Skocz do zawartości

Zablokowane [Prośba o ub] misiek223

misiek223

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieje, że nikt mojej wypowiedzi nie odbierze w sposób "pojawiła się znikąd i po takim czasie... pewnie ją poprosił". Otóż nie. 

Wiem, że niektórzy z forumowiczów są krystaliczni, a takich ideałów to ze świecą szukać... nic tylko Wam pozazdrościć. Jednak ja dobrze pamiętam zapał miśka do prowadzenia serwera. Wspomnieniami wracam do serwera dd2, gdzie DOSŁOWNIE czekało się w kolejce na slota. Niektórzy z Was zapomnieli, jak sami grzali miejsce w takiej kolejce i tylko po to, by wejść i zagrać na tym konkretnym serwerze. Jego reakcje jako właściciela serwera czy osoby funkcyjnej były błyskawiczne, a na pomoc wcale nie trzeba było długo czekać. 

Misiek. Chcę wierzyć, że w te sytuacje finansową wpędziła Cię między innymi ambicja. I choć odbanowaniem/odmutowaniem Kostka troszkę mnie zawiodłeś, to wciąż dałabym Ci szansę. Tylko nie daj się prowokować :pepeklaun:, bo dobrze wiemy, że wokół ich pełno. A jak powiedział Hemingway: "Denerwować się, to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych". Weź sobie to do serca :)

sygna.jpg

https://csowicze.pl/topic/89197-pro%C5%9Bba-o-ub-misiek223/page/2/#findComment-428560

• Sponsor PRO

Jestem na nie  powód jest prosty boski i misiek to 2 prowokacja innych osób do afer i że pożyczasz od ludzi kasę i bierzesz na litość te osoby i w końcu pewnie dali bo ci ufali byłeś junior Admin zaufanie Rumcajsa miałeś wielkie zawiodłeś go i Dziwisz się że dał ci bana szkoda że jeszcze cię nie pochwalił  , myślę że chcesz wrócić i to samo robić tylko bardziej ostrożnie myślę że już nie masz jak spłacać innych i blagasz o ub  , robić dymy i kręcić bekę  , Mam wielki Szacunek do Rumcajsa jak dał wilczy bilet miał wielkie powody że by to dać bez winny na piękne oczy byś nie dostał  szkoda tylko że już nie ma go jako właściciel bo by się nie litował nad tobą. Tak myślę że ludzie się zmieniają ale nie wierzę w to twoją skruchę i Pozdrawiam, wilczy bilet powinien zostać takie jest moje zdanie.

Ja swoje zdanie mam i  Ban słuszny i powinien zostać.

Na czacie napisałeś że ci nie zależy na ub czyli dla beki napisałeś te wypociny 

Screenshot_20241105-185811.png

https://csowicze.pl/topic/89197-pro%C5%9Bba-o-ub-misiek223/page/2/#findComment-428567

• Moderator

Po krótce:

Osobiście go nie znam, nie mam na jego temat zdania ani pozytywnego ani negatywnego. Natomiast po opiniach innych ludzi jestem skłonny poprzeć stronę "dania drugiej szansy" - przecież nie zabił nikogo, więc teoretycznie na tą szansę może zasługiwać. 

Jaki jest tutaj problem? Jest prowokatorem - okej. To takie trudne, żeby zawiesić nad nim czujne oko i w razie czego nieodwracalnie wrócić do wilka? To często memiczne, ale przecież ludzie mogą się zmienić. Z wypowiedzi innych wynika, że robił też sporo dobrego. 

A nóż widelec coś dobrego dla sieci zrobi ;) Odbanowanie go to nie jest blokada na ponowne go wyrzucenie, warto próbować, pozdrówki :*

giphy.webp.f09aa1a6da1a6bf2357dd87e7037ce10.webp

https://csowicze.pl/topic/89197-pro%C5%9Bba-o-ub-misiek223/page/2/#findComment-428570

• Moderator

Wilczy bilet dla miśka za pożyczanie i nieoddawanie niemałych kwot to nie był jedyny jego wybryk na przestrzeni czasu. Oprócz tego mamy jeszcze ten temat założony przez Rumcajsa dosłownie kilka tygodni przed ostateczną decyzją o wilczym bilecie:

Wielokrotne prowokacje, wielokrotne opuszczanie się w obowiązkach, zaniedbanie promowanych konkursów... Był już wielokrotnie zawieszany. Skoro był już wielokrotnie zawieszany to znaczy, że on dostawał szansę ludzie... Już wtedy powinna mu się zapalać lampka, że może tym razem wypadałoby się postarać i pokazać, że zasłużył na dawane mu szanse.

Jak dobrze wiadomo ja też nie jestem osobą nieskazitelną, co dobrze pokazała stosunkowo niedawna sytuacja. Mimo to, nie oczekuję, że w pełni odbuduję swoje zaufanie wśród społeczności, ale powiedziałam sobie, że w życiu nie dopuszczę się kolejny raz czegoś takiego. Bo uczę się na błędach.

Nie preferuję dawania ludziom drugich czy tam trzecich szans (bo nie wiem ile on już ich w swojej karierze na tym forum dostał). Ode mnie totalny brak zaufania i nie zaaprobuję tej prośby.

@ pedalskaAprycja pudło. Ranga, o której mówisz zawsze była dla mnie drugorzędna na każdym forum i nawet jak mi ją odebrano to nie żywiłam do ciebie urazy. Kiedyś cię lubiłam, ale moja niechęć do ciebie powoli narastała wraz z każdym przebytym przez ciebie konfliktem z użytkownikami forum takimi jak destiny (na przykład naśmiewanie się z jego kontaktów z kobietami, co po prostu było żenujące), end (prowokacje na chatboxie po których napisał na ciebie przyjętą skargę) czy ludzie z drugiego serwera dd2, który kiedyś tu był. Swoją opinię argumentuje też faktem, że w okresie od maja do września 2023 pozwoliłeś sobie zostać zawieszonym w prawach, następnie zdegradowanym z rangi administratora, a ostatecznie skończyło się uzyskaniem wilczego biletu. Mnie naprawdę nie przekonuje sam fakt, że serwer ci się kręcił. Powtarzam - dla mnie jesteś człowiekiem, którego zaufaniem nie obdarzę, głównie z uwagi na fakt twojego charakteru. Nie kieruję się zemstą. Nie wiem czemu się tym zasłaniasz po raz kolejny jak w przypadku skargi enda. Uważam, że ludzie w pewnym momencie znowu się na tobie przejadą, ale teraz prawdopodobnie będziesz miał okazję pokazać mi, że jestem w błędzie.

Edytowane przez Laureanka
Dopisanie dwóch słów

IMG_0159.gif

https://csowicze.pl/topic/89197-pro%C5%9Bba-o-ub-misiek223/page/2/#findComment-428571

• Donator

jestem na tak i robimy dymy na forum

v3.png.e4356ff2ea9fe647b6290654e3f0c93a.

image.png

https://csowicze.pl/topic/89197-pro%C5%9Bba-o-ub-misiek223/page/2/#findComment-428572

Niech dostanie szansę. Każdemu należy się gdzieś tam po czasie UB. Myślę, że mógł zmądrzeć. 
Grunt, że widzi, że zjebał :) Nie wiem na ile to prawda, ale no cóż. 

PS. Boskiego też odbanujcie ;) 

Edytowane przez Mrs.Fuksiarav19
https://csowicze.pl/topic/89197-pro%C5%9Bba-o-ub-misiek223/page/2/#findComment-428573

Gość ferstel

Czy dostaniesz szansę, czy nie to już zależne jest od użytkowników, bo to w ich community były robione te wszystkie machlojki które nie powinny mieć wgl miejsca... Szczerze, jeżeli już miałbyś dostać szansę ( w co wątpię po opiniach ludzi ), to nad Twoim profilem byłby prowadzony dokładny nadzór: co piszesz, co robisz itp itd. Więc jeden krzywy ruch i poleciałbyś od razu. Jednakże, jeżeli miałbym dawać tutaj swoje zdanie to nie widzę tutaj Twojego powrotu ( jak pawałem do CIebie sympatią, ale jednak Rumcajs nie bez przyczyny dał Ci wilczy bilet i jednak nie powinno być z niego powrotu ). Wyrządzenie takiego syfu dla sieci to troszkę chu**e zniszczenie sobie PR'u i próbowanie wybielać się. 

Do tego jeszcze to? Trzymaj się jednej wersji ;)  

51934d1151bc2a3eed9006b7cee827ef.png  Screenshot_2024-11-05-19-25-57-570_com.a

https://csowicze.pl/topic/89197-pro%C5%9Bba-o-ub-misiek223/page/2/#findComment-428587

Ja również jestem za daniem mu ostatecznej szansy! 

Widać po temacie że wszystko przemyślał i nie zamierza robić drugi raz tej samej głupoty.

Lecz ta szansa powinna być ostateczna, jeśli popełni kolejny błąd to nie ma przebacz...

...

https://csowicze.pl/topic/89197-pro%C5%9Bba-o-ub-misiek223/page/2/#findComment-428590

18 godzin temu, Terrorist napisał:

Wg. mnie to co i kto mu pożyczył to powinna być ich sprawa komu kiedy i ile oddaje i czy wgl odda, jeśli ktoś głupi i naiwny to pożyczał :D 

Nie powinno się to odbyć tak, że ktoś mu pożyczył kasę a on nie oddaje to poleciał do Rumcajsa "ej on mi nie oddaje kasy" no to go zbanujemy, to jak w robocie czy szkole komuś pożyczasz siano i Ci nie oddaje to idziesz na skargę do szefa czy dyrektora? XD Ale taką podjęli decyzję i go zbanowali, trudno.

Wg. on akurat DD2 dobrze prowadził i kręcił no i na forum się coś zawsze działo :D czy to dymy czy normalnie czatbox kręcił

To jest ładnie napisane. Nie ma sensu rozwijać się na temat pożyczek ;)

Ja jestem za daniem szansy ponieważ będąc właścicielem serwer się kręcił i to konkretnie. Potem jak odszedł wiele się zmieniło, jeżeli są tu starzy gracze będą wiedzieć o czym mówię. Jest wiele osób które robiły dziwne rzeczy na forum jak i na serwerach dostały szansę więc uważam, że ta szansę powinien i on ją dostać. 

https://csowicze.pl/topic/89197-pro%C5%9Bba-o-ub-misiek223/page/2/#findComment-428592

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie