Moderator chyrlaak Napisano 23 Września 2024 Moderator Udostępnij Napisano 23 Września 2024 (edytowane) Privet. Chciałbym zwrócić uwagę na obecną sytuację dotyczącą ZOMBIE MOD-a prowadzonego przez @ LypSeN & @ Lolek , który odkąd tutaj wróciłem, ciągle jest równany z błotem. Negatywne opinie się mnożą wśród nowych użytkowników, którzy prawdopodobnie tylko po to się rejestrują. Zamiast być miejscem, które wzmacnia dobre imię CSOWICZY, tylko i wyłącznie je obciąża. Regularnie na czacie mrugają mi skargi na zarząd tego serwera, na to, że aktywność administracyjna nie istnieje, że ciągle ktoś cheatuje a podania są niedotknięte. Jakość ich działania jest zwyczajnie moim zdaniem niedopuszczalna xD Sugeruję administracji, głównie czerwonym, żeby poważnie przemyśleć przyszłość tego wraku serwera. Możliwości widzę dwie, albo znajdziecie i poświęcicie trochę czasu na gruntowne przegadanie kwestii z właścicielami, o których wspomniałem na początku i oni podejmą jakieś kroki, żeby to zaczęło jakoś prosperować - albo po prostu to wyrzućcie. Aktualny stan rzeczy jedynie szkodzi naszemu wizerunkowi, wypełnia trochę miejsca tutaj jednocześnie przyciągając tylko niezadowolonych graczy, którzy przychodzą się wyżalić. Chyba powinno nam zależeć na jakości, nie na ilości. Lepiej wyglądają 3 rozkręcone serwery, niż 10 a przy nich tylko na 3 ktokolwiek gra. Zwłaszcza, że na ten moment administratorów się nie przesypuje, żeby to wszystko jakoś ogarnąć. Podsumowując ten krótki temat, apeluję o podjęcie jakichkolwiek kroków przez @ Mesharsky @ White Legend @ ferstel w ostateczności @ ilovehotmilfs:3 (nie mam pojęcia jaki jest u Was podział obowiązków) w celu zażegnania kłopotu i stopniowej naprawy tego, co tu się dzieje EDIT: Pragnę zaznaczyć, że od 2-3 dni zerkałem na profile Panów z zarządu serwera i dosyć regularnie pojawiali się na forum. To nie tak, że ich nie ma. Tyle ode mnie na ten moment, czekam na aktualizację, chętnie podyskutuję na ten temat. Pozdrawiam Edytowane 23 Września 2024 przez chyrlaak Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88994-zombiemod-aktywno%C5%9B%C4%87-a-raczej-jej-brak/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator chyrlaak Napisano 24 Września 2024 Autor Moderator Udostępnij Napisano 24 Września 2024 Właściciel powstał z martwych. Osobiście cieszę się, że żyjesz! W porządku, nie ja tutaj decyduję, natomiast skoro potrafisz odpowiedzieć, to liczę, że coś ruszysz też na serwerze. 3 godziny temu, LypSeN napisał: Lecz razem z @ Lolek podejmiemy odpowiednie kroki. Trzymam Cię mocno za słowo i bacznie będę obserwował przez najbliższy czas czy jakiekolwiek kroki zostaną w temacie serwera podjęte. Przy obecnej sytuacji sam od siebie radzę jak najszybciej znaleźć jakiegoś aktywnego administratora, bo jest tragedia. Rób, kręć, walcz razem ze swoim wspólnikiem - niech to się rozbuja i problem powoli zniknie. Na ten moment temat uważam za "zawieszony", czas pokaże czy podołasz i Twoje ogromne 10-letnie doświadczenie w prowadzeniu serwera wystarczy, żeby ten temat wracać nie musiał. Szkoda tylko, że do Twojej jakiejkolwiek reakcji był taki temat w ogóle potrzebny.. Wasze niedbalstwo skutkuje przypisaniem Wam bardzo niekorzystnej opinii, której usunięcie będzie teraz wyzwaniem. Jeśli administracja nie ma nic do dodania i ma potrzebę zamknąć temat -> nie widzę przeszkód. Miłego wieczoru Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88994-zombiemod-aktywno%C5%9B%C4%87-a-raczej-jej-brak/#findComment-427140 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi