Skocz do zawartości

Zablokowane [Odpowiedzi] DAFFI

Rekomendowane odpowiedzi

pO.png.09cba97e116b534c4d178a040248fa61.png

ODPOWIEDZI | @ DAFFI

@ Liryczna

[P] Skoczyłbyś na bungee, albo ze spadochronem?

Na Bungee już skakałem a co do spadochronu to bardzo bym chciał i może w niedalekiej przyszłości zrealizuje ten pomysł.

[P] Jaka jest Twoja ulubiona bajka z dzieciństwa?

Zdecydowanie Auta są moją ulubioną bajką z dzieciństwa, obejrzałem ja mnóstwo razy i za każdym razem z tym samym skupieniem.

[P] Wolisz psy czy koty?

Generalnie to uwielbiam zwierzęta i ciężko jest mi wybrać między tym a tym. Ale w tym przypadku bardziej mi do psów, zawsze szybko potrafię nawiązać kontakt z pieskami a ich radość sprawia, że na serduszku robi się lepiej.

[P] Chciałbyś być sławnym?

Myślę, że nie. Sława to pokłady presji i życie skierowane na publiczność, każdy ruch musi być przemyślany aby nie wywołać jakieś dramy. Wolę być skromnym i nieznanym nikomu człowiekiem niżeli męczyć się przed opinią publiczności i być cały czas na radarze mediów.

[P] Jaki masz życzenie do złotej rybki?

Miałbym jedno życzenie, abym mógł raz jeszcze spotkać mojego ś.p brata i móc z nim chodź chwilę porozmawiać. 

[P] Widziałeś spadającą gwiazdę?

Widzieć nie widziałem, ale posieneczkę o spadającej gwieździe słyszałem :D.

[P] Jakim zwierzakiem chcesz być?

Tutaj mam dwa warianty. Pierwszym z nich jest piesek czyli najlepszy przyjaciel człowieka i zwierzę, które zawsze jest lojalne wobec bliskich. A drugim z wariantów jest bycie małpką, czyli życie na krawędzi :P. 

[P] Co Cię w życiu najbardziej interesuje?

Myślę, że najbardziej interesuje mnie gastronomia i sporty walki. Z gastronomią jestem związany od początku Technikum kiedy to rozpocząłem naukę w tej dziedzinie. Dzięki temu nabyłem dużo doświadczenia i nowych kwalifikacji, które pozwalają mi pracować w bardzo dobrych restauracjach. Co do sportów walki to pokochałem ten sport bo uczy nie tylko ciężkiej pracy, pokory i szacunku ale pokazuje charakter, odwagę i serce do walki.

[P] Jaki tytuł miałby film o Tobie?

Hmm, myślę że "Odważny Wojownik" bo nie boje się żadnego wyzwania czy przeciwnika, uwielbiam sporty i walki i adrenalinę. 

[P] Którą nogą rano wstajesz? Lewą czy prawą?

Zdecydowanie prawą, jestem człowiekiem z wielkim poczuciem humoru, wiecznym bananem na twarzy i rzadko jest mnie widzieć smutnego.

[P] Jaką supermoc chciałbyś posiadać? 

Przywracanie życia, wtedy mógłbym przywracać życie miałbym dzieciaczkom, które straciły je w walce z chorobą bądź poprzez działania człowieka a i mógłbym przywrócić życie swoim bliskim.

@Bako

[P] Chciałbyś być kobietą na jeden dzień?

No pewnie, że tak! Zawsze to nowe doświadczenie i możliwość pomocy przy zrozumieniu kobiet w życiu codziennym.

[P] Gdybyś mógł zamieszkać w dowolnym kraju na ziemi jaki to by był i dlaczego?

Od dzieciaka moim skromnym marzeniem było zamieszkać w Brazylii. Jest to dla mnie piękny kraj, z pięknymi krajobrazami i nie oszukujmy się kraj, który kocha piłkę nożną i wychował wielkie gwiazdy.

[P] Od ilu lat interesujesz się CS'em?

Myślę, że leciutko będzie już z 12/13 lat. Pamiętam, że moim pierwszym serwerem na którym zacząłem przygodę to był Cod-Mod 401 lvl. Potem zaczęła się ta piękna przygoda, która trwa do dziś. 

[P] Grałeś kiedyś na modzie JB?

Grałem ale nie bardzo przypasował mi do gustu, zdecydowanie wolę Cod-Mod, DD2 bądź PB.

[P] Krokodyl czy Małpa?

No oczywiście, że małpka i to nie ta z monopolowego :D

[P] Warka czy Tyskie?

Ani to ani to, nie spożywam alkoholu ;c.

[P] Liryczna czy Waszamośćpanna?

Nie jestem w stanie wybrać między dziewczynami. Obie bardzo lubię, szanuję i znam więc to byłoby mnie na miejscu wybierać. Lubie je takie jakie są i nigdy między nimi nie będę wybierał.

[P] Czy chciałbyś mieć jakąś rangę administracyjną?

Nigdy mi nie zależy na rangach administracyjnych, wolę się skupiać na takiej pracy jak grafika czy pomoc przy lidze typera, dzięki której mogę pomóc przy rozwoju sieci.

[P] Masz jakieś auto?

Mam dwa autka, Passat B6 oraz Opel Astra H, którego będę za jakiś czasz zamieniał na "J".

[P] Ulubiona gra z dzieciństwa?

Mam kilka takich gier, myślę że FS11, Metin2 oraz Twierdza ;).

[P] Wolisz śniadanie na słodko czy słono?

Na słono.

@ Jax Teller

[P] Kiedy zaczęła się Twoja przygoda na forach CS?

W momencie kiedy zacząłem grywać na serwerach, czyli tak około z 12/13 lat. Jeśli chodzi o samą działalność forach przy rangach funkcyjnych to myślę, że spokojnie z 8 lat już stuknęło.

[P] Na której sieci jako pierwszej zadomowiłeś się na dłużej?

Jest taka jedna sieć, na której spędziłem 8 lat - tworząc myślę, że swoją legendę bo działałem zarówno na rangach funkcyjnych jak i poza nimi. Miałem zaszczyt tworzyć od podstaw Ligę Typera a i być jednym z najdłużej panujących grafików. Aczkolwiek wszystko ma swój początek i koniec, niestety nie każdy jest wobec nas szczery i czasami wychodzi szydło z worka.

[P] Co według Ciebie powoduje migrację stałych bywalców z konkurencyjnej sieci do nas?

Myślę, że to już trzeba pytać indywidualnie tych stałych bywalców. Każdy ma swój powód odnośnie odejścia, ale myślę, że podejście pewnej osoby nie podoba się innym. I to jest taki jeden z czynników, który zniechęca do samej ingerencji w rozwój i życie tej sieci.

[P] Co sprowadza Cię do nas?

Zdecydowanie nowe wyzwania. Przybywając tutaj postawiłem sobie cel zbudowania czegoś nowego, nawiązania nowych kontaktów/relacji i przywrócenia tego co ostatnimi czasy zgasło. Poczułem znowu ten ogień do tworzenia czegoś wielkiego, także przybycie tutaj wyszło mi na plus.

[P] Czy znudził Ci się kiedykolwiek kanterstrajk?

Tak, od 2/3 lat bardzo rzadko grywam na serwerach CS i staram się skupiać na działalności na forum. Ale miewam takie przebłyski ,że potrafię miesiąc/dwa dzień w dzień siedzieć na serwerze i nabijać skilla :D.

[P] Jakie najwyższe stanowiska na forach piastowałeś?

Nigdy nie działam dla rangi, zawsze działam dla dobra sieci i ludzi. Byłem wielokrotnie moderatorem a takie najwyższe stanowisko to chyba będzie Junior Administrator. 

[P] Czy lubisz kaszankę?

Będąc Technikiem Żywienia miałem zaszczyt próbować mnóstwa smaków, aczkolwiek kaszankę lubię i często sporządzam ;).

[P] Twoje Top3 artystów muzycznych to?

1) KęKę

2) Skor

3) Bisz

[P] Czy obchodzisz Halloween? Jeśli tak, to za kogo ostatnio się przebrałeś?

Nie obchodzę Halloween, ale za dzieciaka się przebierało za ducha, hulka ;D.

@ PapiChulo

[P] Dlaczego masz tak duże doświadczenie jako grafik?

Nie uważam, aby miał jakieś duże doświadczenie. Po prostu chęć rozwoju sprawiła, że coś tam potrafię tworzyć. Mam też swoje wizje i wyobraźnię , która sprawia efektywność tych prac.

[P] Do jakiego kraju chciałbyś wyjechać?

Tak jak wspomniałem w jednym z powyższych pytań jest to Brazylia, ewentualnie Nowy Jork.

[P] Czy lubisz słuchać trap?

Czy lubię to dużo powiedziane, czasami coś posłucham.

[P] O czym najczęściej myślisz?

O tym, aby na świecie w końcu zaowocowało dobro i o zdrowiu dla najbliższych.

[P] Czy bajerujesz dziewczyny?

Może kiedyś coś tam bajerowałem ale w obecnej chwili nie robię tego.

@ klamra

[P] Jaki jest Twój ulubiony film/serial?

Jestem wielkim fanatykiem komedii i takie moje Top to seria American Pie i EuroTrip. A z seriali to uwielbiałem oglądać wieczorami Ranczo :D.

[P] Co lubisz robić w wolnym czasie?

Ostatnio tego czasu za wiele nie mam, ale staram się go poświęcać chrześniakom i rozwijaniu swoich pasji. 

[P] Jakie masz hobby?

Moim głównym hobby to jest grafika komputerowa i co do tego to nie ma dyskusji. Ale poza tym to są to sporty walki, które kocham i trenuje. 

[P] Co lubisz jeść?

Myślę, że wszystko. Generalnie to mam dużą przemianę materii i czego i ile bym nie zjadł to nie wpływa to zbytnio na moja wagę bo bardzo szybko palę kalorię. Ale jeśli miałbym wybrać jedną potrawę to zdecydowanie kotlet de volaille z masełkiem czosnkowym bądź faszerowany szpinakiem. 

[P] Jaki jest Twój ulubiony kolor?

Żółty.

[P] Jaka jest Twoja ulubiona piosenka?

KęKę - Nadziei Słowa

[P] Jaki jest Twój ulubiony wykonawca/zespół?

Wykonawca KęKę, zespół Dżem.

[P] Jakie są Twoje marzenia i cele?

Chciałbym w przyszłości założyć swoją rodzinę i zawalczyć w KSW (to jedno z moich głównych celów, gdyż kiedyś obiecałem to mojemu ś.p bratu).

[P] Co jest dla Ciebie największym sukcesem?

Ciężko powiedzieć, myślę że to, że wyrosłem na rozsądnego człowieka, który potrafi zawalczyć o cele i marzenia.

[P] Żałujesz czegoś?

Człowiek żałuje wielu rzeczy, które zostały przez niego popełnione. Też takowe posiadam ale raczej nie jest do ciekawy temat dla publicznej dyskusji. 

[P] Co jest dla Ciebie największym źródłem inspiracji?

Pomoc maluszkom walczącymi z nowotworami. To ile te dzieciaczki mają siły i chęci do walki przerasta ludzkie pojęcie i ich podejście do życia oraz uśmiech na twarzy inspiruje mnie do tego, że trzeba cieszyć się z najmniejszych rzeczy.

[P] Kto jest dla Ciebie największym autorytetem?

Hmm, na pewno autorytetów miałem kilka. Jednym z nich jest mój najstarszy brat, który nie raz mi pokazał, że jest silnym facetem fizycznie i psychicznie. A tak z osób znanych to myślę, że Ronaldo bo pomimo tego, że jest topowym piłkarzem potrafi pomóc innym.

[P] Jakiej rady byś sobie udzielił sprzed 10 lat?

Żeby uważać komu się ufa i mieć twardy tyłek.

[P] Co jest dla Ciebie największym wyzwaniem?

Myślę, że walka z tęsknotą.

[P] Co sprawia, że jesteś szczęśliwy?

Uśmiech na twarzy moich chrześniaków. 

Dziękuje za pytania ;)

Do kolejnego P&O nominuje @PRO 100 W RYJ

https://csowicze.pl/topic/88577-odpowiedzi-daffi/

• Sponsor PRO

Dzięki za rzetelne odpowiedzi!!!

SAMCRO.gif

NO PAIN NO GAIN

https://csowicze.pl/topic/88577-odpowiedzi-daffi/#findComment-424846

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie