Zasłużony moose` Napisano 8 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 8 Lipca 2024 Witam w nowym temacie w Redakcji "Starcie światów"! Poznamy tu poglądy na różne tematy z perspektywy kobiety oraz mężczyzny. Moi goście: MajkiWolf150oraz Yei.. Co sądzisz o "miłości od pierwszego wejrzenia" istnieje? MajkiWolf150Miłość od pierwszego wejrzenia traktuje jako zauroczenie a na dłuższą metę miłość. Jednak do tego trzeba czasu a nic nie dzieje się za dotknięciem Magicznej różdżki. Tym bardziej sprawy sercowe. Yei..Pewnie, aczkolwiek przyćmiewa ją potem osobowość i charakter osoby której to dotyczy. Co uważasz o otwartych związkach? MajkiWolf150Nie jestem za tym i sama bym nie była w otwartym związku. Uważam, że jak ktoś mnie kocha i ja kocham tą samą osobę to nie musimy współżyć jeszcze z kimś innym. Patrzę też na to z perspektywy czysto zdrowotnej bo będąc z jednym partnerem/partnerką nie chce się niczym zarazić i po prostu cenie sobie taką 100% lojalność w związku. Jednak jak ktoś inny jest w otwartym związku i im( parze) to pasuje to je mam nic przeciwko. Yei..Względny i bezwzględny bezsens. Osoby, które wchodzą w tego typu relacje powinny je zakończyć, jest to całkowity system powierzenia pełni zaufania do drugiej osoby i odczucia granicy, nawet pomimo ustalenia zasad, kończy się to w większości zawiedzeniem. Czego nigdy w życiu byś nie zrobił/a? MajkiWolf150Nigdy bym intencjonalnie nie chciała kogoś skrzywdzić ani dopuścić się jakiegoś większego przestępstwa. Mam duży over think więc wyrzuty sumienia by mnie zjadły. Yei..Sku**ić się. Jaką radę dałbyś/aś 10'letniej wersji siebie? MajkiWolf150Stawiać siebie na pierwszym miejscu oraz nie biegać za osobami którym nie zależy na mnie. Yei..Rób to co robisz, staraj się jak najbardziej i nie słuchaj kolegów bo pie**ołą głupoty, kup krypto elo. Yei.. Co robisz gdy Ci smutno? MajkiWolf150 Gdy jest mi smutno, jest mi źle słucham muzyki bądź gram w sudoku aby oderwać się myślami od tego co mnie boli. Rzadziej idę na dłuższe bądź w jakieś ciche miejsce aby sobie poukładać niektóre rzeczy. Yei..Słucham muzyki i próbuje rozpoznać sytuację dlaczego się to dzieje i przeciwdziałać. Dziękuje 7 Oboje wiemy, że mogłabym rozerwać Cię na kawałki jednocześnie malując paznokcie. ♥ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88487-6-starcie-%C5%9Bwiat%C3%B3w-majkiwolf150%C2%A0-yei/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yei.. Napisano 8 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2024 @ MajkiWolf150ty no powiem Ci, całkiem podobnie XD 1 Sukces wydaje się być w dużej mierze kwestią wytrwania, gdy inni rezygnują. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88487-6-starcie-%C5%9Bwiat%C3%B3w-majkiwolf150%C2%A0-yei/#findComment-424321 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redaktor MajkiWolf150 Napisano 8 Lipca 2024 Redaktor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2024 (edytowane) 7 godzin temu, Yei.. napisał: @ MajkiWolf150ty no powiem Ci, całkiem podobnie XD Wielkie umysły myślą podobnie Edytowane 8 Lipca 2024 przez MajkiWolf150 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88487-6-starcie-%C5%9Bwiat%C3%B3w-majkiwolf150%C2%A0-yei/#findComment-424352 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi