Skocz do zawartości

Zablokowane skarga White Legend

#Harris2028

Rekomendowane odpowiedzi

Data zdarzenia: od kiedy tutaj dołączyłem

Nick użytkownika: @ White Legend

Dowody:

doowowdywhite.thumb.png.97f44b77fad6acf4af36d7111fdb9278.png

Świadkowie: czatbox

Uzasadnienie: Podobnie jak u DONA złamany i to wielokrotnie punkt 3.10 i nie tylko. @ White Legendjak powyżej widać wielokrotnie dodaje wpisy o charakterze rasistowskim i obrażającym mnie. Najlepsze w tym wszystkim jest to jaką funkcje sprawuje na tym forum. Kiedyś próbował się tłumaczyć, że to jego "zdanie", ale jest to chamskie i bardzo obraźliwe względem mnie i innych osób LGBT - ponadto ciągle powtarza niezgodne z obecną wiedzą naukową kłamstwa jako że jest to choroba.

PS Wolność słowo nie daje wolności do obrażania innych i uprzykrzania im życia. Obrażanie innych to nie są poglądy.

Edytowane przez Twink gang
https://csowicze.pl/topic/88678-skarga-white-legend/

• Opiekun UBTeam CS2

Art. 54. - [Wolność słowa] - Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej.

Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

Kolejna skarga z du*y.

anonimous-hacker.gif

https://csowicze.pl/topic/88678-skarga-white-legend/#findComment-425490

• Pomocnik Mikołaja

Wprawdzie okazuje się, że twoja postawa mocno szkodzi forum csowicze.pl. Dwutygodniowa blokada dostępu do czatu miała na celu ostrzeżenie cię i wskazanie, że twoje prowokacyjne zachowanie nie będzie tolerowane, a mimo to kontynuujesz niesmaczny spektakl. Byłeś już wielokrotnie blokowany i ostrzegany - tutaj i na innych forach - ale nadal nie widać poprawy w twoim zachowaniu. Z tego też powodu jestem za odebraniem ci dostępu do przeglądania zawartości forum.

Podpisano

2024. The end. Bóg | Honor | Ojczyzna

https://csowicze.pl/topic/88678-skarga-white-legend/#findComment-425499

14 godzin temu, 1XTIGERX8 napisał:

Art. 54. - [Wolność słowa] - Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej.

Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

Kolejna skarga z du*y.

to artykul a nie punkt regulaminowy

https://csowicze.pl/topic/88678-skarga-white-legend/#findComment-425514

Gość ferstel

Za zgodą Mesharskyzajmę się tą sprawą... 

Na samym początku przejdziemy do tematu CiebieTwink gang. Umieszczasz takie wpisy o które byłeś setki razy upominany, ale zawsze to samo się powtarzało. Rozumiem że każdy ma swoje poglądy, jednak narzucanie i "spamienie" tym "wszystkim" cały czas to robi się po pierwsze nudne, a po drugie uciążliwe. Niektóre grafiki i wpisy dodawane przez Ciebie, nie wiem czy mają charakter dokuczliwy czy po prostu taki jesteś że musisz takie wpisy dodawać. Ale mniejsza o to...

Sama reakcja White Legend. W niektórych momentach prawdą jest że nie powinien użyć niektórych zwrotów, jednakże ja również chciałem napisać Tobie odpowiedź na Twoje "zaczepki" poprzez dodawane wpisy na chatboxie, ale wolałem się ugryźć w język... Co warto zauważyć, White Legendnie złamał jednak żadnego punktu z regulaminu, ponieważ nie obraził Cię w żaden sposób, tylko wyraził swoje zdanie na temat "poglądów" które usilnie próbujesz nam przekazać na chatboxie. Bardzo jednak nalegam żeby sam White Legendoraz reszta administracji moose`, ilovehotmilfs:3, Jax Tellerstarały się zatrzymywać swoje opinie na temat wpisów Twink'a, lub komentowały to w sposób odpowiedni i spokojny.. 

Nawiązanie do wpisu The end.

16 godzin temu, The end. napisał:

Wprawdzie okazuje się, że twoja postawa mocno szkodzi forum csowicze.pl. Dwutygodniowa blokada dostępu do czatu miała na celu ostrzeżenie cię i wskazanie, że twoje prowokacyjne zachowanie nie będzie tolerowane, a mimo to kontynuujesz niesmaczny spektakl. Byłeś już wielokrotnie blokowany i ostrzegany - tutaj i na innych forach - ale nadal nie widać poprawy w twoim zachowaniu. Z tego też powodu jestem za odebraniem ci dostępu do przeglądania zawartości forum.

Podpisano

2024. The end. Bóg | Honor | Ojczyzna

Wracając do #1 - jeżeli Twoje wpisy dalej będą nagminnie umieszczane i pomimo poprzednich upomnień dalej będziesz "ogłaszał się swoimi poglądami" i dodawał dla niektórych niesmacznych grafik to możliwość pisania na chatboxie zostanie ograniczona w ostateczności na CZAS NIEOKREŚLONY

Na ten moment temat zostaje zamknięty i myślę że sprawa również :) 

https://csowicze.pl/topic/88678-skarga-white-legend/#findComment-425526

• Gość zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie