#Harris2028 Napisano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2024 Privet W tej chwili treść mojej uwagi kieruje przede wszystkim do @ ferstel. Odniosę się do Twojego rozpatrzenia mojej skargi na @ White Legend. Cytat Sama reakcja White Legend. W niektórych momentach prawdą jest że nie powinien użyć niektórych zwrotów, jednakże ja również chciałem napisać Tobie odpowiedź na Twoje "zaczepki" poprzez dodawane wpisy na chatboxie, ale wolałem się ugryźć w język... Co warto zauważyć, White Legendnie złamał jednak żadnego punktu z regulaminu, ponieważ nie obraził Cię w żaden sposób, tylko wyraził swoje zdanie na temat "poglądów" które usilnie próbujesz nam przekazać na chatboxie. Bardzo jednak nalegam żeby sam White Legendoraz reszta administracji moose`, ilovehotmilfs:3, Jax Tellerstarały się zatrzymywać swoje opinie na temat wpisów Twink'a, lub komentowały to w sposób odpowiedni i spokojny.. @ ferstelprzyznaj się, że nawet nie przeczytałeś wpisów Łajta z mich ss'ów. Nie jesteś aż tak bezczelny, żeby pisać, że @ White Legendnie złamał żadnego punktu regulaminu pisząc do mnie, że jestem "kolorowym chwastem", "dewiantem", czy sugerując, że ktoś mógł użyć gumki. Nazwanie mnie dewiantem nie jest wyrażaniem swojego zdania nt. moich poglądów, bo bycie gejem nie jest poglądem - ja nikogo nie zmuszam do zmiany orientacji, bo tego się nie da zrobić. Sugerujesz mi, że to odpowiedzi na moje zaczepki, tylko to nie ja prowokuje. Wczorajsza gównoburza została sprowokowana przez @ White Legend: Ja tylko napisałem, że Filo jest ładna, a @ White Legend, @ DON P Z Xi @El Mafiosozaczęli ochoczo rechotać i pisać głupoty o leczeniu "dewiacji", czy aborcji do 18 r.ż. żeby rodzice mogli "naprawić swój błąd". Tak jest praktycznie cały czas - to mnie zarzuca się hejtem w bardzo agresywny sposób. inny przykład zaczepki: - W kwestii nie złamania żadnego punktu regulaminu. Powyższy ss jest złamaniem punktu 3.10. tj. ""3.10. Wszelkich form wyzywania, nękania, prześladowania, chamstwa oraz poniżania w kierunku innych użytkowników forum. Naruszenie tego punktu może skutkować ostrzeżeniem, blokadą konta lub permanentnym wykluczeniem z forum." Jest to skrajnie chamski komentarz obrażający mnie i moich rodziców - to nie tylko wyzywanie i chamstwo, ale również poniżanie zawarte w 3.10. Tutaj w dalszym ciągu wyzywanie mnie - tym razem od kolorowych chwastów. I ciągłe pisanie przez niego, że jestem dewiantem też jest obrazą. Homoseksualizm nie jest dewiacją i przeczenie temu faktowi nie jest opinią tylko ciągłym prześladowaniem w myśl punktu 3.10. To nie jest miłe czytać na każdym kroku, że jest się dewiantem, chorym psychicznie i na każdym kroku gdzie minimalnie choćbym wspomniał na ten temat to jego to obrzydza - to jest również prowokacja. Czy jak ja zacznę pisać, że 2+2 to 5 i dodam, że jesteście debilami, bo takie jest moje zdanie nt. dodawania to będzie wyrażanie opinii czy pierdolenie głupot? Tylko to tutaj położę. Punkt 3.3 regulaminu zabrania publikowania treści [...] w tym: nienawiści rasowej i etnicznej. Nie można było napisać czegoś w stylu: nie popieram polityki migracyjnej ue, bo część uchodźców ma problem z dostosowaniem się do życia w społeczeństwie Europejskim przez co mamy wzrost przestępczości? Zamiast tego jest bardzo agresywny wpis obrażający ludzi. Ja w ramach poglądów głosiłem choćby, że chce równość małżeńską - normalne, łagodne wyrażanie zdanie, które spotyka się z wyzwiskami w moją stronę. Cytat Wracając do #1 - jeżeli Twoje wpisy dalej będą nagminnie umieszczane i pomimo poprzednich upomnień dalej będziesz "ogłaszał się swoimi poglądami" i dodawał dla niektórych niesmacznych grafik to możliwość pisania na chatboxie zostanie ograniczona w ostateczności na CZAS NIEOKREŚLONY. I znowu ta sama gadka. Ja w zasadzie o poglądach nie pisze tutaj nic. Bycie gejem to nie jest pogląd, ja nikomu tego nie narzucam - przecież orientacji seksualnej się zmienić nie da, a ja piszę o sobie. Grozisz mi trwałym banem na czatboxa za zdjęcia, które nie łamią żadnego punktu regulaminu, a wybielasz ADMINISTRATORA, który OBRAŻA użytkowników. PS Przypomnę tylko, że otrzymałem 2 punkty ostrzeżeń za wrzucenie mema z Braunem... Jak widzę tego typu memy są prowokacją tylko jeżeli wrzucam je ja. Inni wrzucają "ostre" memy i nie nie ponoszą za to żadnej odpowiedzialności. Na przykład co to ma być? Obraża mnie jako geja chcącego mieć dziecko - to jest prowokacja. To jest pokaz skrajnego kolesiostwa. @ White Legend jest administratorem i takie zachowanie na tej randze nie pasuje. Wnoszę @ Mesharsky o nie zamiatanie sprawy pod dywan tylko wyciągnięcie konsekwencji wobec niego. To nie jest forum dla faszystowskich ekstremistów tylko dla graczy - ludzi z różnymi poglądami. Dlatego proszę całość administracji o uczciwe traktowanie wszystkich użytkowników niezależnie czy mają oni poglądy prawicowe, liberalne, lewicowe etc. Tu szczególnie prośba do @ White Legend, aby zaprzestał prowokowanie mnie i nie wyrażał swoich poglądów w sposób obrażający innych. Naprawdę można przeprowadzić normalne dyskusje, gdzie użytkownicy wyrażają swoje opinie/poglądy bez atakowania innych. Wiem, że sam nie jestem bez winy, bo też zdarza mi się prowokować. Czasem też mi puszczą nerwy i napisze zbyt wiele Pozdrawiam Kryspin 1 1 9 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88693-uwaga-dotycz%C4%85ca-post%C4%99powania-administracji/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomocnik Mikołaja .Reyvikz Napisano 1 Sierpnia 2024 Pomocnik Mikołaja Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2024 (edytowane) Forum CS nie jest paradą równości czy innym tego typu wydarzeniem, aby na wszystkie możliwe sposoby przedstawiać swoją orientację. Warto zauważyć, że większość osób negatywnie nastawionych do ciebie, mogłaby być obojętna, gdyby nie sposób, w jaki się zachowujesz. Przed twoim pojawieniem się na forum, takie tematy nawet nie były poruszane. Trzeba pamiętać, że do dyskusji potrzeba przynajmniej dwóch osób. Myślę, że sposób rozpatrzenia skargi na Łajta miał poniekąd na celu przekaz, który zawarłem w pierwszym zdaniu tej wypowiedzi. Powinieneś to uszanować i opanować swój sposób komunikacji na forum, ponieważ dzisiejsze reakcje pewnych osób są bezpośrednim skutkiem twojej prezentacji na czacie i w innych segmentach forum. Uważam, że te sytuacje mogłyby nie mieć miejsca, gdybyś zwracał uwagę na kontekst i charakter miejsca, w którym dzielisz się swoimi poglądami, wyborami i swoją orientacją. Dodam jedynie, że ten temat powinien być raczej w dziale ze skargami. // ten mem, za który dostałeś warna, to czysta mowa nienawiści. #GrzegorzBraunNaPrezydenta Edytowane 1 Sierpnia 2024 przez The end. 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88693-uwaga-dotycz%C4%85ca-post%C4%99powania-administracji/#findComment-425558 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mesharsky Napisano 2 Sierpnia 2024 Właściciel Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2024 Racją jest to że nikt nie powinien naśmiewać się ani krytykować z twoich poglądów, czy to gej czy to cokolwiek innego. Jest to twoja sprawa i powinna zostać uszanowana. Pogadaliśmy sobie z White i dostał upomnienie aby zachował większy profesjonalizm w wypowiedziach na swojej obecnej randze. Jednakże, patrząc na logi czatu z przed miesiąca. Sam doprowadzasz do takiej sytuacji. Celowo wysyłając niepotrzebne gify/zdjęcia na czacie jakiś dwóch mężczyzn/chłopaków aby wywołać niepotrzebną prowokacje, mimo że użytkownicy cię upominali żebyś zachował sobie to dla siebie, poszanować twoją orientację to jedno, ale spamować nią w kółko gdzie nie każdy sobie tego życzy to drugie. Było widać że robiłeś to celowo i nie było to wcale potrzebne, nie miało to kontekstu.. był to po prostu ciągły spam podobnymi zdjęciami. Lepiej zachować takie rzeczy dla siebie, nie każdy to lubi, dla większości jest to wręcz niesmaczne. Temat zamykam. 2 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88693-uwaga-dotycz%C4%85ca-post%C4%99powania-administracji/#findComment-425566 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi