Zasłużony ilovehotmilfs:3 Napisano 11 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 11 Lipca 2024 Cześć! Zapraszam do zabawy, w której Użytkownicy anonimowo wyrażają opinie o innym użytkowniku. Zadaje kilka krótkich pytań a moi anonimowi goście na nie odpowiadają. Dziś na celowniku jest @ moose` Co sądzisz o @ moose`? #użytkownik1 świetna osoba z głową na karku i pełną pomysłów. bezkonfliktowa, zawsze wyciąga pomocną dłoń i świetnie się z nią współpracuje! #użytkownik2 Uważam, że jest to ambitna osoba, która przede wszystkim wiele wniosła do redakcji. #użytkownik3 Pracowita kobitka #użytkownik4 Myślę, że to spokojna i sympatyczna dziewczyna, chociaż trochę "cicha woda brzegi rwie". ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Gdybyś mógł/mogła zadać jej jedno pytanie mając gwarancję odpowiedzi to, o co byś spytał/spytała? #użytkownik1 ile ja mam czekać jeszcze na mruczadło? #użytkownik2 Czy pacjenci szpitala kierowali kiedykolwiek do ciebie jakieś sprośne teksty #użytkownik3 Zainteresowania/Hobby o których nie była mowa publicznie #użytkownik4 Kogo chciałabyś pozbyć się z administracji? ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jaką radę możesz dać @ moose`? #użytkownik1 z przyjaciółmi trzymaj blisko, a z wrogami jeszcze bliżej #użytkownik2 Rób dalej to co robisz z takim zaangażowaniem jak dotychczas. Użytkownicy na pewno to doceniają. #użytkownik3 Obejrzenia Kapitana Bomby #użytkownik4 Jedz śniadania, ponieważ są pożywne i smaczne! ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Co w niej lubisz a co Cię denerwuje? #użytkownik1 lubię w niej to, że zawsze dawała mi przekonanie, że można na niej polegać a denerwuje? hm.. chyba to, że czasem za bardzo stawia na swoim #użytkownik2 Podoba mi się jej dystans do siebie i opanowanie. Niczym mi za skórę nie zalazła, więc też nie mam się do czego przyczepić. #użytkownik3 ubię jej zaangażowanie i ilość pracy jaką wkłada w to co robi , a z minusów to kapryśna jest #użytkownik4 Lubię w niej pomysłowość, a denerwuje pobłażliwość. ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jakim jednym słowem byś opisał/a tego użytkownika? #użytkownik1 PaniDefibrylator #użytkownik2 Piguła #użytkownik3 BigBalls #użytkownik4 Konstantynopolitańczykowianeczka ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jaką emotka byś opisał tego użytkownika? #użytkownik1 #użytkownik2 #użytkownik3 #użytkownik4 ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Co chciał(a)byś jej anonimowo przekazać? #użytkownik1 pamiętaj, że ja też cię nigdy nie zostawię na lodzie w razie potrzeby!!!! #użytkownik2 Bardzo szanuję cały personel szpitala za ich cierpliwość do pacjentów. #użytkownik3 Rób dalej to co robisz, świetnie ci to idzie #użytkownik4 Jest git, pozdrawiam całą Legnicę, dobrych chłopaków i niech się to trzyma. Dobry przekaz leci! ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jak brzmiałby tytuł filmu o jej życiu? #użytkownik1 Blisko od noszy #użytkownik2 Nie wiem #użytkownik3 Margines Życia #użytkownik4 Daleko od noszy! 5 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88541-53-opinia-moose/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodeo Rita Napisano 11 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2024 super robota! 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88541-53-opinia-moose/#findComment-424556 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony moose` Napisano 12 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 12 Lipca 2024 1 Oboje wiemy, że mogłabym rozerwać Cię na kawałki jednocześnie malując paznokcie. ♥ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88541-53-opinia-moose/#findComment-424605 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi