VIP PRO 100 W RYJ Napisano 22 Lipca 2024 VIP Udostępnij Napisano 22 Lipca 2024 (edytowane) @ PapiChulo [P] Jak tutaj trafiłeś? Hmmm trafiłem tutaj dzięki @ Lirycznai @ waszmośćPanna [P] Czemu akurat taki nick? Ten nick mam w sumie odkąd pamiętam, czyli moje początki grania w CS, ale czemu taki nick? Niestety nie odpowiem bo sam nie pamiętam [P] Czym się interesujesz? Ogólnie interesuję się sportem, muzyką itd. kocham siatkówkę, jazdę na rowerze i nartach. Oczywiście będąc za granicą nie mam możliwości wykonywania większości tych zainteresowań, lecz staram się to zastępować np. bieganiem itd. [P] Na jakim serwerze przebywasz najwięcej? Only dd2 Classic [P] Jaki masz rekord w bójkach ulicznych? Hmm ciężko nazwać to rekordem, ale jeśli cofnąć się do czasów gdy moja jednostka OSP organizowała festyny (zabawy taneczne) to zdarzało się, że trzeba było z ekipą bić się ale ogólnie uliczne? Nie było takowych. \ @ ilovehotmilfs:3 [P] jaki jest Twoj ulubiony baton? Ogólnie nie jadam słodyczy, ale jeśli już to Kinder Bueno [P] piosenka na ten moment? [P] kogo z forum najlepiej znasz? @ VaGu@ Liryczna@ waszmośćPannamoje misie [P] jaka jest Twoja ulubiona gra? Cs i Project IGI [P] wymarzony samochod? Ogólnie mam 3 wymarzone samochody: Toyota Supra mk4, Chevrolet Camaro i Ford Mustang Shelby 1969r. Lecz z tej 3 to najbardziej chciałbym Toyota Supra MK4 @ klamra [P] Jaki jest Twój ulubiony film/serial? Film: Niezniszczalni i nie tylko Serial: Janosik, Czterej pancerni i pies, Stawka większa niż życie, dużo by wymieniać tak samo jak i z filmami [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? Będąc w Danii uwielbiam "odmóżdżyć" się grając z ekipą w CS i rozmawiając na TS a w Polsce to spędzać go z narzeczoną no i czasem z ziomkami jakiś wypad [P] Jakie masz hobby? Już na ten temat powiedziałem wyżej lecz nie o wszystkim, gdyż największe moje hobby i pasja to Ochotnicza Straż Pożarna ponieważ kocham to i tą adrenalinę gdy zawyje syrena, oczywiście rownież przysięgałem "(...) nawet z narażeniem życia (...), kolejne moje hobby to też zjawiska paranormalne, zdarzyło mi się odczuć na własnej skórze dziwne rzeczy z tym związane jak i ogólnie wierzę w takie coś... Kiedyś planuję eksplorować opuszczone, nawiedzone miejsca, ale jak narazie to daleki temat CHOCIAŻ nie pójdzie w zapomnienie. [P] Co lubisz jeść? Moje ulubione danie to pierogi różnego rodzaju oczywiście nie tylko bo dużo by wymieniać ale najbardziej to pierogi [P] Jaki jest Twój ulubiony kolor? Niebieski [P] Jaka jest Twoja ulubiona piosenka? Tutaj duuużo by też wymieniać, ale najbardziej to Lasio Companija - Bajka o Małym Księciu Bardzo mocno utożsamiam się z tą książką, dużo w życiu mi pomogła, chociażby wtedy gdy wołałem o pomoc mimo, że z zewnątrz udawałem, że jest wszystko w porządku a w środku mnie wszystko targało, chciałem również skończyć ze sobą, ale nie będę tu dużo mówił [P] Jaki jest Twój ulubiony zespół/wykonawca? Polska Wersja, KaeN, Dixon37, donGURALesko itp [P] Jakie są Twoje marzenia i cele? Być szczęśliwym, założyć rodzinę [P] Co jest dla Ciebie największym sukcesem? Dla mnie największym sukcesem jest zaakceptowanie samego siebie pomimo tego, że zawsze negatywnie myślałem o sobie, że miałem wyj***ne na to czy coś mi się stanie czy nie. Teraz cieszę się z każdej chwili [P] Żałujesz czegoś? Oj bardzo wielu rzeczy żałuję [P] Co jest dla Ciebie największym źródłem inspiracji? Muzyka przekazywana od autora dla słuchacza oczywiście z przekazem (trzeba umieć wsłuchać się w tekst i co ma autor do przekazania) [P] Kto jest dla Ciebie największym autorytetem? Lasio Companija [P] Jakiej rady udzieliłbyś sobie sprzed 10 lat? Nie bądź łatwowierny i miej twardą d*pę skoro masz miękkie serce [P] Co jest dla Ciebie największym wyzwaniem? Wytrwać w tym czego nauczyłem się niedawno, czyli być optymistą [P] Co sprawia, że jesteś szczęśliwy? Uśmiech osoby na której mi najbardziej zależy Dziękuję bardzo za pytania do kolejnej części nominuję @ VaGu Edytowane 22 Lipca 2024 przez PRO 100 W RYJ 3 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88622-odpowiedzi-pro-100-w-ryj/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi