Skocz do zawartości

Zablokowane [ODPOWIEDZI] PRO 100 W RYJ

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP

pO.png.09cba97e116b534c4d178a040248fa61.png

@ PapiChulo

[P] Jak tutaj trafiłeś?

Hmmm trafiłem tutaj dzięki @ Lirycznai @ waszmośćPanna <3

[P] Czemu akurat taki nick?

Ten nick mam w sumie odkąd pamiętam, czyli moje początki grania w CS, ale czemu taki nick? Niestety nie odpowiem bo sam nie pamiętam :) 

[P] Czym się interesujesz?

Ogólnie interesuję się sportem, muzyką itd. kocham siatkówkę, jazdę na rowerze i nartach. Oczywiście będąc za granicą nie mam możliwości wykonywania większości tych zainteresowań, lecz staram się to zastępować np. bieganiem itd.

[P] Na jakim serwerze przebywasz najwięcej?

Only dd2 Classic

[P] Jaki masz rekord w bójkach ulicznych?

Hmm ciężko nazwać to rekordem, ale jeśli cofnąć się do czasów gdy moja jednostka OSP organizowała festyny (zabawy taneczne) to zdarzało się, że trzeba było z ekipą bić się ale ogólnie uliczne? Nie było takowych. \

@ ilovehotmilfs:3

[P] jaki jest Twoj ulubiony baton?

Ogólnie nie jadam słodyczy, ale jeśli już to Kinder Bueno

[P] piosenka na ten moment?

[P] kogo z forum najlepiej znasz? 

@ VaGu@ Liryczna@ waszmośćPannamoje misie <3 

[P] jaka jest Twoja ulubiona gra?

Cs i Project IGI 

[P] wymarzony samochod?

Ogólnie mam 3 wymarzone samochody: Toyota Supra mk4, Chevrolet Camaro i Ford Mustang Shelby 1969r. Lecz z tej 3 to najbardziej chciałbym Toyota Supra MK4 <3 

@ klamra

[P] Jaki jest Twój ulubiony film/serial?

Film: Niezniszczalni i nie tylko

Serial: Janosik, Czterej pancerni i pies, Stawka większa niż życie, dużo by wymieniać tak samo jak i z filmami :) 

[P] Co lubisz robić w wolnym czasie? 

Będąc w Danii uwielbiam "odmóżdżyć" się grając z ekipą w CS i rozmawiając na TS a w Polsce to spędzać go z narzeczoną no i czasem z ziomkami jakiś wypad

[P] Jakie masz hobby? 

Już na ten temat powiedziałem wyżej lecz nie o wszystkim, gdyż największe moje hobby i pasja to Ochotnicza Straż Pożarna ponieważ kocham to i tą adrenalinę gdy zawyje syrena, oczywiście rownież przysięgałem "(...) nawet z narażeniem życia (...), kolejne moje hobby to też zjawiska paranormalne, zdarzyło mi się odczuć na własnej skórze dziwne rzeczy z tym związane jak i ogólnie wierzę w takie coś... Kiedyś planuję eksplorować opuszczone, nawiedzone miejsca, ale jak narazie to daleki temat CHOCIAŻ nie pójdzie w zapomnienie. 

[P] Co lubisz jeść? 

Moje ulubione danie to pierogi różnego rodzaju <3 oczywiście nie tylko bo dużo by wymieniać ale najbardziej to pierogi 

[P] Jaki jest Twój ulubiony kolor? 

Niebieski

[P] Jaka jest Twoja ulubiona piosenka?

Tutaj duuużo by też wymieniać, ale najbardziej to Lasio Companija - Bajka o Małym Księciu

Bardzo mocno utożsamiam się z tą książką, dużo w życiu mi pomogła, chociażby wtedy gdy wołałem o pomoc mimo, że z zewnątrz udawałem, że  jest wszystko w porządku a w środku mnie wszystko targało, chciałem również skończyć ze sobą, ale nie będę tu dużo mówił :) 

[P] Jaki jest Twój ulubiony zespół/wykonawca?

Polska Wersja, KaeN, Dixon37, donGURALesko itp 

[P] Jakie są Twoje marzenia i cele?

Być szczęśliwym, założyć rodzinę :) 

[P] Co jest dla Ciebie największym sukcesem?

Dla mnie największym sukcesem jest zaakceptowanie samego siebie pomimo tego, że zawsze negatywnie myślałem o sobie, że miałem wyj***ne na to czy coś mi się stanie czy nie. Teraz cieszę się z każdej chwili :) 

[P] Żałujesz czegoś?

Oj bardzo wielu rzeczy żałuję

[P] Co jest dla Ciebie największym źródłem inspiracji?

Muzyka przekazywana od autora dla słuchacza oczywiście z przekazem (trzeba umieć wsłuchać się w tekst i co ma autor do przekazania) 

[P] Kto jest dla Ciebie największym autorytetem?

Lasio Companija <3 

[P] Jakiej rady udzieliłbyś sobie sprzed 10 lat?

Nie bądź łatwowierny i miej twardą d*pę skoro masz miękkie serce

[P] Co jest dla Ciebie największym wyzwaniem?

Wytrwać w tym czego nauczyłem się niedawno, czyli być optymistą

[P] Co sprawia, że jesteś szczęśliwy?

Uśmiech osoby na której mi najbardziej zależy 

Dziękuję bardzo za pytania :) do kolejnej części nominuję @ VaGu

Edytowane przez PRO 100 W RYJ
https://csowicze.pl/topic/88622-odpowiedzi-pro-100-w-ryj/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie