Junior Admin Enchi Napisano 19 Stycznia Junior Admin Udostępnij Napisano 19 Stycznia Witam, z dniem dzisiejszym tzn 19.01.2025 otwieramy szybką rekrutację na stanowisko @ Typer. Czym jest szybka rekrutacja i co ma na celu? Szybka rekrutacja to rekrutacja na dane stanowisko w skróconej i uproszczonej formie, nie trzeba pisać oddzielnego tematu, nie trzeba mierzyć się z opinią użytkowników, wymagania są zmniejszone a cały proces przyśpieszony. Ma ona na celu szybkie zasilenie szeregów owej rangi i pomoc w wykonywaniu obowiązków należących do tej rangi. Wymagania na stanowisko @ Typerw szybkiej rekrutacji: Minimum 15 lat. Wysoka kultura osobista. Brak warnów na koncie. Znajomość regulaminu typera. Zainteresowanie sportem i konkretną dziedziną. Minimum 20 postów na forum. Umiejętność pracy w zespole oraz indywidualnie. Obowiązki na stanowisku @ Typer: Regularne wrzucanie typów. Podliczanie punktów. Przestrzeganie regulaminów. Wykonywanie podsumowań. Kontrolowanie na prawidłowym przebiegiem typowań. Przywileje rangi @ Typer: Ranga na forum "Typer" Możliwość zdobycia większego doświadczenia w miłej atmosferze oraz poznanie wielu ciekawych osób. Wynagrodzenie w postaci (VIP na forum lub wybranym serwerze) za większe zaangażowanie w rozwój Ligi Typera! [NOWOŚĆ] Po wykonywaniu sumiennej pracy przez okres 1 miesiąca, wynagrodzenie 30 zł (blik lub psc). Wzór do którego należy zastosować się pisząc podanie: Imię: Wiek: Jaka dyscypliną sportu chcesz się zajmować: Dlaczego Ty?: Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na forum?: Plany na dalszy rozwój: Podania składamy w formie odpowiedzi pod tym postem. Wszelkie inne wypowiedzi nie będące podaniem zostaną potraktowane jako SPAM. Szybka rekrutacja na stanowisko @ Typer trwa do odwołania. 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100066-szybka-rekrutacja-typer/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olszakbdg Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Imię: DINGDONG Wiek: 22 Jaka dyscypliną sportu chcesz się zajmować: Piłka nożna Dlaczego Ty?: Chciałbym pomoc w rozwoju sieci jak i typowania. Jestem osobą która kocha sport , na codzien zazwyczaj sie zajmuje róznymi rodzajami sportu. Piłka nożna to jest to co kocham oprócz piłki trenuje 2 lata boksu. Mysle ze spełniam wymagania na dane stanowisko. Jestem osoba która , podchodzi powaznie do swoich obowiazkow. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem typem forumowicza. Wiec mam duzo czasu by spelniac ta funkcje. Plany na dalszy rozwój: Chce pomoc w rozwoju typerki jak i sieci i dac z siebie 100 procet. Przez Pegazz, 31 Stycznia Przyjmuję na okres próbny 2 tygodni Edytowane 31 Stycznia 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100066-szybka-rekrutacja-typer/#findComment-431477 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typer Infinite. Napisano Poniedziałek o 15:16 Typer Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:16 Minimum 15 lat. + Wysoka kultura osobista. + Brak warnów na koncie. + Znajomość regulaminu typera. + Zainteresowanie sportem i konkretną dziedziną. + Minimum 20 postów na forum. + Umiejętność pracy w zespole oraz indywidualnie. + Imię: Jakub Wiek: 16 Jaka dyscypliną sportu chcesz się zajmować: Siatkówka Dlaczego Ty?: Typerem nigdy nie byłem, chcę pomóc obecnemu typerowi w obowiązkach i trochę się poduczyć, interesuje się siatkówką od małego także myślę że spełnię rolę. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na tygodniu od 1-2h ponieważ mam szkołę, w wekend myślę że od 3-4h jeśli będzie taka potrzeba. Plany na dalszy rozwój: Rozwinąć dział z siatkówką żeby ludzie mieli co typować Przez Enchi, Poniedziałek o 19:52 Podanie przyjęte, dwa tygodnie okresu próbnego. Zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100066-szybka-rekrutacja-typer/#findComment-431710 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi