Skocz do zawartości

Zablokowane DanSan

DanSan

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor

1. Nick zbanowanego: DanSan

2. Czas na ile został zbanowany: nie wiem jebie mnie to :) 

3. Powód bana: wlasnie chce wiedziec ? 

zaczolem grac po rocznej przerwie po spinie tutaj kto wie to wie i nagle jakies muty na czat i glosowki wbijam normalnie pograc a tu takie beee rzeczy. Prosze zeby to sprawdzil jakis ogarniety nie opiekun ale cos wyzej bo mysle ze przez jakies znajomosci sie odpierdala nie dobrze.  JESZCZE KWESTIA BANA NA MOWIENIE I CZAT NIECH TO SPRAWDZI KTOS POWYZEJ OPIEKUNA BO WIDZE UPRAWIENIA ZOSTALY PRZEKROCZONE sam tu adminem bylem przez dluzszy czas ale widze grubo teraz tu jest :)  to sie tyczy wielkiego opiekuna @ Do spodu jak tu gralem pucowales sie jak pazina a teraz zgrywasz nie wiadomo kogo opiekun wielki.  PRZEDSTW POWOD BANA NA POCZATKU MUTE PRZYMKNELEM OKO ALE POTEM BAN NA CZAT I PISANIE ZEBY DUPIE ZAINPONOWAC WEZ SIE USPOKOJ I SIE NIE WCZUWAJ TAK TYM BARDZIEJ ZE WBILEM TU PO TAKIEJ PRZERWIE WIDZE SKRZYELKA URUSLY I TO ZA BARDZO DLA MIE I TAK JESTES PAJACEM KTORY SIE ZA BARCZO POCZUL TUTAJ FAKT MOZESZ NASCIEMNIAC NAOPOWIADAC MAJAC RANGE. Nie usuwaj tematu ani nie tuszuj bo do wlasciela napisałem.  Dzięki śliczne. Pozdrawiam ;)

3 godziny temu, DanSan napisał:

1. Nick zbanowanego: DanSan

2. Czas na ile został zbanowany: nie wiem jebie mnie to :) 

3. Powód bana: wlasnie chce wiedziec ? 

zaczolem grac po rodznej przerwie po spinie tutaj kto wie to wie i nagle jakies muty na czat i glosowki wbijam normalnie pograc a tu takie beee rzeczy. Prosze zeby to sprawdzil jakis ogarniety nie opiekun ale cos wyzej bo mysle ze przez jakies znajomosci sie odpierdala nie dobrze.  JESZCZE KWESTIA BANA NA MOWIENIE I CZAT NIECH TO SPRAWDZI KTOS POWYZEJ OPIEKUNA BO WIDZE UPRAWIENIA ZOSTALY PRZEKROCZONE sam tu adminem bylem przez dluzszy czas ale widze grubo teraz tu jest :)  to sie tyczy wielkiego opiekuna @ Do spodu jak tu gralem pucowales sie jak pazina a teraz zgrywasz nie wiadomo kogo opiekun wielki.  PRZEDSTW POWOD BANA NA POCZATKU MUTE PRZYMKNELEM OKO ALE POTEM BAN NA CZAT I PISANIE ZEBY DUPIE ZAINPONOWAC WEZ SIE USPOKOJ I SIE NIE WCZUWAJ TAK TYM BARDZIEJ ZE WBILEM TU PO TAKIEJ PRZERWIE WIDZE SKRZYELKA URUSLY I TO ZA BARDZO DLA MIE I TAK JESTES PAJACEM KTORY SIE ZA BARCZO POCZUL TUTAJ FAKT MOZESZ NASCIEMNIAC NAOPOWIADAC MAJAC RANGE ALE POZA TYM JESTES NIKT I SAM O TYM WIESZ   

Skończyła się samowolka misiu ktoś wyżej od Ciebie sprawdzi co i jak. Myślałeś że tu nie gram odwołania nie napisze? Pompa pazino. Nie

zamykają tematu ani nic bo do wlasciela napisałem :)

Teraz się nie dziwię że mało ludzi gra. 

https://csowicze.pl/topic/88832-dansan/

• Właściciel

Patrząc na twój sposób pisania i to że nie potrafisz napisać nawet normalnego odwołania, najwyraźniej ban był słuszny.
To nie jest forum dla zwierząt którzy będą przychodzić, wyzywać osobę która nadała bana i oczekiwać cudów.

Bana dostałeś za to że miałeś aktywnego w poprzednim bansie: https://amxxbans.csowicze.pl/bans/713

Jestem pewien że jakbyś napisał ten temat inaczej i miał za grosz kultury, sytuacja mogłaby być inna i możliwe że dostałbyś UB.
A tak to dostaniesz warna +3.

Pozdrawiam

nezuko-glowing-eyes-demon-slayer-gif-des

https://csowicze.pl/topic/88832-dansan/#findComment-426201

• Właściciel

bG2PJjF.png

* Wiadomość wygenerowana automatycznie *

─────────────────────────────────

BRAK UB

─────────────────────────────────

Administracja CSowicze.pl

nezuko-glowing-eyes-demon-slayer-gif-des

https://csowicze.pl/topic/88832-dansan/#findComment-426202

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie