Junior Admin Ench ! Napisano 1 Stycznia Junior Admin Udostępnij Napisano 1 Stycznia Cześć analizowałem sobie tabelkę z punktami za aktywność w tym temacie - KLIK Zastanawia mnie jedno, dlaczego za odpowiedź w temacie z głosowaniem na serwery dostajemy tylko 5 punktów - odpowiedź w tym temacie = oddanie głosu na serwery. Idąc dalej za odpowiedź w czyimś temacie z przywitaniem - napisanie nic nie znaczącego "siema" dostajemy 10 punktów, za odpowiedzi w redakcji dostajemy 5 punktów. Proponuję trochę to zmienić, dlaczego? W mojej opinii oddanie głosu na serwer jest rzeczą ważniejszą niżeli napisanie odpowiedzi na pytanie dnia, czy przywitanie innego użytkownika. Dodatkowo: - głos na serwer zwiększa pozycję serwera na cssetti - co za tym idzie przyczynia się do jego rozwoju - większa ilość punktów za odpowiedź w temacie z głosowaniem na serwery może zachęcić większą ilość użytkowników do głosowania Punkty za odpowiedź na pytanie dnia, czy też za odpowiedź w przywitaniu zostawiłbym bez zmian. W głosowaniu na serwery zwiększyłbym ilość przyznawanych punktów do 15 lub minimum 10. Pozderki 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89485-propozycja-zmiana-warto%C5%9Bci-punk%C3%B3w-za-aktywno%C5%9B%C4%87/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ferstel Napisano 1 Stycznia Udostępnij Napisano 1 Stycznia Planujemy parę zmian w systemie punktów oraz całej infrastrukturze sklepiku sieciowego, poprzez parę nowości których na razie nie możemy zdradzić Chcemy się postarać, abyście byli z każdej wprowadzonej nowości / propozycji zadowoleni w 100%, więc proszę osobiście oraz w imieniu całej administracji o chwilę cierpliwości. Nie chcemy wszystkiego robić w biegu i potem, aby występowały problemy które trzeba naprawiać. Jeżeli uda się wszystko zgrać tak jak powinno to od razu informacja ujrzy światło dzienne a Wy na pewno będziecie z tego zadowoleni. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89485-propozycja-zmiana-warto%C5%9Bci-punk%C3%B3w-za-aktywno%C5%9B%C4%87/#findComment-430206 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi