Weteran ~eZ. Napisano 30 Stycznia 2015 Weteran Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Nick: I R C O O OData i godzina: 20 minut temu na jail_chrome i gdzieś około 15-16 na jail_facebook.Na kogo chcesz złożyć skargę: silver12345Opis sytuacji: Pierwsza sytuacja wyglądała tak, że jakiś VIP Pristo (chyba taki nick) przesiedział 3 zabawy na KZ w nieobecności żadnego admina i wychodził dopiero, gdy został jeden więzień.. Była ostatnia runda i był to KD, wtedy już był admin "silver12345" i gozdek. Zostałem sam z moim kolegą z teamu "Zgrywus aka individual", a na KZ siedział kto? Pristo. Pisałem, spamowałem na U@, a silver odpowiadał : On nie kampi tylko skacze. To ja i Zgrywus beka od razu i zaczęliśmy skakać w miejscu jak pojebani. Na to on odpowiadał, że on nie kampi tylko wchodzi na KZ, przechodzi i wraca z powrotem. Powiedz mi, jaki to ma sens? Unikał walki i tylko siedział na tym KZ. To ja ze zgrywusiem zaczęliśmy siedzieć przy teleportach, a on na to, że to my kampimy, a on zmienia pomieszczenia. Więc zaczęliśmy chodzić po mapie. Byliśmy na piłce, potem zmieniliśmy pomieszczenie na basen i tak w kółko. A on powiedział, że jak nie wejdziemy na KZ to nas zgładzi. No beka, on sobie kampił calą rundę na KZ, a my mamy do niego wchodzić? Zapomnij.. Na szczęście przyszedł Gozdek i go zgładził bez zastanowienia. To jest prawidłowa postawa, o ile się nie mylę to świeżego i nowego admina tego serwera. Dobra, dostałem życzenie, wybieram Deagle i słyszę głos Silvera : "Wstrzymaj się z pojedynkiem, chcę coś powiedzieć". No niestety, już wybrałem życzenie i gracza, a ten co zrobił? Dał mi slay'a i powiedział "Nie wstrzymałeś się tak jak Ci kazałem". No chłopie, żałosny jesteś. Mam czekać z życzeniem, bo masz jakieś ogłoszenia parafialne? Wyjebane w to mam i nie powinieneś mnie gładzić. Trochę się wkurzyłem i poleciał dla mnie ban na 1h. Odczekałem i wróciłem teraz na serwer. A tutaj wbija silver, który cały zapłakany (rezygnacja na forum, nikt go nie chce chyba) i zaczyna się żalić : Silver1245 : Zegnam ludzie, odchodze z serwera oraz rangi Admin, nie mam zamiaru siedziec z nie ogarnieta administracja Forum Potem moje wypowiedzi : (GRACZ) I R C O O O : No ty tez jestes pros (GRACZ) I R C O O O : Ogarniety (GRACZ) I R C O O O : Hipokryta I kolega płaczek : Silver1245 : icroo jestem dalej adminem teraz wiec masz bana za obraze (GRACZ) I R C O O O : jeszcze Cie nie obrazilem Silver1245 dropped (GRACZ) I R C O O O : Zebys mi bana dal Dał bana po złości i poszedł. Śmieszne. Zamieszczam w spoilerze cały wycinek z konsoli : Silver1245 : Zegnam ludzie, odchodze z serwera oraz rangi Admin, nie mam zamiaru siedziec z nie ogarnieta administracja Forum I R C O O O : /czapki [WKS] NaCelu killed krzysiek with g3sg1 ReD_Devil : /czapki [Czapki] Czapka zostala ci usunieta Silver1245 : serwera . KozmeN : /czapki Kupiono Buty Skoczka, dzieki ktorym mozesz wyzej skakac. [Gangster] Chcesz dowiedziec sie co posiada Gangster ? Wystarczy na chacie /Gangster [Mafioza] Chcesz dowiedziec sie co posiada Mafioza ? Wystarczy na chacie /Mafioza [iNFO] I R C O O O Ktos przekracza poza prawa regulaminu? Pisz na say: u@. Jesli nie ma admina - napisz skarge na forum ReD_Devil : NARA SkyMen killed Matikk with g3sg1 (GRACZ) I R C O O O : No ty tez jestes pros Matikk dropped Lubie To! : Silver Narka! (GRACZ) I R C O O O : Ogarniety SkyMen killed maku12 with g3sg1 [CSowicze.pl] Cisza! Silver1245 przemawia. [uLT] Ra Kondzio:* : Narka wroc jeszcze :) [starsJB] [Mafioza] [WKS] RozQrwiator : /szlugi SkyMen killed Silver1245 with deagle [CSowicze.pl] Cisza! Silver1245 przemawia. Nexu dropped aiut_ita killed [WKS] RozQrwiator with awp Silver1245 : na ts mnie znajdziecie jeszcze (GRACZ) I R C O O O : Hipokryta Lubie To! : Wracaj szybko!! [uLT] Ra Kondzio:* killed [WKS] NaCelu with scout THE killed WiliestCzaki with sg550 SkyMen killed Twoj_nick with g3sg1 [iNFO] Dostepne Komendy: /cele /topg /rankg /sklep /gang /podziel /cele /menu /zasady SkyMen killed I R C O O O with g3sg1 Silver1245 : icroo jestem dalej adminem teraz wiec masz bana za obraze Zakup odpowiedni zestaw na serwer JailBreak {VIP,S.VIP} na www.CSowicze.pl/sklep * Nie zyjesz wiec nie mozesz malowac markerem. *** THE killed Rambos[1337]PROPLAYER/YOUTUBE70 with a headshot from sg550 *** *** [uLT] Ra Kondzio:* killed THE with a headshot from g3sg1 *** * Nie zyjesz wiec nie mozesz malowac markerem. *** aiut_ita killed EpicCombo with a headshot from awp *** [Gangster] Chcesz dowiedziec sie co posiada Gangster ? Wystarczy na chacie /Gangster Lubie To! : Kondzio raem na kd? [Mafioza] Chcesz dowiedziec sie co posiada Mafioza ? Wystarczy na chacie /Mafioza * Nie zyjesz wiec nie mozesz malowac markerem. [uLT] Ra Kondzio:* killed SkyMen with g3sg1 * Nie zyjesz wiec nie mozesz malowac markerem. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Silver1245 [AMXBans] You can complain about your ban @ www.CSowicze.pl [AMXBans] Reason: 'Obraza Admina' [AMXBans] Duration: '1 hour' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1439148' [AMXBans] Your IP: '83.28.188.57' [AMXBans] =============================================== aiut_ita killed KozmeN with awp (GRACZ) I R C O O O : jeszcze Cie nie obrazilem aiut_ita killed *Andrzej*[*] with awp *** [uLT] Ra Kondzio:* killed aiut_ita with a headshot from g3sg1 *** Silver1245 dropped (GRACZ) I R C O O O : Zebys mi bana dal Dowody: ups, dałem już wyżej xDIP/ STEAM_ID: Admin. A tutaj coś dla Ciebie. Kampienie to przebywanie w jednym pomieszczeniu przez co najmniej dwadzieścia sekund. Steam: https://steamcommunity.com/id/ezovsky Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/9366-skarga-silver1245/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver1245 Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 W moich stronach Hipokryta, tak mnie nazwales jest obrazliwe. Nie wiem jak ciebie wychowali i mnie to nie obchodzi Kontakt ? Zapraszam na email, gg oraz Skype Email : patryk12214@gmail.com Skype : Silvus1245 GG : 52309199 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/9366-skarga-silver1245/#findComment-47381 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran ~eZ. Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Weteran Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Nie mogę zrozumieć tego co napisałeś.. Zdania poprawnie złożyć nie umiesz? Poza tym, nie znasz znaczenia słowa "Hipokryta", a na dodatek banować za to? I to na godzinę? Przyznaj, że chciałeś się tylko odegrać i po złości wlepiłeś bana, aby potem zadowolony wyjść z serwera. Pozdrawiam, IRCO. Steam: https://steamcommunity.com/id/ezovsky Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/9366-skarga-silver1245/#findComment-47551 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoLLuffka Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Skarga słuszna. Rozliczę się z Wami na pw. @Zamykam 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/9366-skarga-silver1245/#findComment-47561 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Serwery Counter Strike 1.6 → JailBreak - 31.186.83.55:27031 → Skargi na admina / gracza" do "Serwery Counter Strike 1.6 → JailBreak - 31.186.83.55:27031 → Archiwum". POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/9366-skarga-silver1245/#findComment-50674 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper Napisano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Serwery Counter Strike 1.6 → CSowicze.pl >> EliteBaseBuilder >> 80.72.41.98:27044 → Archiwum" do "Śmietnik → Kosz". POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/9366-skarga-silver1245/#findComment-70374 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi