Zasłużony moose` Napisano 1 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 1 Lipca 2024 Hej! Witam w kolejnym odcinku z serii "Nigdy przenigdy"! Zazwyczaj moi uczestnicy dostali kilka pytań, na które odpowiedzieli TAK bądź NIE, dziś natomiast w nieco innej formie, bo chłopaki się rozpisali ;d Dzisiejsi goście: klamraMiss biedny homiczek PapiChulo R1ng0 Czy kiedykolwiek zdarzyło Ci się mieć przygodę na jedną noc? klamraMiss Nigdy w życiu. biedny homiczekTak uciekłam wtedy z klatki i zasiedliłam się w szafce gdzie znalazłam moje dobytki to była niezapomniana noc !!!!!!! potem mnie schwytano PapiChuloZacznijmy od tego, że w ogóle tego nie robiłem, a co dopiero wykorzystać dla przyjemności na jedną noc. R1ng0Nie Czy kiedykolwiek skłamałeś/aś w swoim CV? klamraMiss Nie zdarzyło mi się, jak już to nie piszę wszystkich informacji (uważam, że nie powinno się pisać wszystkiego ) biedny homiczekTak powiedziałam ze jestem duża i mądra i ze pracuje na pełnych obrotach niczym w kołowrotku ale się nie odezwali żal pl PapiChuloZ pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że nie. R1ng0Nie Czy kiedykolwiek udawałeś/aś chorobę by nie pójść do pracy/szkoły? klamraMiss Tak. I to nie raz XD biedny homiczekTak i wtedy mój właściciel myślał ze nie żyje bo zaszyłam się pod trocinami w dziurze PapiChuloBywało tak, że udawałem ból brzucha. R1ng0Tak Czy zdarzyło Ci się powiedzieć komuś, że go kochasz, wcale tak nie myśląc? klamraMiss Nie. biedny homiczekTak tak codziennie okazywałam to mojemu właścicielowi aby dostać więcej kolb ale on niestety tylko mnie głaskał żenada PapiChuloNigdy w życiu! Obcym osobom nie wyznaję miłości, a bliskich kocham nad życie. R1ng0Tak Czy kiedykolwiek czytałeś/aś cudze wiadomości? klamraMiss Zdarzyło mi się, przyznaję. biedny homiczekTak bo mam umiejętność czytania ale o tym wiem tylko ja i nikt się nie skapnął PapiChuloPrzelotnie tylko widziałem wiadomości brata z drugą osobą, jak był blisko mnie. R1ng0Nie przypominam sobie Czy kiedykolwiek zdarzyło Ci się nazwać partnera/partnerkę innym imieniem? klamraMiss Tylko dla żartów. biedny homiczekJa mam kilka partnerek i partnerów ale zawsze to som kolby ! PapiChuloNie miałem partnerki i nie mam do tej pory. R1ng0Nie XD Czy myślałeś/aś kiedyś o spróbowaniu psiej karmy? klamraMiss Jak się było dzieckiem to trzeba było spróbować XD biedny homiczekNiestety tak właściciel chciał sprawdzić mój pusty móżdżek PapiChuloNie, na sam widok robi się niedobrze. R1ng0Tak Czy kiedykolwiek usunąłeś/aś rozmowy na Messengerze bądź sms żeby nie dowiedział się o nich ktoś inny? klamraMiss Tak. biedny homiczekTak robię to codziennie nikt nie może się dowiedzieć ze handluje prochami z kolb PapiChuloWiadomości z Messengera nie, ale historię z komputera już tak. R1ng0Nie Czy kiedykolwiek zjadłeś/aś coś z niekoniecznie czystej podłogi? klamraMiss Tak- reguła 30 sekund, pamiętajcie biedny homiczekNie ponieważ wtedy umyłam podłogę i potem sobie zjadłam PapiChuloNie, jak coś mi spadnie to daję dla swojego pieska. R1ng0Pewnie zdarzyło się. Czy zdarzyło Ci się użyć czyjejś szczoteczki do zębów? klamraMiss Nie, fujka biedny homiczekNie ale zdarzało mi się ugryź kolbę po kimś PapiChuloNie, każdy w mojej rodzinie odkłada w swoje miejsce. R1ng0Tak Dziękuje 5 Oboje wiemy, że mogłabym rozerwać Cię na kawałki jednocześnie malując paznokcie. ♥ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88368-6-nigdy-przenigdy-klamra%C2%A0-biedny-homiczek-papichulo-r1ng0/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liryczna Napisano 1 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2024 2 minuty temu, moose` napisał: klamraMiss Tak- reguła 30 sekund, pamiętajcie Jak to... A nie 5 sekund? ? 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88368-6-nigdy-przenigdy-klamra%C2%A0-biedny-homiczek-papichulo-r1ng0/#findComment-423664 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodeo Rita Napisano 1 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2024 @ Liryczna o to samo miałem zapytać haha dobra robota, uwielbiam tę serię ps. @ biedny homiczek kocham cb to the moon and back 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88368-6-nigdy-przenigdy-klamra%C2%A0-biedny-homiczek-papichulo-r1ng0/#findComment-423690 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamra Napisano 1 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2024 Ej no, ja znam tylko regułę 30 sekund ? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88368-6-nigdy-przenigdy-klamra%C2%A0-biedny-homiczek-papichulo-r1ng0/#findComment-423700 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PapiChulo Napisano 1 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2024 8 godzin temu, moose` napisał: biedny homiczekTak uciekłam wtedy z klatki i zasiedliłam się w szafce gdzie znalazłam moje dobytki to była niezapomniana noc !!!!!!! potem mnie schwytano Serio? XD Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88368-6-nigdy-przenigdy-klamra%C2%A0-biedny-homiczek-papichulo-r1ng0/#findComment-423739 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi