Moderator Impossible. Napisano 14 Stycznia Moderator Udostępnij Napisano 14 Stycznia Cześć! Przychodzę dzisiaj z kontynuacją serii, którą zapoczątkowała na tym forum @ moose` Jest to seria, która miała bardzo duże zainteresowanie ze strony użytkowników. Chętni się znaleźli to można działać. W każdym z pytań będzie jedna osoba, która dostała je inne niż reszta. Zadaniem jednej z osób będzie wskazanie osoby, która według niej miała inne pytanie niż pozostali. Jeśli wygrają osoby odpowiadające dostają +15 punktów reputacji. To samo w przypadku gdy wygra osoba szukająca. Osoby odpowiadające: @ Sharana @ Enchi @ Przemek28x Osoba szukająca: @ BoBy Jaka jest najdziwniejsza rzecz, jaką kiedykolwiek zrobiłeś w publicznym miejscu? @ Sharana Posypałam pizzę dużą ilością soli i zaczęłam ją jeść. @ Enchi Wyznawanie miłości Mesharowi. @ Przemek28x Załatwiałem potrzebę numer 2 pod rynną przy domku wielorodzinnym. Inne pytanie należało do @ Enchi i brzmiało: Coś czego byś nigdy nie zrobił, bo odwaga ci na to nie pozwala? Jako oszusta wskazał: @ Enchi Nie wydaje mi się, żeby to było coś mega dziwnego. Co cię najbardziej obrzydza w drugiej osobie? @ Sharana Okazywanie mądrości poprzez posiadanie wiedzy na różnorodne tematy. @ Enchi Krzywe zęby, brak zębów. @ Przemek28x Smród. Woda i mydło to podstawa. Inne pytanie należało do @ Sharana i brzmiało: Co cię najbardziej kręci u płci przeciwnej? Jako oszusta wskazał: @ Sharana To nie powód do obrzydzenia drugą osobą, przynajmniej ja tak uważam. Ile czasu minęło od czasu kiedy ostatni raz myłeś/aś zęby? @ Sharana Jakieś 7 godzin. (odpowiedź nadesłana około godz: 13:00) @ Enchi Właśnie to robię. (odpowiedź nadesłana około godz: 20:00) @ Przemek28x 10h. (odpowiedź nadesłana około godz: 22:00) Inne pytanie należało do @ Enchi i brzmiało: Ile czasu minęło od twojego ostatniego zbliżenia z drugą osobą? (Do zbliżenia zalicza się przytulanie lub buziaki) Jako oszusta wskazał: @ Enchi Dobrą zagwozdkę mi daliście, aczkolwiek myślę, że mało kto myje zęby podczas zabawy telefonem. Co jest Twoim hobby? Albo co zwyczajnie uwielbiasz robić? @ Sharana Taniec. @ Enchi Słuchać muzyki. @ Przemek28x Skręcać meble. Inne pytanie należało do @ Przemek28x i brzmiało: Czego nienawidzisz robić? Jako oszusta wskazał: @ Przemek28x Jeśli serio uwielbiasz skręcać meble to musisz być masochistą. (bez obrazy:D) Ile masz wzrostu? @ Sharana 162 cm. @ Enchi 185 cm. @ Przemek28x Około 173 cm. Inne pytanie należało do @ Przemek28x i brzmiało: Jaki jest twoim zdaniem idealny kobiecy wzrost? Jako oszusta wskazał: @ Enchi Tak padło, sorki. Bez czego nie możesz wyjść z domu? @ Sharana Legowisko dla mojego psa. @ Enchi Słuchawki. @ Przemek28x Kluczy do domu. Inne pytanie należało do @ Sharana i brzmiało: Jaki jest najbardziej bezużyteczny przedmiot w Twoim pokoju? Jako oszusta wskazał: @ Sharana Wszędzie chodzisz z psem czy jak? Twoja ulubiona aplikacja w telefonie? @ Sharana Spotify. @ Enchi Taniec z Gwiazdami. @ Przemek28x Discord. Inne pytanie należało do @ Enchi i brzmiało: Najbardziej bezużyteczna aplikacja w Twoim telefonie? Jako oszusta wskazał: @ Enchi Nie ma takiej aplikacji, przynajmniej ja nie znam. PODSUMOWUJĄC @ BoBy odpowiedział prawidłowo na 6 z 7 możliwych pytań. Wygrywa +15 punktów reputacji! OGŁOSZENIA PARAFIALNE Zachęcam was do zgłaszania swojego udziału w tej lub innych seriach. Możecie swoją chęć udziału wyrazić poniżej w poście lub wiadomości prywatnej. Serdeczne podziękowania należą się @ chyrlaak za pomoc w realizacji. 6 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100015-znajd%C5%BA-oszusta-4-szuka-boby-sharana-enchi-przemek28x/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel CS 1.6 [IKS] [ZOMBIE+EXP 95LV] Przemek28x Napisano 14 Stycznia Właściciel CS 1.6 [IKS] [ZOMBIE+EXP 95LV] Udostępnij Napisano 14 Stycznia Dziękuję 😁 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100015-znajd%C5%BA-oszusta-4-szuka-boby-sharana-enchi-przemek28x/#findComment-430918 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Ench ! Napisano 14 Stycznia Junior Admin Udostępnij Napisano 14 Stycznia W końcu zrozumiałem o co tu chodzi haha Plusik za chęci 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100015-znajd%C5%BA-oszusta-4-szuka-boby-sharana-enchi-przemek28x/#findComment-430927 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szef Terrorist Napisano 14 Stycznia Szef Udostępnij Napisano 14 Stycznia Godzinę temu, Enchi napisał: W końcu zrozumiałem o co tu chodzi haha Plusik za chęci No ja podobnie XD 2 WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <-- Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100015-znajd%C5%BA-oszusta-4-szuka-boby-sharana-enchi-przemek28x/#findComment-430940 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi