Moderator chyrlaak Napisano 6 Października 2024 Moderator Udostępnij Napisano 6 Października 2024 (edytowane) Privett. Uruchamiam specjalne miejsce, gdzie każdy z Was może składać swoje propozycje dotyczące rozwoju serwera, a także zgłaszać napotkane błędy. To przestrzeń stworzona z myślą o Was - społeczności, której opinie i pomysły są kluczowe dla dalszego usprawniania serwera i zapewnienia, że rozwija się w sposób, który odpowiada Waszym oczekiwaniom. Dlaczego to miejsce jest ważne? Błędy to naturalna część każdego projektu, szczególnie takiego jak serwer. Wiem, że niezależnie od tego, jak starannie pracujemy nad funkcjonalnościami, zawsze mogą pojawić się nieprzewidziane problemy. Chcę abyście czuli się swobodnie, informując nas o wszelkich nieprawidłowościach, które napotkacie podczas rozgrywki - niezależnie, czy są to drobne niedogodności, czy poważniejsze błędy. Dzięki Waszym zgłoszeniom mogę reagować szybciej i skuteczniej, naprawiając to, co nie działa, i eliminując ewentualne utrudnienia, które wpływają na Wasze doświadczenia. Oprócz zgłaszania błędów, bardzo zależy mi na Waszych pomysłach i sugestiach dotyczących nowych funkcji, zmian w istniejących mechanizmach, czy ogólnych usprawnień. Każdy z Was ma swoje unikalne doświadczenia i spojrzenie, a Wasze propozycje mogą znacząco przyczynić się do rozwoju. Czy to nowa funkcja, którą chcielibyście zobaczyć, zmiana w balansie rozgrywki, czy drobna poprawka - każda opinia jest dla mnie cenna i będzie uważnie rozpatrzona. Ale dla utrzymania porządku, wyznaczam tutaj pewne zasady co do zgłoszeń: Opisujcie szczegółowo - im dokładniej opiszecie błąd lub propozycję, tym szybciej i łatwiej będę w stanie się tym zająć. W przypadku błędów proszę o podanie informacji takich jak: co dokładnie się wydarzyło, kiedy, co robiliście w momencie pojawienia się błędu oraz jeśli to możliwe, dodajcie screenshota/nagranie. Konkretne sugestie - jeśli macie pomysł na usprawnienie, spróbujcie jak najkonkretniej opisać, na czym miałoby ono polegać oraz dlaczego według Was miałoby pozytywny wpływ na rozgrywkę czy ogólne funkcjonowanie serwera. Szacunek - każde zgłoszenie, niezależnie od tego, czy dotyczy problemów technicznych, czy propozycji, powinno być napisane z poszanowaniem administracji i innych członków społeczności. Proszę o konstruktywną krytykę oraz unikanie zbędnych emocji - dzięki temu proces wprowadzania zmian i poprawek będzie również bardziej efektywny. Sprawdzaj poprzednie zgłoszenia - zanim złożysz nowe zgłoszenie, sprawdź, czy ktoś inny nie zgłosił już tego błędu lub bardzo podobnej propozycji. Może uda się Wam wspólnie rozwinąć dany temat lub dostarczyć więcej informacji wspólnie w jednym temacie. Co później? Każde zgłoszenie z osobna sam uważnie przeanalizuję. W przypadku błędów, postaram się jak najszybciej wraz z @ Mesharsky znaleźć rozwiązanie i naprawić problem. W przypadku propozycji, dokładnie rozważę Wasze pomysły i wprowadzimy je tak, aby zapewnić Wam jak najlepsze wrażenia z gry. Nie wszystkie zgłoszenia będą mogły zostać wdrożone od razu, ale gwarantuję, że każdy pomysł zostanie odpowiednio przeanalizowany i nie pozostanie bez odpowiedzi. Dziękuję za zaangażowanie i cieszę się, że wspólnie możemy rozwinąć taki serwis Pamiętajcie, że każde Wasze wsparcie i pomysł są bezcenne i liczę na Waszą aktywność w tym temacie! Pozdrawiam. Edytowane 11 Lutego przez ogs Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89071-only-mirage-b%C5%82%C4%99dypropozycje/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi