Skocz do zawartości

Skarga na GRINN

PEPEXEXE

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: *Zryte Czosnki* SlabeuSZ

Nick oskarżonego: GRINN

IP/SID oskarżonego:

Data i godzina zdarzenia: 2024-07-29

Dowody: Opis sytuacji:

Witam, chciałbym naświetlić wam sytuacje z dnia dzisiejszego która moim zdaniem została ewidentnie nad interpretowana przez admina który wydaje się być nadgorliwy i średnio nadający się na te funkcje (z mojej obserwacji).

Otóż :

2024-07-29 około godziny : 17 Graliśmy na serwerze CLASSIC DD2 - 3vs3 , po stronie CT zostałem zabity przez Terro gracza o nicku GRINN z awp. Z emocji napisałem na SAY_TEAM " cwel " , oczywiscie miał prawo poczuc się urażony jednak tego typu zachowania na serwerze nie oszukujmy się sa na porzadku dziennym i kazdy kuma , ze czasem to emocje a czasem żarty.

Nie ważne , obraza to obraza , więc szanowny król serwera admin GRINN napisał , ze zaraz dostane bana za 'słowa' ( chociaz było to jedno słowo ).

Oczywiscie nie dał mi ostrzezenia , nie dał szansy na wytłumaczenie się , serwer ostatnio jest tak oblegany tłumami , ze niczym nie myslac dał mi poprstu BANA.

Nie mogł przeciez dac ostrzezenia albo kicka , musiał pokazac jaki jest WIELKI.

Jestem graczem grajacym u was codzinnie , i raczej wiekszosc mnie kojarzy , nawet wbiłem na 7 miejsce do top15 co pokazuje godziny spedzone na serwerze. Wydaje mi się , ze zachowanie admina było nad wyrost i bez sensu, oczywiscie miał prawo poczuc sie urazony ale wydaje mi sie , ze w GRZE NA KONPUTER na SERWERZE FFA powinno się miec wiecej opanowania i wyrozumiałosci.

Pozdrawiam Administratorów forum i graczy, nie pozdrawiam Grina.

https://csowicze.pl/topic/88662-skarga-na-grinn/