Skocz do zawartości
Forum
Regulamin

Zasady i wytyczne obowiązujące wszystkich użytkowników

Administracja

Poznaj zespół moderatorów i administratorów dbających o społeczność

Ranking Użytkowników

Zestawienie najbardziej aktywnych członków naszej społeczności

Serwery
Bany CS2

System banów na serwerach Counter-Strike 2

Bany CS 1.6

System banów na serwerach Counter-Strike 1.6

Sklep CS2

Dostęp do usług premium i przywilejów na serwerach CS2

Statystyki Graczy - CS2

Sprawdź najlepszych graczy naszych serwerów CS2 oraz ich dokładne statystyki!

Sklep CS 1.6

Oferta usług VIP/SVIP dla graczy Counter-Strike 1.6

Odwołaj się od bana

Oficjalna procedura odwoławcza dla zablokowanych graczy

Społeczność
Wydarzenia

Kalendarz turniejów, konkursów i integracyjnych spotkań graczy

Discord

Dołącz do naszej społeczności na discordzie

Aktualności

Bieżące informacje dotyczące serwerów i środowiska CS

Pomoc

Przewodniki, poradniki i wsparcie dla wszystkich użytkowników

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej

Największy spamer czatbox'a! Weź udział kolejnej edycji konkursu!

Wraz ze startem nowej odsłony forum ruszamy z kolejną edycją konkursu spamer czatbox'a! Do wygrania fajne nagrody w tym $$$$

Czytaj więcej

Csowicze – Odświeżona Odsłona | Parę Ważnych Informacji

Wracamy po krótkiej przerwie... Przeczytaj ogłoszenie by być na bieżąco!

Czytaj więcej

Nasze serwery

• 8 Wszystkich serwerów
  • 50 / 237 Wszystkich graczy
  • 21% Zapełnienie serwerów

Sprawdź co u nas się dzieje w

Redakcja

Pokaż ostatnie tematy

Liga typera

Pokaż ostatnie tematy

Serwery

Pokaż ostatnie tematy

Przywitalnia

Pokaż ostatnie tematy

Grafika

Pokaż ostatnie tematy

xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Imię: Łukasz

2. Wiek: Odpowiedni do posiadania funkcji administratora.

3. Na jaką rangę chcesz aplikować: Administrator

4. Kilka zdań o sobie ( min. 5 ): Jestem Łukasz, pracuje w polskiej firmie. Swoją internetową twórczość zaczynałem od masowego zgłaszania różnych osób, celem było stworzenie szerokiej bazy znajomości poprzez wywieranie wpływu. Z czasem zmieniłem zarówno metody, jak i cele – zacząłem wykorzystywać ironię i prowokację, co w efekcie doprowadziło do utraty przewagi pozycji. Dziś jestem zupełnie innym człowiekiem, zmotywowanym, pełnym sensownych zainteresowań i pasji, które nieustannie rozwijam. Moim marzeniem jest pełna niezależność - od ludzi, pieniędzy i ograniczeń czasowych. Wyróżniam się kulturą, elegancją wypowiedzi oraz pełnym profesjonalizmem w tym co robię.

5.  Dlaczego Ty masz zostać wybrany na tę rangę?: Redagowałem teksty do różnych spraw, oceniałem zachowania różnych ludzi, odpowiadałem za selekcje do zamkniętych grup. Dzięki temu potrafię spojrzeć na sprawę z różnych perspektyw, zachowując przy tym obiektywizm. Od wielu lat jestem nieprzerwanie związany z siecią csowicze. Byłem świadkiem jej licznych wzlotów i upadków, a także poznałem wielu użytkowników, dobrze rozumiejąc, jacy są i co nimi kieruje.  Wszystkie znaki na niebie przemawiają na moją korzyść. Dziś wiem, że potrafię wnieść nową energię, świeże pomysły i realną motywację do działania.

Napisano (edytowane)

1. Imię: Laura

2. Wiek: 25

3. Na jaką rangę chcesz aplikować: Junior Administrator

4. Kilka zdań o sobie ( min. 5 ): Jestem Laura, pochodzę z zagranicy. Mam za sobą skończone studia magisterskie na kierunku administracja. Sporo czasu przeznaczam na zajmowanie się swoją rodziną i domem. Pracuję w restauracji, ale chciałabym wykonywać jakąś odpowiedzialną pracę biurową. W wolnych chwilach poszerzam wiedzę czytając dużo książek naukowych z różnych dziedzin, a także poświęcam się aktywności fizycznej. Jestem znana wśród dużej części użytkowników tego forum jako kulturalna, spokojna i opanowana osoba, która nie toleruje chamstwa i prostactwa, oprócz tego rozpoznawana jako persona z utraconym przez społeczność zaufaniem na skutek oszustwa w konkursie. 

5.  Dlaczego Ty masz zostać wybrany na tą rangę?: Moja kandydatura była przeze mnie długo rozważana, a jest motywowana chęcią odbudowania społeczności tego serwisu i jego reputacji. Uważam, że mam predyspozycje do pełnienia takiej funkcji przede wszystkim przez odpowiednie umiejętności prowadzenia rozmowy i łagodzenia konfliktów. Bezstronność to kolejna cecha, która może przekonać innych do dania mi szansy - nie mam oporów do sprowadzenia na ziemię osób, z którymi trzymam się bliżej, podczas łamania przez nie regulaminu i wszelkiego uczestnictwa w kłótniach. W przeszłości na jednej z sieci serwerów pełniłam funkcję moderatora, więc to o czym piszę to nie wymysły. Sama nie jestem impulsywną osobą i ciężko mnie wyprowadzić z równowagi, co pomaga mi odnaleźć się w stresującej i konfliktowej sytuacji. Podczas swojego pobytu na tej sieci wielokrotnie dawałam do zrozumienia, że nie zgadzam się z pewnymi decyzjami dotyczącymi zmian na forum czy traktowania surowo ludzi przez ich wypowiedzi na chatboxie czy w tematach. To jednak nie zmienia faktu, że jestem związana z tą siecią i chciałabym dla niej i użytkowników jak najlepiej, dlatego nie chciałabym wykluczać ludzi przez błahostki. Panel moderatora znam w stopniu bardzo dobrym, panel administratora również nie jest mi obcy. Zapewniam, że jestem odpowiedzialną osobą i każde moje działanie byłoby podejmowane w celu przywrócenia świetności temu serwisowi. 

Edytowane przez Sharana

tumblr_cccf4ce2da9a6989b35eb2c604264e81_5ba46d6e_400.webp

• Właściciel
Napisano

Rekrutacja została zakończona, osoby które dostały potwierdzenie otrzymania posady zostały już poinformowane.
Osoby które nie otrzymały żadnego potwierdzenia / wiadomości - Spróbujcie ponownie za jakiś czas, wybraliśmy kandydatów według własnych preferencji oraz odpowiedzi na drugi etap rekrutacji.

Dziękuje za udział i do zobaczenia następnym razem <3 

nezuko-glowing-eyes-demon-slayer-gif-des

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie