Skocz do zawartości

NOWE LOGO PROJEKTU SIECI Csowicze.pl – Nowa era, nowe możliwości

Rekomendowane odpowiedzi

Zmianaloga.png.61da57a1b31574d202c65cf48065a6ea.png

Cześć wszystkim!
Chciałbym przedstawić propozycję zmiany logo sieci Csowicze.pl. Obecne logo, które używamy od kilku lat, ma już swoją historię, ale uważam, że nadszedł czas,
aby odświeżyć naszą markę. Stworzyłem nowe logo, które moim zdaniem lepiej pasuje do kierunku, w którym zmierzamy, oraz do rozwoju naszej sieci.

Dlaczego zmiana logo?

• Obecne logo stało się już trochę przestarzałe i nie odzwierciedla nowoczesności sieci. Czas na odświeżenie, które pomoże nam wyróżniać się na tle innych projektów.
  • Nowe logo, które stworzyłem, jest bardziej świeże i profesjonalne, co pozwoli nam lepiej zaprezentować się naszym użytkownikom.
  • Chciałbym, aby logo było bardziej rozpoznawalne i przyciągało nowych użytkowników, a także pomagało w budowaniu silnej marki.

Proszę o Waszą opinię

• Zanim podejmiecie decyzję, chciałbym, aby Właściciel Sieci oraz Administratorzy Forum i Serwerów / oraz cała Społeczność Csowicze podzielili się swoimi uwagami i sugestiami na temat nowego logo.
  • Wszyscy zaangażowani w rozwój sieci mają ważne zdanie, dlatego zależy mi na Waszym feedbacku. Czy nowe logo odpowiada Waszym oczekiwaniom? Co warto zmienić?
  • Wspólna decyzja pomoże nam zadbać o to, aby zmiana była zgodna z kierunkiem, w którym zmierzacie jako sieć.

Co dalej?

• Jeśli propozycja zmiany logo zostanie zaakceptowana, zaktualizuje grafiki na forum, serwerach i innych platformach, aby wszystko było spójne z nową identyfikacją wizualną.
  • Będzie to także świetna okazja, by zorganizować wydarzenie związane z nowym logo i zwiększyć zaangażowanie naszej społeczności.
  • Zmiana logo to pierwszy krok ku dalszemu rozwojowi sieci i większej rozpoznawalności w sieci.

Czekam na Wasze opinie i z góry dziękuję za poświęcony czas. Wasze zdanie ma dla mnie ogromne znaczenie!

discord_bezTA.png.08f10c4a0d2bc585116fc41d8ddb5453.png

https://csowicze.pl/topic/100322-nowe-logo-projektu-sieci-csowiczepl-%E2%80%93-nowa-era-nowe-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci/

• Właściciel

Napis mi się podoba, ale sygnet wygląda pod forum z tematyką transformers :D

nezuko-glowing-eyes-demon-slayer-gif-des

• Opiekun Serwera CS 1.6 [AIM ARENA AWP]

Elegancko podoba mi sie :D 

eazieee

• Junior Admin
6 godzin temu, Mesharsky napisał:

Napis mi się podoba, ale sygnet wygląda pod forum z tematyką transformers :D

Podzielam zdanie w 100%. Napis okej ale logotyp wyglada źle. Nie pasuje kompletnie. 

image.gif

AKTUALIZACJA - POPROSTU ZMIENIONY NAPIS :)
9sxGcPW.png

• Moderator

Opcja ostatnia - ta ze zmienionym napisem - jak najbardziej jestem za. Natomiast odnośnie zmiany logotypu (czyt. sygnetu/czaszki zwał jak chciał) to jestem na nie. 

Już poruszaliśmy ten temat, ludzie kojarzą nasze forum właśnie z tą czerwoną czaszką i nie byłoby zbyt dobrym posunięciem raczej jej zmiana, zwłaszcza tak znacząca. Jeśli mielibyśmy coś zmieniać to bardzo delikatnie odświeżyć aktualną, pozostawienie jej w aktualnych barwach i  w aktualnym stylu, tyle, że z lekko odświeżoną kreską.

Tu podrzucam temat ostatnich prób/zmian logo: 

giphy.webp.f09aa1a6da1a6bf2357dd87e7037ce10.webp