Liryczna Napisano 30 Września 2024 Udostępnij Napisano 30 Września 2024 @ chyrlaak [P] Gdybyś mogła przeżyć jeden dzień z życia dowolnej osoby - kto by to był i dlaczego? Gdybym miała taką dowolność to wybrałabym Neila Armstronga w dniu, gdy postawił pierwszy krok na Księżycu. Chciałabym doświadczyć tego uczucia eksploracji [P] Jak wyglądałby Twój wymarzony dzionek, gdybyś miała nieograniczone zasoby? Zapewne byłby to jakiś domek na uboczu, w górach... Najlepiej śnieg dookoła, kominek, ciepły koc i kakao! Cały dzień oglądałabym Netflixa [P] Czy jest coś, czego nauczyłaś się przez ostatnie parę lat, co zmieniło znacząco Twoje podejście do Twojego emerytalnego życia? Ja jestem zdania, że każda nasza podjęta decyzja w życiu kształtuje nasze podejście do życia. Ciężko określić coś konkretnego. [P] Jeśli mogłabyś nabyć natychmiastowo jedną nową umiejętność - co by to było? Chciałabym móc rozmawiać ze zwierzętami [P] Co najbardziej cenisz w ludziach? Myślę, że jak większość z Nas - SZCZEROŚĆ [P] Jakie marzenie z dzieciństwa wciąż masz nadzieję zrealizować? Ja raczej miałam przyziemne marzenia, które już udało mi się zrealizować [P] Jakie wyzwanie chciałabyś sobie postawić w nadchodzącym roku? Już sobie postawiłam, wychowanie córki. [P] Gdybyś mogła stworzyć własne święto, co by to było i jak by je obchodzono? Obchodziłabym dzień "RUDEGO" Koniecznością byłoby picie wina xD @ ilovehotmilfs:3 [p] Jakie są Twoje największe hobby? Uwielbiam wszystkie prace kreatywne. Malowanie po numerach, czy wyklejanie diamencików.. Mam do tego anielską cierpliwość [p] Jakie osiągnięcie uważasz za największe w swoim życiu? Aktualnie, to moim największym osiągnięciem jest moja rodzina [p] Gdybyś mogła podróżować w dowolne miejsce na świecie, dokąd byś się wybrała i dlaczego? Chciałabym zobaczyć Stany Zjednoczone, konkretnie Arizone, bądź Teksas [p] Jak radzisz sobie ze stresem? Obecnie to staram się nie stresować [p] Jaka książka lub film miały na Ciebie największy wpływ? Myślę, że "Zanim się pojawiłeś" [p] Jakie są Twoje plany na najbliższą przyszłość? Urodzić i przeżyć xD [p] Co sprawia, że jesteś naprawdę szczęśliwy/a? Wszystkie małe gesty, wsparcie męża i kopniaki w brzuchu [p] Jakie trzy rzeczy chciałbyś/chciałabyś zmienić na świecie? Przede wszystkim zakończyć aktualnie trwające wojny, to byłoby rozwiązaniem wielu problemów. [p] Jakie było Twoje najważniejsze odkrycie o sobie w ostatnim czasie? Takie, że mogę więcej niż mi się wydaję. @ MajkiWolf150 [P] Co uważasz za największą red flagę u człowieka? Pisanie z błędami ortograficznymi xD [P] Masz jakieś zwierzątko, jak tak o jakie? Mam, pieska i kotka [P] Jaki jest najlepszy pro tip na życie jaki znasz? SAMODZIELNOŚĆ Uczucie swobody jest najcenniejsze. [P] Jakie cechy innych odpychają ciebie od nich, a jakie przyciągają? Odpycha zdecydowanie dwulicowość, a przyciąga poczucie humoru i empatia. [P] W co lubisz grać? Aktualnie najwięcej gram w Dead by Daylight [P] Jaka była twoja ulubiona bajka z dzieciństwa? Zdecydowanie Smerfy [P] Jakie błędne informacje podają o Tobie osoby, które Cię nie znają a myślą, że tak jest? Ciężko stwierdzić, bo aktualnie żadne takie informacje do mnie nie dotarły, aczkolwiek pewnie cos by się znalazło @ klamra [P] Jaki jest Twój ulubiony film/serial? Aktualnie oglądamy z mężem Breaking Bad, więc obecnie on jest ulubionym [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? Siedzieć na Tsku z @ waszmośćPanna [P] Co lubisz jeść? Najbardziej to gołąbki i kalfiora [P] Jaki jest Twój ulubiony kolor? Niebieski [P] Jaka jest Twoja ulubiona piosenka? Dedis - Zagubione Dziecko [P] Jaki jest Twój ulubiony zespół/wykonawca? Słoń, Floral Bugs [P] Żałujesz czegoś? Myślę, że każdy z Nas czegoś żałuje [P] Co jest dla Ciebie największym źródłem inspiracji? Myślę, że ludzka kreatywność, która nie ma granic [P] Kto jest dla Ciebie największym autorytetem? Najsilniejsza kobieta jaką znam, moja mama [P] Jakiej rady udzieliłabyś sobie sprzed 10 lat? Żeby wierzyć, mimo wszystko i będzie dobrze [P] Kiedy ten kogiel mogiel bo nie mogę się już doczekać Wołamy @ waszmośćPanna i działamy, hahaha Pytania, które się powtarzały ominęłam. Do następnego odcinka nominuję: @ ferstel 6 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89036-odpowiedzi-liryczna/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony ilovehotmilfs:3 Napisano 30 Września 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 30 Września 2024 7 minut temu, Liryczna napisał: Jakie są Twoje plany na najbliższą przyszłość? Urodzić i przeżyć xD kto by sie spodziewal hahaha powodzenia!!! 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89036-odpowiedzi-liryczna/#findComment-427415 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ferstel Napisano 30 Września 2024 Udostępnij Napisano 30 Września 2024 Godzinę temu, Liryczna napisał: Do następnego odcinka nominuję: @ ferstel Czekam Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89036-odpowiedzi-liryczna/#findComment-427423 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamra Napisano 30 Września 2024 Udostępnij Napisano 30 Września 2024 4 godziny temu, Liryczna napisał: [P] Kiedy ten kogiel mogiel bo nie mogę się już doczekać Wołamy @ waszmośćPanna i działamy, hahaha Halo, czekam! 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/89036-odpowiedzi-liryczna/#findComment-427428 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi