Skocz do zawartości

Zablokowane [IKS] INFORMACJE SERWERA ZOMBIE| START

Przemek28x

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel CS 1.6 [IKS] [ZOMBIE+EXP 95LV]

@ Madara@ Majkelozos

@ ghostrider @ moose`

@ toxic420 @ Wirtuozo

START SERWERA 22.09.24

GODZINA 13:00

Discord

https://discord.com/invite/S96FFM9ZM7

Żyjemy ogromną nostalgią głównie do tego zombie moda.
Wielu z nas grało na nieistniejącej już sieci [IKS] skilluj.com

Sieć upadła z niewiadomych nam przyczyn. 
Nasz znajomy "DjDanio" został opiekunem ZM x miesięcy przed upadkiem sieci i skopiował wszystko.

Paczka serwera jest z nami od 2017r.
Żyjemy przydomkiem serwera [IKS]
Dużo osób kojarzy ten skrót i dzięki temu, możemy również liczyć na nostalgie starych graczy którzy wracają.

Między innymi znalazł nas w ten sposób "WirtuozoMagnatu" wpisując na fb skrót "IKS" i wyskoczyliśmy z swoim Funpage.

Mamy mnóstwo stałych graczy którzy czekają na serwer. Nie będą oni 24/7
każdy już gdzieś dorósł. Miło usłyszeć/zobaczyć  jednak te  same głosy,nicki z ponad 12 lat
.

Dużo przeszliśmy z tą paczką. Mieliśmy ogrom wzlotów i upadków. Wszystko dlatego,
że startowaliśmy już kilkukrotnie, z marnym skutkiem na gotowej wcześniej paczce.

Paczka iks skilluj miała swoje bagi. Za każdym startem coś poprawialiśmy, by się ich pozbyć. Jednakże zmiany nie były na tyle widoczne jak obecne.

Ja przez kilka startów Zombie Moda, wyciągnąłem wnioski dlaczego odnosiliśmy porażki.

Podzieliłem się nimi z pozostałymi i przekonałem ich co można zmienić i przytaknęli.

Takim o to sposobem powstajemy od nowa. Może późno, lecz lepiej później niż wcale.

Chce iść w stronę zagranicznego rynku. 

Przetłumaczyłem serwer w 90% na 9 różnych języków. W Planach jest dodanie jeszcze 2-3 języków do kolekcji.

Wszystko dlatego, że nie wiem na jaką narodowość się nastawiać. Liczę na to że będą grały różne nację dzięki skutecznej reklamie. 

Przetłumaczony w 90%,  ponieważ odpuściłem sobie tłumaczenie np. 

"ładowanie umiejętności klasy" Każdy choć trochę rozumny zobaczy %liczenia ładowania umiejętności.

Tak samo, gdy pisze Po angielsku np.

"kill Bomb" to każdy zrozumie, że ona zabija ludzi. Nie potrzebuje informacji na say typu "bought kill Bomb"

lub jeszcze inny przykład "You used knife blink"

ogólne tego typu napisy w zagranicznym języku...

Reklama Serwera & zachęta dla graczy

Posiadam na komputerze mnóstwo zagranicznych boostów:

- Od darmowych,
- Po płatne,
- W planach również mam zamiar nagrywać filmy na platformę YouTube
Tyle ile czas pozwoli, będę nagrywał rozgrywkę.

Będę przerabiał filmy w prosty sposób. Wszystko ze względu na to, że nie mam doświadczenia w obróbce.

Chcemy wprowadzić na serwerze jak największą rozpoznawalność i reklamę dla Siebie i dla sieci CSOwicze.PL

W menu Gui,
W menu worków,
W menu Noży,
W menu Zmiany języków

Zostały dodane prefixy.

W każdym wymienionym menu jest wyświetlany nasz FunPage,Discord i Forum CSOwicze.PL

Zdjęcia na dole.

Żeby jeszcze głębiej zachęcić gracza do naszego serwera:

Wprowadziliśmy w pełni darmową usługę VIP dla każdego gracza.

Ma on wszystko, co posiadał na każdej z dotychczasowych odsłon.

Żeby nie było tak kolorowo. Serwer musi dostać parę groszy na reklamę

została stworzona usługa Golden Vip.

Golden Vip będzie wspierany, aktualizowany. Oczywiście nigdy na serwerze nie będzie tak,
że nikt nie ma z nim szans.

Jest to dodatkowy przywilej z różnymi smaczkami. Nie ma on jednak na celu dominować.

Ogromne podziękowania należą się dla mojego znajomego z wspólnego Discorda -> TeKlaK <-.

Dokładnie dzięki tej osobie, zacząłem grzebać przy serwerze i wprowadzać swoje pomysły.

On naprawdę ma dużo cierpliwości i chęci. Chociaż jak to pisał, jednego razu aż parował :D

Gdyby nie On, paczka nie byłaby w takim stadium. Na początku pomagał mi bez interesownie. 

Miałem jednak przemyślenia, odnośnie serwera i wyszedłem z inicjatywą opłat za pomoc. 

Przerabiał dla mnie mnóstwo pluginów, poświęcając swój czas, za co jestem naprawdę wdzięczny.

Jest to drobny hołd, jaki mogę dla Ciebie zrobić. Gdybyśmy mieszkali bliżej,
to przywoził bym Ci kilka skrzynek piwa :D

- Dodawał możliwość LANG do pluginów, które go nie miały. Dzięki niemu, mogłem bawić się obecnymi językami.

- Przerabiał różnorakie pluginy, które miały błędy w sobie, lub gdy czegoś im brakowało też się tym zajął.

- Dodawał prefixy w każde miejsce, o które go porosiłem.

- I wiele innych. Gdy czegoś nie wiedziałem, on tłumaczył i naprowadzał!

jeszcze raz Pozdrowienia i dziękuje za tą anielską cierpliwość. Na serwerze znajdziecie go pod Nickiem "DzieciKukurydzy"

A teraz tak. Na pewno wiele osób już zauważyło, że cały czas jest stadium "10" graczy na serwerze.

Tak, to są boty. Żeby załagodzić sytuację napisze wprost.

Tak, boty będą na serwerze. Jednak przeczytajcie do końca, bo wiem że jest hejt na "LyPseN"a

U nas na serwerze będzie ich od 5 do 10 max!!

Nie mam zamiaru bawić się w ilości botów raz więcej, raz mniej. Nie chce żeby serwer stał pusty.

Dlatego zdecydowałem się na kilka botów. Jest to o wiele lepszy sposób jak pusty serwer i "albo wejdą, albo nie wejdą"

Klasy na zombie modzie zostały stworzone tak by, stwarzały zagrożenie w każdych warunkach. WIĘCEJ informacji o klasach na dole.

Boty z których korzystam, nie są perfekcyjne, ale są lepsze jak u LypSeN'a

(u niego głównie stoją i patrzą się ?)

- Boty Zombie potrafią niszczyć takie byty jak Worki z piaskiem i Laserowe Miny

- Boty wykonują cele, wchodzą do kampy. Potrafią się też gdzieś przyciąć, ale na to już jest sposób. (SemiClip)

- korzystają z sklepu extra items, dzięki czemu potrafią między innymi;

- Rzucić bombe infekcyjną,

- Kupić kamizelkę,

- kupić Maskę gazową.

- kupić Szalone Zombie

- Kupić knife blink (Nóż teleportacyjny)

- Strzelać z bazooki

- (Oczywiście wszystko zależy od interwału, który kupią. Jednak można tak naprawdę go przechytrzyć, ustawiając odpowiednią cyfre do kupna Extra Items…)

- Zablokowano wybieranie bota jako nemezis i assassin. Nie były funkcjonalne, usunięto usterke.

- Zablokowano kilka klas dla botów.

Jest to zrobione specjalnie po to, aby wybrały trudniejsze klasy.

Jeżeli ma już być bot, to niech stwarza zagrożenie. Nie chce żeby stały tylko przy kampie i się gapiły.

Jeżeli ktoś z was, nadal ma niechęć to po prostu polecam sprawdzić i się przekonać.

Powtórzę tylko jeszcze raz. Min-5 Max 10 Botów.

A co do LyPseN'a to serio miał dobry pomysł. On lubi tryby Zombie, bawi się tym.
Poniekąd zamiast hejtu, trzeba polać mu to Piwko. ?

Klasy prezentują się następująco

[Twardy Zombie] Ma najwięcej HP z wszystkich klas i zmniejszony odrzut broni

[Duszek Zombie] Jest całkowicie niewidzialny i ma 500hp

[Smoker] Przyciąga językiem [klawisz G]

[Ciemny Zombie] Po x strzałach ekran u człowieka się ściemnia na czarno

[Regeneracyjny Zombie] Regeneruje HP i jest szybki

[Boomer Zombie] Wybucha po śmierci, zabierając x HP 

[Super Skoczek] Posiada 200 skoków, do wyczerpania limitów

[Ognisty Zombie] Strzela kulami ogarnia. Jedna kula zabiera 30HP

[klawisz R]

[Zombie Tesla] Posiada 2 kule, które paraliżują pociskiem na x Sekund

[klawisz R]

[Alpinista Zombie] Potrafi chodzić po ścianach, lub jak kto woli wspinać się.

[Lewy ctrl + spacja]

[Hunter] Potrafi szybko biegać jak na SH przez x sekund

[klawisz R]

[Jezus Zombie] Wskrzesza wszystkie zmarłe zombie. Jedno użycie do śmierci. Przydatne na modach, które nie odradzają ZM.
 [klawisz R]

[Świnia Zombie] Klasa która potrafi latać przez x czasu.

[klawisz G]

[Crab Zombie] Jest mały, zwinny i trudno go trafić. Hp będzie balansowane // Tymczasowo wyłączony

**** Odbyte aktualizacje ****

14.06.2024 godz. 11;42

Wracamy po przerwie!

Aktualizacja 1.0

-Zmiana silnika z Advanced, na special 4.5
-Plusy? Lepsza optymizalizacja silnika+ nowości. 

Od teraz jest możliwość zmiany koloru

-latarki

-noktowizora

-koloru hud.

21.06.2024 godz. 14;11

Aktualizacja 1.1

- Estetyka całego menu

- Nowa klasa Zombie który potrafi latać 

(Będzie służyć na jp.) Więcej informacji związanych  z nią  po testach balansu.

- Usunięto zbędne bronie do wyboru

- Usunieto smoga z jetpacka

(powodował lagi)

- Przestawiony hud na środek górnego ekranu 

- Od teraz właściciel lm nie może niszczyć swoich min. Będzie mógł tylko zabierać przez bind.

26.06.2024 godz. 19;08

Aktualizacja 1.2
Po raz pierwszy, z naszych edycji zostaje dodane;

- Kamizelkaa Anty-Infekcyjna. Zostanie nałożona blokada na max 2 sztuki w rundzie na osobe.

- Na modach swarm,plague nemezis można od teraz kampić

- Laser miny, Worki z piaskiem od teraz na modach swarm,plague, nemezis zostają wyłączane

- klasa Hunter Zombie i Jezus zombie mają przypisany klawisz umiejętności na <G>

(Wcześniej trzeba było wpisywać, aby działał)

- Od teraz na modzie swarm,sniper został wyłączony jetpack. W ogóle nie można go kupić.

- AWP i m249 (potoczna krowa) zostały wyrzucone z sklepu kupna. Robił się tylko zbędny syf.

- Smoker zombie. Prawdopobonie będzie można  od teraz ciągnąć przez elementy lub luki. Ale, ale zostanie nałożona blokada np. 2-3 osoby max

- Powraca klasa Crab Zombie :X

- Nowy item; Sawn of Shotgun. U nas będzie przetłumaczone na "Krótka strzelba". Obecnie jest za mocna, z czasem będę skracał jej dmg :d. 

- Wraca stary model Assasina z pięknych czasów skilluj.

Aktualizacja 1.3 | 11.08.11. godzina 17;31

Uwaga! Opiekunami serwera zostają "Madara" i Majk" Gratulacje :)!!

----------------> ***UWAGA*** <----------------                                
  --------<LANG SERVER ZOMBIE PLAGUE IKS>---------

- Serwer został przetłumaczony w 90% na 9 różnych  języków. W planach boostowanie go na zagraniczne kraje!
 Od kilku miesięcy są w planach reklamy. będą one w postaci zagranicznych boostów, YouTube. Możliwe że tiktok. Czas pokaże.
Języki będą jeszcze rozszerzane o 2-4 języki.

Na zdjęciach macie krótki przykład, jak wyglądają.

POZOSTAŁE AKTUALIZACJE:

- W pełni darmowa usługa vip dla każdego gracza na stałe. (Posiada wszystko, co posiadał u nas VIP)

- Nowa usługa do kupienia - Golden Vip (Będzie on rozwijany, serwer musi też mieć na reklamę)

- Zwykły vip limit AP 300

- Golden vip limit AP 500

- Golden vip ma dostęp do sklepu Darmowego vipa

- Golden Vip posiada 3 skoki

- Sawn of Shotgun zostaje dodany do sklepu GoldenVipa (Na razie bez lang, bo są problemy)

- Kill Bomba zostaje dodana do sklepu Golden Vipa (Na razie bez lang, bo są problemy)

- Zupełnie nowe noże. Możliwe że zostanie zmienionych kilka modeli)

- Z racji że będzie darmowy vip, ceny w sklepie  extra items będą zwiększone (Musi być balans AP, człowiek nie żyje samym zabijaniem ZM)

- Stary jetpack miał bugi. Zostaje zastąpiony innym. Tymczasem wraca stary styl latania z bronią. (W poprzednim jetpacku, latać można było głównie gdy był model jetpacka, nie broni)

- Zostaje dodana Bomba iluzyjna

- Podkreślono na biało guzik używania umiejętności ZM

- Dodano plugin, w którym po każdym zginięciu Zombie, wypada "worek z ilością AP 3"

- Dodano "drobny" efekt zarażenia w postaci "czerwonego pazura"

- Dodano Golden AWP do sklepu Golden Vipa

- Hp zombie zostanie zwiększone. Jeszcze nie wiem o ile (Musi być balans. Teraz każdy będzie miał nieskończoną amunicję od początku. Wszystko mówi samo za Siebie.)

- prawdopodobnie zostanie zmieniony knockback zombie (Odpychanie z broni)

- Dodano prefixy do reklamy naszego facebooka, forum i discorda. Są one w:

Menu worków,
 menu knife,
 menu Lang,
 menu gui

START SERWERA 22.09.24

GODZINA 13:00

■ Discord ■

Nie mogę stawić screena z workami ?

Zapraszam do dyskusji

Zrzut_ekranu_2024-09-08_170334.png.f601512ccbaf67d6f78c6dc567458b0e.png

Zrzut_ekranu_2024-09-08_170356.png

Zrzut_ekranu_2024-09-08_170418.png

Edytowane przez Przemek (Fatty)
https://csowicze.pl/topic/88942-iks-informacje-serwera-zombie-start/

Powiem krótko, jako osoba która mocno przetestowała serwer, spędziła już dużo czasu na nim i grała na poprzednich edycjach. Jest to najlepszy i najbardziej dopracowany serwer na jakim grałen :D 

Pozdrowionka i kurcze wbijać na start serwera. 

https://csowicze.pl/topic/88942-iks-informacje-serwera-zombie-start/#findComment-426779

Co tu dużo pisać zapraszamy do kupna goldena i dużo spędzania czasu na servie. Do zobaczenia ?

?

Edytowane przez Majkelozos

Snoop Dogg Wtf GIF by mateo1mc

https://csowicze.pl/topic/88942-iks-informacje-serwera-zombie-start/#findComment-426781

Na pewno wejdę i kto wie może zostanę na dłużej na serwerze bo zapowiada się ciekawie. Widać dopracowanie, a co do Lypsena to trochę go wybronię, że jego boty koniec końców coś potrafią (kupują nawet jetpacki) i może to po prostu kwestia konfiguracji, nie wiem w 100%. Tak czy siak widzimy się na oficjalnym otwarciu

sygnatura.png.c2bdcf9b6a949c3ced5d9508c978a69a.png

STEAM    YOUTUBE

https://csowicze.pl/topic/88942-iks-informacje-serwera-zombie-start/#findComment-426787

• UB Team CS 1.6

Już w Niedzielę o 12:00 otwarcie serwera i zapraszam wszystkich chętnych to rozwalania głów i dobrej zabawy :D 

Godzina otwarcia uległa małej zmianie ale to dla Was na plus bo godzinę szybciej możecie zacząć nabijać sobie statystyki a wiem, że niektórym bardzo na tym zależy także czekamy na Was z bronią w ręku :kappa: 

xsspyp1487608400(1)(1).png.dd40dae82f54ce6205115afe9ff76ff8.png

https://csowicze.pl/topic/88942-iks-informacje-serwera-zombie-start/#findComment-426997

• Właściciel CS 1.6 [IKS] [ZOMBIE+EXP 95LV]

Tak jak napisał @ Madara START JUZ W TĄ NIEDZIELE! GODZINA:

12:00

Zapraszam na naszego Funpage!

https://m.facebook.com/

Zapraszam na nasz Discord!

Zapraszam na nasz serwer ?

146.59.108.100:27016

Screenshot_20240904-101009_Chrome.jpg

https://csowicze.pl/topic/88942-iks-informacje-serwera-zombie-start/#findComment-427000

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie