#Harris2028 Napisano 31 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2024 (edytowane) Data zdarzenia: od kiedy tutaj dołączyłem Nick użytkownika: @ White Legend Dowody: Świadkowie: czatbox Uzasadnienie: Podobnie jak u DONA złamany i to wielokrotnie punkt 3.10 i nie tylko. @ White Legendjak powyżej widać wielokrotnie dodaje wpisy o charakterze rasistowskim i obrażającym mnie. Najlepsze w tym wszystkim jest to jaką funkcje sprawuje na tym forum. Kiedyś próbował się tłumaczyć, że to jego "zdanie", ale jest to chamskie i bardzo obraźliwe względem mnie i innych osób LGBT - ponadto ciągle powtarza niezgodne z obecną wiedzą naukową kłamstwa jako że jest to choroba. PS Wolność słowo nie daje wolności do obrażania innych i uprzykrzania im życia. Obrażanie innych to nie są poglądy. Edytowane 31 Lipca 2024 przez Twink gang 1 5 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88678-skarga-white-legend/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun UBTeam CS2 1XTIGERX8 Napisano 31 Lipca 2024 Opiekun UBTeam CS2 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2024 Art. 54. - [Wolność słowa] - Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. Kolejna skarga z du*y. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88678-skarga-white-legend/#findComment-425490 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomocnik Mikołaja .Reyvikz Napisano 31 Lipca 2024 Pomocnik Mikołaja Udostępnij Napisano 31 Lipca 2024 Wprawdzie okazuje się, że twoja postawa mocno szkodzi forum csowicze.pl. Dwutygodniowa blokada dostępu do czatu miała na celu ostrzeżenie cię i wskazanie, że twoje prowokacyjne zachowanie nie będzie tolerowane, a mimo to kontynuujesz niesmaczny spektakl. Byłeś już wielokrotnie blokowany i ostrzegany - tutaj i na innych forach - ale nadal nie widać poprawy w twoim zachowaniu. Z tego też powodu jestem za odebraniem ci dostępu do przeglądania zawartości forum. Podpisano 2024. The end. Bóg | Honor | Ojczyzna 4 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88678-skarga-white-legend/#findComment-425499 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonesi Napisano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2024 14 godzin temu, 1XTIGERX8 napisał: Art. 54. - [Wolność słowa] - Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. Kolejna skarga z du*y. to artykul a nie punkt regulaminowy 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88678-skarga-white-legend/#findComment-425514 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ferstel Napisano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2024 Za zgodą Mesharskyzajmę się tą sprawą... #1 Na samym początku przejdziemy do tematu CiebieTwink gang. Umieszczasz takie wpisy o które byłeś setki razy upominany, ale zawsze to samo się powtarzało. Rozumiem że każdy ma swoje poglądy, jednak narzucanie i "spamienie" tym "wszystkim" cały czas to robi się po pierwsze nudne, a po drugie uciążliwe. Niektóre grafiki i wpisy dodawane przez Ciebie, nie wiem czy mają charakter dokuczliwy czy po prostu taki jesteś że musisz takie wpisy dodawać. Ale mniejsza o to... #2 Sama reakcja White Legend. W niektórych momentach prawdą jest że nie powinien użyć niektórych zwrotów, jednakże ja również chciałem napisać Tobie odpowiedź na Twoje "zaczepki" poprzez dodawane wpisy na chatboxie, ale wolałem się ugryźć w język... Co warto zauważyć, White Legendnie złamał jednak żadnego punktu z regulaminu, ponieważ nie obraził Cię w żaden sposób, tylko wyraził swoje zdanie na temat "poglądów" które usilnie próbujesz nam przekazać na chatboxie. Bardzo jednak nalegam żeby sam White Legendoraz reszta administracji moose`, ilovehotmilfs:3, Jax Tellerstarały się zatrzymywać swoje opinie na temat wpisów Twink'a, lub komentowały to w sposób odpowiedni i spokojny.. #3 Nawiązanie do wpisu The end. 16 godzin temu, The end. napisał: Wprawdzie okazuje się, że twoja postawa mocno szkodzi forum csowicze.pl. Dwutygodniowa blokada dostępu do czatu miała na celu ostrzeżenie cię i wskazanie, że twoje prowokacyjne zachowanie nie będzie tolerowane, a mimo to kontynuujesz niesmaczny spektakl. Byłeś już wielokrotnie blokowany i ostrzegany - tutaj i na innych forach - ale nadal nie widać poprawy w twoim zachowaniu. Z tego też powodu jestem za odebraniem ci dostępu do przeglądania zawartości forum. Podpisano 2024. The end. Bóg | Honor | Ojczyzna Wracając do #1 - jeżeli Twoje wpisy dalej będą nagminnie umieszczane i pomimo poprzednich upomnień dalej będziesz "ogłaszał się swoimi poglądami" i dodawał dla niektórych niesmacznych grafik to możliwość pisania na chatboxie zostanie ograniczona w ostateczności na CZAS NIEOKREŚLONY. Na ten moment temat zostaje zamknięty i myślę że sprawa również Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88678-skarga-white-legend/#findComment-425526 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi