Skocz do zawartości

Zablokowane [#6] Starcie światów- MajkiWolf150 & Yei..

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

2120590940_starcieswaitw.png.3049a50a23959f332c5b0853cc76f85e.png

Witam w nowym temacie w Redakcji "Starcie światów"!

Poznamy tu poglądy na różne tematy z perspektywy kobiety oraz mężczyzny.

Moi goście: MajkiWolf150oraz Yei..

Co sądzisz o "miłości od pierwszego wejrzenia" istnieje?

MajkiWolf150Miłość od pierwszego wejrzenia traktuje jako zauroczenie a na dłuższą metę miłość. Jednak do tego trzeba czasu a nic nie dzieje się za dotknięciem Magicznej różdżki. Tym bardziej sprawy sercowe.

Yei..Pewnie, aczkolwiek przyćmiewa ją potem osobowość i charakter osoby której to dotyczy.

Co uważasz o  otwartych związkach?

MajkiWolf150Nie jestem za tym i sama bym nie była w otwartym związku. Uważam, że jak ktoś mnie kocha i ja kocham tą samą osobę to nie musimy współżyć jeszcze z kimś innym. Patrzę też na to z perspektywy czysto zdrowotnej bo będąc z jednym partnerem/partnerką nie chce się niczym zarazić i po prostu cenie sobie taką 100% lojalność w związku. Jednak jak ktoś inny jest w otwartym związku i im( parze) to pasuje to je mam nic przeciwko.

Yei..Względny i bezwzględny bezsens. Osoby, które wchodzą w tego typu relacje powinny je zakończyć, jest to całkowity system powierzenia pełni zaufania do drugiej osoby i odczucia granicy, nawet pomimo ustalenia zasad, kończy się to w większości zawiedzeniem.

Czego nigdy w życiu byś nie zrobił/a?

MajkiWolf150Nigdy bym intencjonalnie nie chciała kogoś skrzywdzić ani dopuścić się jakiegoś większego przestępstwa. Mam duży over think więc wyrzuty sumienia by mnie zjadły.

Yei..Sku**ić się.

Jaką radę dałbyś/aś 10'letniej wersji siebie?

MajkiWolf150Stawiać siebie na pierwszym miejscu oraz nie biegać za osobami którym nie zależy na mnie.

Yei..Rób to co robisz, staraj się jak najbardziej i nie słuchaj kolegów bo pie**ołą głupoty, kup krypto elo.  Yei..

Co robisz gdy Ci smutno?

MajkiWolf150 Gdy jest mi smutno, jest mi źle słucham muzyki bądź gram w sudoku aby oderwać się myślami od tego co mnie boli. Rzadziej idę na dłuższe bądź w jakieś ciche miejsce aby sobie poukładać niektóre rzeczy.

Yei..Słucham muzyki i próbuje rozpoznać sytuację dlaczego się to dzieje i przeciwdziałać.

Dziękuje <3 

sygna.jpg.113fc4cb2bf798e7b046ef76ef5a2ffd.jpg

Oboje wiemy, że mogłabym rozerwać Cię na kawałki

jednocześnie malując paznokcie. 

https://csowicze.pl/topic/88487-6-starcie-%C5%9Bwiat%C3%B3w-majkiwolf150%C2%A0-yei/

@ MajkiWolf150ty no powiem Ci, całkiem podobnie XD

Sukces wydaje się być w dużej mierze kwestią wytrwania, gdy inni rezygnują.

https://csowicze.pl/topic/88487-6-starcie-%C5%9Bwiat%C3%B3w-majkiwolf150%C2%A0-yei/#findComment-424321

• Redaktor
Napisano (edytowane)
7 godzin temu, Yei.. napisał:

@ MajkiWolf150ty no powiem Ci, całkiem podobnie XD

Wielkie umysły myślą podobnie :cool:

Edytowane przez MajkiWolf150
https://csowicze.pl/topic/88487-6-starcie-%C5%9Bwiat%C3%B3w-majkiwolf150%C2%A0-yei/#findComment-424352

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie