csowicze.pl, serwery cs, forum cs, serwery csgo, siec serwerow csgo, siec serwerow, csgo, serwer csgo, sieć serwerów, poradniki csgo, poradniki cs 1.6, artykuł cs, problemy csgo, najlepsze serwery csgo, najlepsze serwery 1.6, serwery cs 1.6, zareklamuj swoj serwer cs, zareklamuj swoja strone, reklama forum, reklama cs 1.6, reklama csgo, amxx, amxbans, sourcebans, donator, sponsor, admin cs, dolacz z serwerem cs, dolacz do forum cs
Turnieje aby zwiększyć aktywność - Propozycje zmian - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS2 - Forum Skocz do zawartości
[KONKURS W CHINCZYKA}-DOWIEDZ SIE WIECEJ ×
<<Rekrutacja Na Moderatora Otwarta>> ×
[**Plebiscyt Sierpien**] ×

Mamy to! Nowy szablon forum

Pomóż nam go udoskonalić - zgłoś błędy

Idź do tematu

Czyżby nowy serwer pojawi się w gurdniu? Wyczekujcie!!

Nowego serwera

Wyczekuj!

Nasi partnerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć!

Mam propozycję zorganizowania jednorazowego turnieju na naszym serwerze Zombie Plague, który pomoże go wypromować i przyciągnąć nowych graczy z innych sieci.

🗓️ Kiedy?

Termin do ustalenia – planujemy to jako jedno wydarzenie, z góry zapowiedziane (np. wieczorem w weekend).

🎮 Na czym polega turniej?

• Serwer zamykamy na hasło
  • Wyłączamy boty – tylko prawdziwi  gracze (cel: około  30 osób)
  • Gramy przez około 2 godziny
  • Liczy się liczba fragów – kto zdobędzie najwięcej, ten wygrywa!

🏆 Nagrody:

• 🥇 1. miejsce – nagroda pieniężna, żeby zachęcić graczy z zewnątrz
  • 🥈 2. i 3. miejsce – np. premie VIP lub inne bonusy na serwerze

🎯 Dlaczego warto?

• Wydarzenie można promować na innych sieciach
  • Bez botów – więcej rywalizacji, lepsza zabawa
  • Szansa na zdobycie nowych graczy, którzy mogą zostać na dłużej
  • Łatwy, tani sposób na zwiększenie aktywności i rozgłos serwera

💸 Z własnej strony mogę dorzucić parę złotych na nagrody – może to przyciągnie więcej osób. Wystarczy dobrze zapowiedzieć i rozgłosić turniej. Jak jesteście chętni – dajcie znać! Może uda się zebrać fajną ekipę. 🔥

Napisano

Moim zdaniem jest to genialny pomysł, który naprawdę ma szansę wypalić i wnieść coś świeżego na nasz serwer Zombie Plague, oraz całą sieć CSowicze, ale oczywiście trzeba to jeszcze skonsultować z zarządem oraz właścicielami serwera, żeby wszystko było dograne od strony technicznej i organizacyjnej. Sam pomysł z turniejem zamkniętym na hasło, bez botów i z udziałem samych graczy to strzał w dziesiątkę, bo taka forma rozgrywki z miejsca podnosi poziom rywalizacji i daje uczestnikom zupełnie inne emocje niż standardowa gra na publicu. Myślę, że jak dobrze to przemyślimy i zaplanujemy, to naprawdę jest to do wykonania, bo nie wymaga to żadnych wielkich zasobów wystarczy zgrać się z ekipą, walnąć ogloszenie na Forum oraz Discordzie, ustalić dokładną datę (najlepiej weekendowy wieczór, kiedy wszyscy mają czas) i odpowiednio rozpromować całe wydarzenie. Granie przez dwie godziny w trybie „kto zdobędzie najwięcej fragów” jest bardzo prostym, ale zarazem skutecznym rozwiązaniem, które pozwala każdemu się wykazać, a jednocześnie nie wymaga kombinowania z regulaminami, punktami, tabelami i innymi pierdołami. Nagrody to dodatkowy świetny element nagroda pieniężna za 1. miejsce na pewno przyciągnie graczy z zewnątrz, bo jak wiemy, nawet parę złotych robi robotę, zwłaszcza jak chodzi o graczy, którzy lubią łączyć przyjemne z pożytecznym. Dla 2. i 3. miejsca można spokojnie dać VIP-y, lub PREMIUM, specjalne bonusy lub inne przywileje na serwerze, żeby też mieli satysfakcję z udziału i walki o podium. Ważne tylko, żeby turniej był dobrze nagłośniony można to wrzucić na Discordy innych sieci, fora Counter-Strike’a i serwery partnerskie, a nawet pogadać z innymi właścicielami, czy nie zechcą udostępnić info u siebie. Taka forma wydarzenia ma ogromny potencjał, bo nie tylko zwiększy aktywność na naszym serwerze na chwilę, ale też może przyciągnąć nowych graczy, którzy jeśli im się spodoba klimat zostaną z nami na dłużej. To też pokazuje, że serwer żyje, rozwija się i oferuje coś więcej niż tylko standardową rozgrywkę, co ma duże znaczenie na tle innych konkurencyjnych projektów. Ze swojej strony mogę zadeklarować, że dołożę parę złotych do puli nagród, bo wiem, że taka symboliczna motywacja działa i może zrobić różnicę, jeśli chodzi o zainteresowanie. Trzeba to po prostu dobrze zapowiedzieć, zadbać o porządną grafikę, opisać wszystko jasno i konkretnie a potem tylko czekać, aż gracze się zgłoszą. Jeśli zarząd da zielone światło, to zrobimy z tego naprawdę solidne wydarzenie, które zostanie zapamiętane na długo. 🔥 

11.png.37597c4ea218f7c1ee407639594183e1.png 

Napisano

Jeśli chodzi o turniej jak najbardziej ma szanse wyjść tylko pytanie czy uda nam się sprowadzić na tyle graczy by komfortowo się grało. Można jak najbardziej spróbować.

Ja też mogę dorzucić parę złotych na nagrody. :) 

• LypSeN zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Csowicze - Jesteśmy dynamiczną i innowacyjną siecią serwerów gier, działającą od 2013 roku. Nasza misja to tworzenie wyjątkowych doświadczeń dla graczy. Dołącz do naszej rosnącej społeczności już dziś! Oferujemy szeroki wybór serwerów, w tym CS 1.6, CS 2 oraz wiele innych. Gwarantujemy najwyższą jakość rozgrywki. Najlepsza sieć serwerów czeka na Ciebie!

CSowicze - Sieć serwerów gier multiplayer

Notification

Copied to clipboard: 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie