje miejsce”. Tylko że wielu rzeczy po prostu nie widać publicznie. Admin to nie jest ktoś, kto ma obowiązek pisać setki postów dziennie i codziennie udzielać się w pytaniach dnia. Często jest tak, że większość pracy odbywa się w tle i zwykły użytkownik może tego nie zauważyć. Trzeba przypilnować spraw forum, ogarnąć coś związanego z serwerem, załatwić techniczne kwestie czy dogadać się w ważnych sprawach. I Lolek właśnie w tym bierze udział, nawet jeśli nie zawsze widać go na forum oraz serwerze. Warto też pamiętać, że administracja to nie jest etatowa praca. Każdy robi to w wolnym czasie i na tyle, na ile pozwalają mu obowiązki. Jedni mogą sobie pozwolić na to, żeby siedzieć na forum długie godziny, inni mają mniej czasu i logują się wtedy, kiedy mogą. I nie da się tego porównywać jeden do jednego, bo każdy ma inną sytuację. Wymaganie, żeby wszyscy byli codziennie aktywni, jakby to była praca zawodowa, jest trochę nie fair, bo w rzeczywistości nikt za to nie dostaje pensji, a i tak wkłada w to swój czas. Dlatego moim zdaniem nie powinno się patrzeć tylko na liczby, bo licznik postów albo wpisy na czatboxie to nie wszystko. Lepiej docenić to, że ktoś faktycznie coś zrobi wtedy, kiedy jest potrzebny, niż tylko patrzeć, czy siedzi na forum od rana do wieczora. Sam rozumiem, że dla użytkowników może wyglądać to tak, jakby nic się nie działo, bo nie każdy widzi kulisy, ale to nie znaczy, że one nie istnieją. Podsumowując, każdy może mieć swoje zdanie na temat pracy administracji i każdy ma prawo do krytyki, ale dobrze jest też pamiętać, że za tymi nickami stoją normalni ludzie z własnym życiem. W przypadku Lolka jest dokładnie tak – ma rodzinę, dziecko i pracę, ale mimo tego dalej ogarnia forum i serwer na tyle, na ile może. I to też powinno być brane pod uwagę przy ocenie jego pracy. Dziękuje za uwage i pozdrawiam serdecznie! Bella ciaau

Wumpus, wiem i szanuję to, że stoisz tutaj za właścicielem swoje serwera, rozumiem, że każdy ma życie  prywatne, pracę itp  wiem, że bycie w administracji to wolontariat ale kurde jak się nie ma ewidentnie na coś czasu to się tego nie robi. Bijesz do tego aby nie oceniać kogoś po np pisaniu postów czy na CB, a po czym my mamy oceniać administrację? Chyba po tym ile gołym okiem wkładają w rozwój strony, to jak angażują się w kontakt ze społecznością. 

PRZEDE WSZYSTKIM CZYM NALEŻY SIĘ KIEROWAĆ I NIE ZAPOMINAĆ:

Będąc w administracji nie możesz zapomnieć, że też jesteś użytkownikiem. Pełniąc role administracyjne musisz patrzeć oczyma użytkownika. Tylko wtedy wczuwasz się w jego punkt widzenia, widzisz to co w naszym odczuciu jest problemem, co powinno działać lepiej i inaczej. Angażując się w życie forum i życie z userami i dla userów budujesz sobie u nich zaufanie.

Niestety na to trzeba mieć czas @ Wumpus!k  stąd się z Toba nie zgodzę po całości, bo jeśli ja wiem, że nie mam na coś czasu to nie wchodzę w to 5% siebie tylko odpuszczam temat, czemu? Bo po pierwsze ch****o się na tym wychodzi jeśli chodzi o PR, po drugie nic swoją osobą nie wnosisz i nie  pomagasz. 

• Właściciel
Napisano

Skarge przyjmuje, i już się tym zająłem dzięki wielkie!

IMG_7244.gif.d8ecac0426166ddcad1c1708aa93ff27.gif

IMG_2100.gif.58b84d37be49feff82b3c0334c1ae763.gif
Potrzebujesz pomocy przy serwerze CS 1.6 albo Grafiki? Napisz do mnie śmiało.

Kontakt: GG:80023640 | Discord: equalibrum3k

• Właściciel
Napisano

image.png

IMG_7244.gif.d8ecac0426166ddcad1c1708aa93ff27.gif

Potrzebujesz pomocy przy serwerze CS 1.6 albo Grafiki? Napisz do mnie śmiało.

Kontakt: GG:80023640 | Discord: equalibrum3k

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Csowicze - Jesteśmy dynamiczną i innowacyjną siecią serwerów gier, działającą od 2013 roku. Nasza misja to tworzenie wyjątkowych doświadczeń dla graczy. Dołącz do naszej rosnącej społeczności już dziś! Oferujemy szeroki wybór serwerów, w tym CS 1.6, CS 2 oraz wiele innych. Gwarantujemy najwyższą jakość rozgrywki. Najlepsza sieć serwerów czeka na Ciebie!

CSowicze - Sieć serwerów gier multiplayer

Notification

Copied to clipboard: 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie