csowicze.pl, serwery cs, forum cs, serwery csgo, siec serwerow csgo, siec serwerow, csgo, serwer csgo, sieć serwerów, poradniki csgo, poradniki cs 1.6, artykuł cs, problemy csgo, najlepsze serwery csgo, najlepsze serwery 1.6, serwery cs 1.6, zareklamuj swoj serwer cs, zareklamuj swoja strone, reklama forum, reklama cs 1.6, reklama csgo, amxx, amxbans, sourcebans, donator, sponsor, admin cs, dolacz z serwerem cs, dolacz do forum cs
ODWOŁANIE OD BEZ SENSOWNEGO BANA - Rozpatrzone - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS2 - Forum Skocz do zawartości
[KONKURS W CHINCZYKA}-DOWIEDZ SIE WIECEJ ×
<<Rekrutacja Na Moderatora Otwarta>> ×
[**Plebiscyt Sierpien**] ×

Mamy to! Nowy szablon forum

Pomóż nam go udoskonalić - zgłoś błędy

Idź do tematu

Czyżby nowy serwer pojawi się w gurdniu? Wyczekujcie!!

Nowego serwera

Wyczekuj!

Nasi partnerzy

Zablokowane ODWOŁANIE OD BEZ SENSOWNEGO BANA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick*: *Zryte Czosnki* SlabeuSZ
IP / Steam ID*:STEAM_0:0:12977396
Admin banujący:Grin
Data i godzina otrzymania bana*:2024-07-29
Runda:
Serwer*: ONLY DD2 CLASSIC
Powód: Przekleństwo - 1 raz.
Link do demka*: Nie posiadam
Wycinek z konsoli*: Nie posiadam
Krótki opis sytuacji*: Graliśmy 3on3 , poniewaz serwer ostatnio swieci pustkami, zginąłem z awp i napisałem na SAY_TEAM : "CWEL" , oczywiście pod wpływem emocji, nad gorliwy admin napisał , ze zaraz dostane bana gdy bede dalej to robił, oczywiscie juz nie napisałem nic , a po chwili i tak dostałem bana. NIE OSTRZEZENIE, NIE KICKA, ODRAZU BANA, poniewaz ktos tu jest nad gorliwy i moze powinien przemusleć czy w ogole nadaje się na admina. Tym bardziej , ze jestem stałym bywalcem serwera i wiekszosc mnie kojarzy, a ostatnio serwer swieci pustkami. Nie zaleznie od odpowiedzi, nie pozdrawiam goscia ktory dostał troche władzy w KONTER STRAJKU i musi sie tam dowartosciować.

*pola zaznaczone gwiazdką, są to pola obowiązkowe do wypełnienia

Napisano

Właśnie ten ban był za tego "cwe**" 

Ps. Wcześniej też wyzywałeś, na co przymknąłem oko 

Następnym razem te swoje emocje zatrzymaj dla siebie, żebys nie musiał pisać tematów, po otrzymaniu bana... 

• Bonesi odblokował ten temat
Napisano (edytowane)

@PEPEXEXE

Więc myślę, że wszystko zostało wyjaśnione. Następnym razem staraj się może bardziej hamować w kwestii wyzwisk i trzymać nerwy na wodzy.

Nie każdy administrator pochwala taką formę "satyry" i niekontrolowanych słów na chacie.

@ Grin[LN]

Staraj się dawać krótsze bany ze względu na wysoki spadek graczy w ostatnim czasie

ban_skrocony_csowicze2021.png

Edytowane przez unnamed.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie